Prijava majstora
x

Kako bismo vas kasnije mogli nazvati, napišite svoj broj i što trebate. Hvala, Vaš WHITE WALL d.o.o

telefonski broj

Što trebate?


WHITE WALL d.o.o

WHITE WALL D.O.O, MOŠĆENICA

Montaža suhe gradnje, knauf radovi, suhomontažerski radovi, gips radovi, gipsokartonski radovi, suhomontažeri.

Sisak, i na drugim mjestima u Hrvatskoj
odazivanje poduzeča

Davor Stojaković
predstavnik poduzeća

22. lipnja 20, 44253 Mošćenica
Tel: 09552323...

Ekipa: 10
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 2017

http://www.whitewallhr.com/436895313Renomirana smo tvrtka koja je sudjelovala u svim večim projektima diljem Republike Hrvatske. Osnovani smo 2017. godine u Petrinji te izvodimo našu djelatnost diljem Osječko-branjske županije, Zagrebačke županije, Grada Zagreba, Sisačko moslavačke županije te za veće projekte idemo i izvan naših okvira. Za sve suhomontažerske radove te knauf radove garantiramo uz kvalitetnu mehanizaciju te iskusne zaposlenike. Probili smo se na građevinski trg te izveli mnoge veće projekte u građevini. Suhomontažerski radovi na stanovima, kućama i drugim stambenim objektima izvedeni su uz najkvalitetnije materijale. Cijenimo sve naše stranke te pokušavamo izvesti sve radove u korektnim i točnim rokovima. Gipsokartonski radovi u interijeru te suhogradnja na eksterijeru djelatnosti su koje možemo izvesti za vas. Uvjerite se i sami u kvalitetu naših radova te nas unajmite za radove na vašoj kući. Stojimo vam na raspolaganju.


Tvrtka White Wall moderna je tvrtka koja je specijalizirana za izvođenje svih vrsta gips-kartonskih, elektro-instalacijskih, soboslikarskih i klimatizacijskih radova. Od izrade i montaže novih objekata do preuređenja i popravaka postojećih građevina.Kontinuirano pratimo novitete u struci i zahtjeve tržišta te smo u stalnom kontaktu s proizvođačima najkvalitetnijih materijala. Naši djelatnici svoje znanje crpe iz iskustva vrhunskih majstora te pronalaze uvijek aktualna i originalna rješenja poštujući pri tome sve standarde. White Wall je kreator novih puteva u osmišljavanju prostora u cjelini s posebnim naglaskom na gips-kartonske radove koji su bitan dio cjeline koja određuje taj prostor.

LJ
Ljiljana T. je dao ocjenu za WHITE WALL d.o.o
25. Jul 2019

Krečenje jedne sobe

+ Vrlo su profesionalni, sve je odrađeno kvalitetno i prema dogovoru. Pridržavaju se dogovorenih termina. Jako sam zadovoljna tvrtkom WHITE WALL d.o.o. te ih mogu preporučiti!

KVALITETA:
SAVJETOVANJE:
CIJENA:
WHITE WALL d.o.o
WHITE WALL d.o.o je pripremio referencu za područje Građevinski radovi
27. Oct 2017
Bricostore nekretnine, Zagreb © WHITE WALL d.o.o

Bricostore nekretnine, Zagreb

Radovi na ekskluzivnim uredima i konferencijskim salama

WHITE WALL d.o.o
WHITE WALL d.o.o je pripremio referencu za područje Građevinski radovi
27. Oct 2017
zanima me više >
11 ogledi
Gdje i što radimo
ELEKTROINSTALACIJE
Elektrika u novoj kući, električne instalacije na novo, stambene električne instalacija, električne instalacije mansarde, instalacije razvoda za elektriku, žice za elektriku, montaža kutije, kompletna elektrika u kući, izvođač elektroinstalac

ponuda
GIPSANE PLOČE, SUHA GRADNJA
Suhogradnja, gipsanje, spušteni strop na metalnoj podkonstrukciji, pregradna stijena ALU podkonstrukcija, oblačenje zida s gipsom, knauf ploče visoko podkrovlje, suhomontažna nadstrešnica.

ponuda
SOBOSLIKARSKI RADOVI, BOJANJE ZIDOVA
Fino kitanje i bojanje cele hiše, dvojno izbjeljivanje stana, farbanje stropa, izbjeljivanje zidova jupol, bojanje fasade sa silikonskom bojom, bojanje krovišta, obojana vrata.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Sisak, Grad, Zagreb, Istarska, Primorsko-goranska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Mošćenica , Sisačko-moslavačka i u okolici izvodimo:

22. lipnja 20, 44253 Mošćenica
zadovoljni klijenti
10/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati WHITE WALL d.o.o?


10
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Montaža suhe gradnje, knauf radovi, suhomontažerski radovi, gips radovi, gipsokartonski radovi, suhomontažeri.:

Grad, Zagreb, Istarska, Primorsko-goranska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Zadarska, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: