Priloženi su detalji projekta, za ostale upite stojim na raspolaganju.

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca

U stanu je sve srušeno što smo planirali i sad trebam zidanje pregradnog zida knaufom između kupaone i sobe, obradu zidova nakon rušenja, postavljanje 5 vrata sa štokom, krečenje stana, postavljanje parketa i lakiranje. Napominjem, instalacija struje je postavljena. Trebam i keramičara

prilika:
okviran termin: :
Odmah

Normalna adaptacija stana, bez rušenja zidova.

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca

Postojeću garažu od 15 m2 želim pretvoriti u mali studio apartman.
Jedan pregradni zid izdvojio bi kupaonicu, a u drugom dijelu bila bi kuhinja i spavaći dio.

Treba zamijeniti garažna vrata za prozor i ulazna vrata, dograditi zid ispod prozora, sazidati pregradni zid 3 m sa kliznim vratima, razvući elektro i vodne instalacije, namjestiti kupaonicu od 3 m2 te kuhinju 2,5 m2 u cijelosti (ili bez stolarskih radova), obojiti zidove.
Voljela bih da radovi budu gotovi do lipnja. Hvala.

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca

Želim premjestit vrata i radijator sa jednog zida na drugi (cca 2,5m), tako da dobijem drugačiju orjentaciju u dnevnom boravku.

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca

Trebala bih uvodjenje centralnog plinskog grijanja od uvođenja plina u stan, postavljanje kondenzacijskog kombi zidnog bojlera kapaciteta, koji odgovara kvadraturi stana sa radijatorima u kupatilu, hodniku, kuhinji i sobi sa mogućnošću regulacije temperature termostatom , ali i regulacijom pojedinog radijatora. Sugestije izvođača su dobro došle.
2.- Postavljanje PVC prozora čije točne dimenzije još nemam, ali prema procjeni radi se o prozorima u sadašnjoj kuhinji i sobi ( otvor za prozor je obzirom da se radi o stambenoj višekatnici je unificiran za cijelu vertikalu. Ja sam procihenila da je dužina otvora 2 m, a visina 1 m). Prozori trebaju imati roletne i rolo komarnike sa mogučnosti instaliranja nosača za sušilice rublja( nadam se da je to izvedivo jer stan nema balkon). Zatim ulazna protuprovalna vrata klasične dimenzije.
3.- pregled elektroinstalacija i postavljanje nekoliko novih utičnica i rasvjetnih tijela
4.- vodoinstalaterski radovi pri renoviranju kupatila i postavljanje novih sanitarija ( vađenje kade i postavljanje tuš kabine)
5.- rušenje ili rezanje zida izmeđusobe i kuhinje ukoliko to dozvoljava statika zgrade. Ne znam je li taj zid nosivi ili nije, za to bih trebala mišljenje stručnjaka. Ovaj zahvat bi trebao imati za cilj povećanje kuhinje i pretvaranje prostora u kuhinju, blagovaonu i dnevni boravak. Podizanje montažnog laganog zida, kako bi se dobila manja spavača soba.
Važno za ovaj posao je mišljenje ste i cm ja ma.
6.- Keramički radovi u kupaonici (zidne i podne obloge)
Keramički radovi u kuhinji ( zidne obloge)
Ukoliko se ruši ili reže zid između sobe i kuhinje, trebat će i podne obloge u povećanom dijelu kuhinje,blahovaone i dnevnog boravka.
Prilog je skica. Mjere su približne.
Molila bih da ove pojedine točke budu i zasebne cjeline ponude kako bih mogla sagledati svaki pojedini zahvat i odlučiti o nužnosti izvedbe cijelog zahvata ili nužnog dijela.
Zanima me još ako se dogovorimo u vezi izvedbe, rade li se sve vrste poslova u slijedu ili se mora čekati od jednog izvođača do drugog.

S poštovanjem

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca

Sobu bi trebalo kompletno renovirati. Pod je drveni i treba napuniti rupu i saliti plocu donju i gornju.
Zidove ostukati i ponovo srediti.
Na mjestu di su 2.stara prozora nove ugraditi.
To je starina koju zelim malo renovirati sobu po sobu. Znam dam je tesko ovako reci cijenu, ali cisto okvirno da znam.

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca

Prilažem Excel tablicu s rasčlanjenim stavkama potrebne adaptacije. Lp

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca
IN
Ines K.
Prikupljamo ponude
12.02.19

Molila bih Vas da se javite u s vezi sljedećih poslova u stanu u širem centru grada (Vojnovićeva ulica). Stan je veličine 38m2 i što je moguće prihd nam je potrebsn izvođač sljedećih radova:
(1) Postavljanje laminata (klik klak) na površinu od 30m2. Laminat bi se postavljao na postojeći parket.
(2) Uklanjanje starih kuhinjskih pločica (podne 1.7m2, zidne 3m2)
(3) Postavljanje kuhinjskih podnih i zidnih pločica (podne 1.7m2, zidne 3m2)
(4) Uklanjanje starih vrata i štokova (troja vrata)
(5) Rušenje kuhinjskog zida velicine cca 3m2
(6) Odvoz šute (pločice, vrata, srušeni zid)
(7) Obrada zida nakon promjene unutarnje stolarije (dva mala prozora i dva dupla, troja vrata)
(8) Maljanje kompletnog stana (kvadratura 38m2)

prilika:
okviran termin: :
Odmah
PR
Predrag J.
Prikupljamo ponude
12.02.19

Izbijanje i odvoz kompletne drvene stolarije.
Velika soba:
Izbijanje i odvoz drvene stolarije
Pomicanje otvora za balkonska vrata (rušanje i zazidavanje - slika_1)
Pregradnja sobe knaufom (površina cca 4,6 x 2,3 m) + postava vrata
Postava el. instalacija u pregradnom zidu
Postava PVC stolarije (3 dvokrilna prozora + balkonska vrata, sve sa pvc roletama).
Mala soba:
Izbijanje i odvoz drvene stolarije.
Rušanje zida od sobe prema balkonu, zazidavanje bočnog zida ytongom (površina cca 1,36 x 2,3 m) (povećanje sobe). slika_2
Toplinska izolacija balkonskog krovića (samo iznad sobe).slika_3
Postava PVC dvokrilnog prozora sa roletom.

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca
MU
Muharrem Ö.
Prikupljamo ponude
06.02.19

TREBAM ADAPTACIJU STANA,STAN JE VISOKO ROKBAU 100m2 .POTREBNI SU RADOVI LAMINAT,KERAMIKA,SOBOSLIKARSKI,VODAINSTALERSKİ. STAN SE NALAZI U GORNJOJ DUBRAVI

prilika:
okviran termin: :
Odmah
JA
Jasminko K.
Prikupljamo ponude
06.02.19

Trebam savjetovanje u vezi renoviranja. Ponaprije kupaonice (ukoniti kadu,postaviti tuš...)pa kuhinju (malo je -"otvoriti"), između dnevnog boravka i spavaće sobe treba ukloniti pregradu.Kako je dio spavaće sobe bio balkon,treba ojačati i obnoviti izolaciju zidova,poda da ne dolazi do vlaženja u kutevima. Promijeniti raspored radijatora,obnoviti podne obloge.

prilika:
okviran termin: :
Više od 3 mjeseca

Povući instalcije vode i odvodnje sa doljnje etaže okomiti gore; dio poda cca. 8 m2 - umjesto parketa postaviti pločice; širina zida cca. 4 m2 postava pločica; osnovna elektro instalacija

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca

Kompletnu adaptaciju stana, u prilogu osnovna dokumentacija.

prilika:
okviran termin: :
Odmah
FI
Filip T.
Prikupljamo ponude
29.01.19

Prostor se nalazi iznad garaze i spremista, krov je napravljen na jednu stranu, potrebna izolacija, izrada zidova kupaonice cca 9m2 te sobe cca 25m2, instalacije vode za kuhinju i kupaonu, otvaranje zidova za tri prozora i jedna vrata. Prozor je gol, bez ikakvih zidova, gradeno starinskom punom ciglom. Deka je betonska.

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca
AN
Anita M.
Prikupljamo ponude
28.01.19

Obnova prostorije kuhinje, potrebi su vodoinstalaterski radovi, električarski radovi, zamjena podnih i zidnih pločica cca 20m2.

prilika:
okviran termin: :
Odmah

Potrebna renovacija svega: keramika u kuhinji , blagavaoni, tri zahoda ( dva postojeća i jedan koji se radi iznova)-50m2 , laminati u dnevnom boravku i dvije sobe-46m2,mijenjanje svih zatvora( dvokrilna pvc vrata x2,jednokrilna vrata x2, dvokrilni prozor x1, jednokrilni prozor x1),mijenjanje vodovodnih instalacija za tri zahoda, postavljanje sanitarija,elektroinstalacija na nekim zidovima,pregrađivanje knauf zidovima, gletanje i pituravanje, postavljanje troja unutrašnja vrata sa štokovima. Stan će biti spreman za renovaciju s naše strane: skinuti štokovi i vrata, skinute pločice i srušeni zidovi koje više ne želimo.

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca

Uklanjanje postojećeg poda, postavljanje armiranobetonske deke s razvodom kanalizacije i vode, razvod struje, žbukanje zidova, izgradnja kupaone, termoizolaciju krova

prilika:
okviran termin: :
Odmah

Poštovani,

trebam adaptaciju stana po troškovniku.

Hvala!

prilika:
okviran termin: :
Odmah

Sve piše u projektu u privitku.

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca

Stan u kojem se živi. Želimo adaptirati- instalacije, podovi, unutarnja stolarija, namještaj.

prilika:
okviran termin: :
Više od 3 mjeseca
MA
Marko M.
Prikupljamo ponude
23.01.19

Podove treba nivelirati te satviti estrih nakon postve podnog grijanja, premjestiti kupaonicu, proširiti dnevni boravak, plafone srušiti te postaviti knauf, rušenje dimljaka( unutra) te otvaranje vrata, otvaranje balkonskih vrata na fasadi.

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca

U prizemlju obiteljske kuće (3 etaže) želimo napraviti 2-soban stan. Potrebni su nam izvođači radova za izgradnju i žbukanje.

Na priloženom nacrtu postojeće zidove sam označio sivom, a zidove koje bi trebalo napraviti bijelom bojom. U obje spavace sobe je potrebno izbiti prozore.
Stojim na raspolaganju ukoliko trebate još informacija.

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca

U spavaćim, starijim sobama, promijeniti eletro instalaciju, izolirati vanjski zid s unutrašnje strane, napraviti podnu, zvučnu izolaciju (kuća katnica, parket na drvenim gredama; u prizemlju drugi suvlasnik); od dva hodnika napraviti prostor za malu, blok kuhinju; ukloniti dio zida; dovesti vodu (novi priključak) od šahte do kupatila (cca 35m), spojiti kuhinju s vodom i odvodom u kupatilu; renovirati kupatilo na način da se ugradi spoj za perilicu rublja; od treće sobe napraviti dnevni boravak prilagodbom elektroinstalacija (TV, klima, internet) i rezanjem zida (cca 0,50 x2.90 x 0,30); novi je priključak za struju pa je potrebno elektroinstalacije prilagoditi istome (ugradnja sata i priprema za spajanje s vanjskom konzolom preko šufita spavače sobe/betonska ploča); postojeća vrata zamijeniti nvoiam i pomaknuti ih unutra 0,5m).

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca
PE
Petra Š.
Prikupljamo ponude
18.01.19

Poštovani,

UKAo što sam već spomenula ardi se o stanu i suterena u kući iz 1960 godine. Ideja je spajanje stana i suterena pomoću unutarnjih stepenica (bušenje deke). Također su potrebni svi dodatni radovi kao što su instalacije struje, vode, pvc stolarija, centralno grijanje( zamjena cijevi i bojlera), parketarski radovi, te rušenje pregradnog zida. Kvadratura stana je 56m2, a suterena 45m2.
Na temelju svega navedenog zanima me što je sve potrebno naravno uz Vaš izlazak na sam objekt kako bi se napravila okvirna ponuda za navedene radove.
Da li pružate usluge izrade idejnih rješenja prostora?

Unaprijed zahvaljujem

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca

U priloženom troškovniku se nalazi detaljan opis traženih radova i materijala.
Tražim izvođača/će za:
ZIDARSKI RADOVI
IZOLATERSKI RADOVI
KERAMIČARSKI RADOVI
PARKETARSKI RADOVI
KAMENARSKI RADOVI
SOBOSLIKARSKO LIČILAČKI RADOVI
BRAVARSKI I LIMARSKI RADOVI
FASADERSKI RADOVI

Renovira se cijeli stan, osim jedne sobe čija površina iznosi cca 14 m2. Preferiram jednog izvođača za radove unutarnjeg uređenja, međutim mogu se javiti i ponuđaći zainteresirani za pojedina poglavlja.

Prilažem zadnji troškovnik "Troskovnik_zavrsni radovi_v3" molim da ranije priloženu xlsx datoteku "Troskovnik i zavrsni radovi_v2" zanemarite.

Unaprijed zahvaljujem

prilika:
okviran termin: :
Odmah

Potpuna adaptacija stana: nove elektro i vodovodne instalacije, zamjena radijatora, postavljanje klima uređaja, zamjena svih vrata i prozora, adaptacija kupaonice (tuš kabina i WC školjka ostaju stari), novi podovi (pločice u kupaonici i kuhinji, parket ili laminat u sobi i hodniku), zidovi i strop (sve potrebno), plafon. Kod zamjene prozora potrebno je zamijeniti cijelu stijenu (sazidati zidić ispod prozora ili da ispod prozora bude PVC). Zid između kupaonice i hodnika je potrebno ponovno sazidati (trenutno je zid od špreploče).

prilika:
okviran termin: :
Više od 3 mjeseca

Zadržati postojeću strukturu 90%
Skinuti postojeće pločice i izravnati pod (estrihom) tako da površine u sobi i hodniku/ kupatilu budu u istoj razini. Zamjeniti postojeće instalacije vode bez većih 'novih' vodova. Postaviti mrežicu, gletati i piturati zidove.

prilika:
okviran termin: :
Odmah

Molim da se za konkretnije čujemo putem mobitela koji ostavljam u ovoj poruci.

Hvala!

prilika:
okviran termin: :
Odmah

Stan se koristi, no međutim treba adaptaciju, pločice, parketi, moguće instalacije.

prilika:
okviran termin: :
Odmah

Dostup do više od tisuću projekata

Besplatno se registrirajte i probajte sustav eMajstor


BESPLATNO UPIŠITE PODUZEĆE
SLOVENIA, HQ
SLOVENIA, HQ
MOJMOJSTER.NET

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
2000 Maribor

00386 40 145 800

AUSTRIA
AUSTRIA
DAIBAU.AT

Hilmteichstraße 21
8010 Graz

0043 664 1993547

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

KONTAKTI

Upiti: 099 3317 311
Poduzeća: 099 3309 224

GLOBALNE STRANICE

www.mojmojster.net
www.emajstor.hr
www.daibau.at
www.daibau.rs
www.daibau.com
© 2018 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana