Surađujemo sa više od 145 provjerenih poduzeća, Vaše mišljenje nam puno znači.
Kaljeve peći oduvijek su bile središte doma, a danas postaju sve popularnije. Rustikalna peć obično je izrađena od šamotne opeke i obložena ukrasnim keramičkim pločicama ili posebnom žbukom. Svaka peć ima i protupožarna vrata. U zemljanoj peći provodi se poseban postupak izgaranja, pa je potrebno prilagoditi dimne kanale za dimne plinove, čime se učinkovitost keramičke peći može dostići i do oko 85%. Najbolji rezultati će se postići s veličinom ložišta od oko 1000 cm2 (npr. 30 x 35 cm). Uz pravilno veličinu ložišta, ista količina goriva će proizvesti mnogo veći toplinski učinak. Prednost popločane peći nad otvorenim kaminom je ta što dugo odašilje toplinu. Ako želite i štednjak za pripremu hrane, neka vam majstor proizvede pećnicu za kruh ili. pećnica za pizzu. Da bismo vam uskoro odmorili u toploj pećnici i namirisali svježe pečeni kruh u cijeloj sobi, za vas smo pripremili nekoliko savjeta. Također možete kontaktirati naše provjerene dobavljače.