Prijava majstora

BBB d.o.o., Sesvete

metalne ograde, metalna galanterija, hidrofori, kontejneri za smeće, cisterne za vodu, balkonske ograde, ograde od žice, koševi za otpadke, znakovi na cesti, žardinjere, metal, metalni proizvodi, obrada metala

i na drugim mjestima u Hrvatskoj
Za područje
  odazivanje poduzeća

  Ivan Behtanić
  predstavnik tvrtke

  Sesvete, Zagreb
  Tel: 0989065...

  Ekipa: 3
  projekti: manji i srednji
  osnivanje: 1993

  BBB d.o.o. je metalno prerađivačko poduzeće koje se na području Zagreba, Zagrebačke županije i okolice bavi izradom, obradom i prodajom metala i metalnih proizvoda visoke kvalitete. Našim kupcima i suradnicima nudimo usluge izrade metalnih ograda, metalne galanterije, kontejnera za smeće, ograda od žice, koševa za otpadke, znakova na cesti te žardinjera i ostalih metalnih proizvoda visoke kvalitete. Također, po pristupačnim cijenama realizirali smo veliki broj projekata i upita za proizvodnju metalne galanterije i namještaja te sa više od dvadeset godina radnog iskustva garantiramo brzu, točnu i učinkovitu izvedu i kvalitetne proizvode. Ako trebate poduzane i adekvatne visokokvalificirane majstore i djelatnike, kontaktirajte naše poduzeće a mi vam garantiramo kvalitetnu suradnju.

  Zadovoljni klijenti

  3 ocjena
  Gdje i što radimo
  ALU ograde
  Bravarija
  Bravarski radovi, izrada aluminijskih konstrukcija, montaža čeličnih konstrukcija, savijanje metala, montiranje željezne konstrukcije, izvođač za metalne radove.
  Ponuda
  Metalne konstrukcije, čelik
  Metalne nadstrešnice, čelik
  Metalne stepenice
  Željezne ograde, čelik

  Blizu mjesta Sesvete, Zagreb i u okolici izvodimo:

  Zašto izabrati BBB d.o.o.?


  10
  odlična ocjena tvrtke
  30
  godina tradicije i iskustva
  Gdje i što radimo

  Metalne ograde, metalna galanterija, hidrofori, kontejneri za smeće, cisterne za vodu, balkonske ograde, ograde od žice, koševi za otpadke, znakovi na cesti, žardinjere, metal, metalni proizvodi, obrada metala:

  Grad, Zagreb, Zagrebačka,
  Vaši Partneri za
  kvalitetnu gradnju: