Prijava majstora
VRLIĆ III, vl. Miho Vrlić

VRLIĆ III, VL. MIHO VRLIĆ, DOLI

Klesarstvo, klesarske usluge, rezanje i obrada kamena, oblikovanje kamena, klesar, nadgrobni spomenici, grobnice, pragovi i klupčice, obloge zidova i fasada, stepenice

Dubrovnik, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Miho Vrlić
predstavnik poduzeća

Visočani 8, 20231 Doli
Tel: 0988883...

Ekipa: 8
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 1999

Poslujemo sa višegodišjim iskustvom, te smo ostvarili izvrsne poslovne i profesionalne rezultate. Naši djelatnici izvode radove poštujući propisane rokove. Težimo da ostvarimo povjerenje i ugled na temelju poštenja i profesionalnosti u navedenim djelatnostima. Pružamo vrhunske i kvalitetne rezultate svakog dana. Posjedujemo svu potrebnu mehanizaciju, te ručne strojne alate koji su potrebni za obavljanje naše djelatnosti. Svoju djelatnost obavljamo vrlo profesionalno, odgovorno i savjesno. Naši zaposlenici svojim radom svakodnevno doprinose stvaranju međusobnog povjerenja u odnosu sa klijentima. Za naše klijente se uvijek trudimo ostvariti ono najbolje. Na prvom mjestu nam je zadovoljstvo klijenta, kao i kvalitetno izvršen posao. Slobodno nas kontaktirajte za sva Vaša pitanja i informacije.

Gdje i što radimo
KLESARSTVO
klesanje kamena, klesar kamena.

ponuda
POSTAVLJANJE KAMENA
Lomljeni kamen na coklu, polaganje umjetnog kamena, kamena obloga na stepenicama.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Doli , Dubrovačko-neretvanska i u okolici izvodimo:

Naše djelatnosti
Klesarstvo
Postavljanje kamena
Visočani 8, 20231 Doli
Zašto izabrati VRLIĆ III, vl. Miho Vrlić?


9.6
odlična ocjena poduzečaa
21
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Klesarstvo, klesarske usluge, rezanje i obrada kamena, oblikovanje kamena, klesar, nadgrobni spomenici, grobnice, pragovi i klupčice, obloge zidova i fasada, stepenice:

Dubrovačko-neretvanska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: