Prijava majstora

ZAGOREC PROJEKT D.O.O.

ZAGOREC PROJEKT D.O.O., KRALJEVEC NA SUTLI

Centralno grijanje, vodoinstalacije, vodoinstalaterski radovi, klimatizacija, klima uređaji, ventilacija, elektroinstalacije

i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Antun Zagorec
predstavnik poduzeća

Kraljevec na Sutli 16, 49294 Kraljevec na Sutli
Tel: 0916186...

Ekipa: 7
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 2008

Poduzeće ZAGOREC PROJEKT d.o.o. veoma uspješno posluje od 2008. godine. Naša tvrtka izvodi radove kao što su ugradnja centralnog grijanja, vodoinstalacija, klimatizacije, ventilacije, kao i elektroinstalacija. Kvalitetna, sigurna i pouzdana suradnja garancija Vam je sa nama. Imamo najsuvremenije alate za realizaciju naših djelatnosti. Usmjereni smo na naše korisnike te od samog početka se trudimo ispuniti sve Vaše zamisli i želje. Uvjerite se u našu učinkovitost, brzinu, točnost i kvalitetu. Na vama je da se obratite jedinstvenom, efikasnom i pouzdanom timu djelatnika. Uvjek projekte realiziramo na vrijeme. Poštivamo unaprijed dogovorene rokove. Radimo savjesno, brzo i pedantno. Sjedište našeg poduzeća je u mjestu Kraljevac na Suti, a posujemo na području Zagreba i okolice. Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitetu našeg poslovanja i vrhunsku uslugu.

Centralno grijanje

Kraljevec na Sutli, Krapinsko-zagorska

Gdje i što radimo
CENTRALNO GRIJANJE
Montaža podnog grijanja, zidno grijanje, montaža radijatora, stropno grijanje, instaliranje plinskog kotla, peć za pelete, uljna peć, izvedba centralnog grijanja, poduzeće za strojne instalacije.

ponuda
ELEKTROINSTALACIJE
Elektrika u novoj kući, obnova električnih instalacija, stambene električne instalacija, elektrika u mansardi, instalacije razvoda za elektriku, žice za elektriku, montaža utičnica, obnova električnih instalacija, električar.

ponuda
KLIMA UREĐAJI
Klima uređaji sa prezračivanjem, ugradnja klima, popravke klima, zidne klime, podne klime, mobilna klima.

ponuda
VENTILACIJA, REKUPERACIJA
Prisilno prezračivanje, rekuperacijski sustav, prezračevivanje klima uređajem, centralna rekuperacija, prezračivanje odvojenih prostora.

ponuda
VODOINSTALATERI
Vodovodne instalacije, kanalizacija u kući, vodovodarski radovi, montaža WC školjke, vodovod u kupaonici, majstor za vodovod.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Grad, Zagreb, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Kraljevec na Sutli , Krapinsko-zagorska i u okolici izvodimo:

Kraljevec na Sutli 16, 49294 Kraljevec na Sutli
Zašto izabrati ZAGOREC PROJEKT d.o.o.?


9.2
odlična ocjena poduzečaa
13
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Centralno grijanje, vodoinstalacije, vodoinstalaterski radovi, klimatizacija, klima uređaji, ventilacija, elektroinstalacije:

Grad, Zagreb, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: