Prijava majstora

ČVEK-TRANS J.D.O.O.

ČVEK-TRANS j.d.o.o., Sv. Križ Začeretje

Selidbe, prijevoz tereta, hortikultura, uređenje okućnica, košnja trave, šišanje živice

i na drugim mjestima u Hrvatskoj
Za područje

  Davorin Čvek
  predstavnik poduzeća

  Sv. Križ Začeretje , Krapinsko-zagorska
  Tel: 0977867...

  Ekipa: 2
  projekti: manji
  osnivanje: 2020

  ČVEK-TRANS j.d.o.o. posluje od 2020. godine. Osnovna djelatnost poduzeća je transport i selidbe. Također se bavimo i hortikulturom. Za vas ćemo urediti vaše dvorište i okućnicu. Naš cilj je zadovoljstvo korisnika naših usluga, a to svakodnevno postižemo radom naših stručnih zaposlenika. Težimo da ostvarimo povjerenje i ugled na temelju poštenja i profesionalnosti u navedenoj djelatnosti. Naš uspjeh se temelji na poštovanju dogovora, efikasnosti, pouzdanosti, i kvalitetno izvedenim projekima. Imamo dugogodišnje iskustvo, znanje i stručnost. Spremni cmo da ispunimo sve vaše zamisli i želje. Kvaliteta i pouzdanost su u suradnji sa našim poduzećem zagarantirani. Obratite nam se sa povjerenjem.

  Zadovoljni klijenti
  10/10
  sve ocjene
  Gdje i što radimo
  HORTIKULTURA, VRT
  Obrezivanje vinove loze, rušenje drveća, sadnja žive ograde, uređenje vrta.

  Ponuda
  SELIDBE, PRIJEVOZ NAMJEŠTAJA
  Radove izvodimo. i u regijama: Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

  Blizu mjesta Sv. Križ Začeretje , Krapinsko-zagorska i u okolici izvodimo:

  Sv. Križ Začeretje , Krapinsko-zagorska
  Zašto izabrati ČVEK-TRANS j.d.o.o.?


  10
  odlična ocjena poduzečaa
  Gdje i što radimo

  Selidbe, prijevoz tereta, hortikultura, uređenje okućnica, košnja trave, šišanje živice:

  Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,
  Vaši Partneri za
  kvalitetnu gradnju: