Za područje
    Kuća za odmor
    Kuća za odmor
    Kuća za odmor
    Kuća za odmor
    Kuća za odmor
    Kuća za odmor
    Kuća za odmor
    Kuća za odmor
    Kuća za odmor
    Kuća za odmor © ZOE INTERIORS d.o.o
    x

    Kuća za odmor, Vrh, Krk



    Spremi sliko


    OPIS PROJEKTA

    Želja investitora je urediti kuću za odmor koja se sastoji od kuhinje s blagovaonicom, dnevnim boravkom, dvije sobe i kupatilom. Pri uređenju nismo dirali kako podne tako niti zidne obloge. Kuhinja je postojeća samo smo promjenili fronte kuhinje u zelenu mint boju koju smo dodatno naglasili sa zlatnim ručkicama , radna ploča je ostala ista samo smo maknuli gornje elemente i stavili zidnu policu u boji radne ploče. Blagovaonicu smo zamislili s okruglim drvenim stolom , crno- smeđim stolicama i stolicamam od ratana. U dnevnom boravku zadržali smo kutnu garnituru tamno plave boje , te smo je samo pozicijonirali drugačije , tako da se dobije prazan zid na kojem smo smjestili tv klupu i televiziju. Pošto je u dnevnom boravku niži strop vizualno smo ga “podignuli” slagajući okomito drvene letvice koje smo obojali kao i zid u Dulux boju šifra 77GY 68/066(139 str.), ( svijetlo zelena mint boja). Istu boju smo koristili i u dijelu kod ulaza gdje smo u nišu također stavili vertikalne letvice i na to naslonili drvenu konzolu te veliki zlatni sat.
    U spavaće sobe smo smijestili krevete dimenzije 160 x 200 cm , te ih također naglasili bojama i ostalim dekoracijama kako bi dobili vizualno cjelinu prostora.
    U prostoru smo se vodili mišlju da dobijemo funkcijonalan i oku privlačan prostor koji je jednostavno koristiti i održavati.


    Sviđa mi se
    Drugi podaci

    Lokacija: Vrh, Krk
    Izvođač: ZOE INTERIORS d.o.o
    Objava: Dec.2021
    Član emajstor.hr od: Jul.2021

    Više naših referenci
    Idejni projekt noćnog bara Opatija
    Kuća za odmor
    Kuća za odmor
    Idejni projekt kuće na Krku
    Makeover dnevnog prostora
    Kuća u Španjolskoj