Prijava majstora
Za područje

  Antun Zagorec
  predstavnik tvrtke

  Kraljevec na Sutli, Krapinsko-zagorska
  Tel: 0916186...

  Ekipa: 7
  Projekti: manji, srednji i veliki
  Osnivanje: 2008

  ZAGOREC PROJEKT d.o.o., Kraljevec na Sutli

  Centralno grijanje, vodoinstalacije, vodoinstalaterski radovi, klimatizacija, klima uređaji, ventilacija, elektroinstalacije

  i na drugim mjestima u Hrvatskoj

  Poduzeće ZAGOREC PROJEKT d.o.o. veoma uspješno posluje od 2008. godine. Naša tvrtka izvodi radove kao što su ugradnja centralnog grijanja, vodoinstalacija, klimatizacije, ventilacije, kao i elektroinstalacija. Kvalitetna, sigurna i pouzdana suradnja garancija Vam je sa nama. Imamo najsuvremenije alate za realizaciju naših djelatnosti. Usmjereni smo na naše korisnike te od samog početka se trudimo ispuniti sve Vaše zamisli i želje. Uvjerite se u našu učinkovitost, brzinu, točnost i kvalitetu. Na vama je da se obratite jedinstvenom, efikasnom i pouzdanom timu djelatnika. Uvjek projekte realiziramo na vrijeme. Poštivamo unaprijed dogovorene rokove. Radimo savjesno, brzo i pedantno. Sjedište našeg poduzeća je u mjestu Kraljevac na Suti, a posujemo na području Zagreba i okolice. Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitetu našeg poslovanja i vrhunsku uslugu.

  Gdje i što radimo
  Centralno grijanje
  Montaža podnog grijanja, zidno grijanje, montaža radijatora, stropno grijanje, instaliranje plinskog kotla, peć za pelete, uljna peć, izvedba centralnog grijanja, poduzeće za strojne instalacije.
  Ponuda
  Elektroinstalacije
  Elektrika u novoj kući, obnova električnih instalacija, stambene električne instalacija, elektrika u mansardi, instalacije razvoda za elektriku, žice za elektriku, montaža utičnica, obnova električnih instalacija, električar.
  Ponuda
  Klima uređaji
  Klima uređaji sa prezračivanjem, ugradnja klima, popravke klima, zidne klime, podne klime, mobilna klima.
  Ponuda
  Ventilacija, rekuperacija
  Prisilno prezračivanje, rekuperacijski sustav, prezračevivanje klima uređajem, centralna rekuperacija, prezračivanje odvojenih prostora.
  Ponuda
  Vodoinstalateri
  Vodovodne instalacije, kanalizacija u kući, vodovodarski radovi, montaža WC školjke, vodovod u kupaonici, majstor za vodovod.
  Ponuda

  Blizu mjesta Kraljevec na Sutli, Krapinsko-zagorska i u okolici izvodimo:

  Gdje i što radimo

  Centralno grijanje, vodoinstalacije, vodoinstalaterski radovi, klimatizacija, klima uređaji, ventilacija, elektroinstalacije:

  Grad, Zagreb, Zagrebačka.
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju: