Prijava majstora

DOMENA D.O.O.

DOMENA D.O.O., SPLIT

Elektroinstalacije, elektro servis, montaza instalacija, popravak elektroopreme, pripremni dio kabliranja, postavljanje kućnih instalacija

Makarska, Split, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Mate Katić
predstavnik poduzeća

Trondheimska 6, 21000 Split
Tel: 0982258...

Ekipa: 3
projekti: manji i srednji
osnivanje: 2004

Poduzeće DOMENA d.o.o. uspješno posluje od 2004. godine na području Splitsko-dalmatinske županije, te se bavi radovima elektroinstalacija jake i slabe struje i popravkom elektroopreme. Nastojimo da ispunimo želje i očekivanja naših korisnika. Prije svega uspostavljamo prijatnu i profesionalnu suradnju sa korisnicima. Povjerene poslove realiziramo brzo, učinkovito i točno, u skladu sa dogovorenim rokovima. Naši djelatnici imaju dugogodišnje iskustvo u svom radu. Kvaliteta našeg poduzeća se prepoznaje, zato su naši klijenti uvijek zadovoljni i imaju samo pohvalne riječi za naše poduzeće. Dajemo svoj maksimalan doprinos u poslu, te dobro poznajemo sigurnosne mjere i mjere zaštite pri radu. Na vama je da nam ukažete povjerenje i da se uvjerite u sve naše prednosti. Stojimo vam na raspolaganju za sve informacije, a naši majstori očekuju vaš poziv.


Elektro servis

Split, Splitsko-dalmatinska

Gdje i što radimo
ELEKTRO SERVIS
ELEKTROINSTALACIJE
Instalacije u individualnoj kući, sanacija električnih instalacija, stambene električne instalacija, elektrika u mansardi, instalacije razvoda za elektriku, zaštitne cijevi za elektriku, montaža kutije, povoljne elektroinstalacije u kući, e

ponuda
ISPITIVANJE ELEKTRIČNIH INSTALACIJA
Radove izvodimo. i u regijama: Makarska, Split, Dubrovačko-neretvanska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Split , Splitsko-dalmatinska i u okolici izvodimo:

Trondheimska 6, 21000 Split
zadovoljni klijenti
9.1/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati DOMENA d.o.o.?


9.1
odlična ocjena poduzečaa
16
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Elektroinstalacije, elektro servis, montaza instalacija, popravak elektroopreme, pripremni dio kabliranja, postavljanje kućnih instalacija:

Dubrovačko-neretvanska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska,