Prijava majstora

ZELENI URED D.O.O.

ZELENI URED d.o.o., Zagreb

Arhitektura, arhitekti, arhitektonske usluge, krajobrazna arhitektura, krajobrazno projektiranje, ozelenjavanje prostora, stručni nadzor

i na drugim mjestima u Hrvatskoj
Za područje
  odazivanje poduzeča

  Nataša Fiolica
  predstavnik poduzeća

  Zagreb , Zagreb
  Tel: 0918888...

  Ekipa: 6
  projekti: manji i srednji
  osnivanje: 2011

  Od samih početaka bilježimo kontinuirani, ali i kontrolirani rast poslovanja. S naglaskom na kvalitetu pružene usluge, projekte dogovaramo u skladu s mogućnostima. Profesionalan odnos kojim pristupamo prema našim klijentima kao i znanje koji smo stekli kroz dugogodišnje educiranje i iskustvo rada na ovoj vrsti usluge, profilirao nas je u jedne od tržišnih lidera u ovoj branši. Upravo je i naša strategija razvoja usmjerena dugoročnom pozicioniranju na tržištu. U sklopu krajobraznog projekta izrađuju se nacrti na kojima se prikazuje situacija, pogledi i presjeci, prostorni prikazi, plan sadnje, kotni plan, iskolčenje terena, vanjska rasvjeta i drugo. Sa potpunom predanošću do najsitnijih detalja, klijenti mogu očekivati preciznost, kvalitetu, radnu etiku i brzu izvedbu radova.

  Gdje i što radimo

  PROJEKTIRANJE, ARHITEKTURNI BIRO, GEODEZIJA

  KRAJOBRAZNA ARHITEKTURA
  vrtove, parkove, vanjske prostore hotela i kampova, permakulturne vrtove, radimo ozelenjavanje i navodnjavanje, osmišljavamo vanjsku rasvjetu, ograde, popločenje i sl.

  Ponuda

  HORTIKULTURA, VRT
  Oblikovanje drveća, piljenje drvenih elemenata, zasađivanje drveća, uređenje vrta.

  Ponuda
  Radove izvodimo. i u regijama: Zagreb, Dubrovačko-neretvanska, Istarska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

  Blizu mjesta Zagreb , Zagreb i u okolici izvodimo:

  Zagreb , Zagreb
  Zašto izabrati ZELENI URED d.o.o.?


  10
  odlična ocjena poduzečaa
  11
  godina tradicije i iskustva
  Gdje i što radimo

  Arhitektura, arhitekti, arhitektonske usluge, krajobrazna arhitektura, krajobrazno projektiranje, ozelenjavanje prostora, stručni nadzor:

  Dubrovačko-neretvanska, Istarska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska,
  Vaši Partneri za
  kvalitetnu gradnju: