Adaptacija stana od 55m2, uredjenje poda, one instalacije struje i vode za kuhinju te ugradnja skoljke u kupaonu, ugradnja vratiju. Ostalo po dogovoru kad se stan pogleda

prilika:
okviran termin: :
Odmah

renovirati:
- balkon
- kompletnu kujinu
- kupatilo
- hodnik (stanje je vinas plocice, novo stanje bi zelili keramika)
- vodovodnu i elektro (sa sigurnosnim osiguracima) instalacija

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca

Riječ je o garsonijeri koju želimo renovirati. Instalacije se nikada nisu mijenjale.

Obavezni segmenti koje ćemo mijenjati (prioritet):
- nova kupaonica
- novi podovi plus obrađeni parket u boravku

Opcioni segmenti koje ćemo mijenjati ako ponuda bude dovoljno primamljiva (ovo nam nije prioritet):
- novi pvc prozori
- nova ulazna vrata i ugradnja
- fina obrada zidova+krečenje
- instalacija/postavljanje kuhinje

U prilogu tlocrt.

prilika:
okviran termin: :
Odmah

Apartman na drugom katu, zgrade sa više stanova, u zapuštenom stanju, trebala bi kompletnu adaptaciju kupaonicu, postavljanje zamjenu keramičkog opločenja na podu i zidu sa zamjenom sanitarija. U hodniku i sobi treba demontirati staru podnu oblogu (lamelirani parket), postaviti novi, poravnati napukline zidova i oličiti. Osim demontaže stare kupaonske opreme i zbrinjavanja iste u otpad, potrebno je i zbrinjavanje nekoliko komada starog sobnog i kuhinjskog namještaja.
Od električarskih radova potrebna je zamjena rasvjetnih tijela.

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca

Izgletat (s mrezicom) zidove i plafone, pofarbat zidove, stavit parket na podove, u nekim sobama pojacat struju tj. kablove, oko prozora popravit napukle kamene okvire, na terasi popravit zid 12m2 (izgletat+mrezica, pofarbat s fasadnom bojom)

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca
AN
Ante J.
Prikupljamo ponude
08.04.19

Parket (brusenje i lakiranje), keramicarski radovi, vodoinstalacije i montaza, knauf. Sve osim elektorinstalacija.

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca

Potpuna adaptacija stana, šaljemo nacrte i popis radova u prilogu.

prilika:
okviran termin: :
Više od 3 mjeseca

Zanima me renoviranje imam troskovnik znaci treba mi izvedba za sve sta je na troskovniku. Dakle treba mi adaptacija apartmana od 35 kvadrata kljuc u ruke.

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca

I'm interested in all types of finishing work for a new build cottage e.g. interior elements, walls, shelves, cupboard, furniture, windows, doors, shutters.

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca

• Sve prostorije u stanu koje su predviđene za adaptaciju:
1x hodnik
1x kupaona
3x soba (1x dnevni boravak, 1x spavaća soba i 1x dječja soba)
1x kuhinja i blagavaona

• Sve demontaže koje treba napraviti u stanu:
Demontaža wc školjke i kade u kupaoni.
Demontaža 5 radijatora.
Demontaža unutarnjih vrata - 5 komada.

• Sva rušenja u stanu:
Rušenje nosivog AB zida visine 2,6m i širine 1,4m, debljine zida 13cm.
Rušenje nenosivog AB zida visine 2,6m i širine 4,2m, debljina zida 7cm.
Rušenje nenosivog AB zida visine 2,6m i širine 1,5m, debljine zida 7cm.

• Vodoinstalaterski radovi:
Nova vodovodna i odvodna instalacija za jednu kupaonu i kuhinju.
U kupaoni riječ je o kadi, umivaoniku, wc-u i perilici rublja.
U kuhinji riječ je o sudoperu i perilici suđa.

• Grijanje stana:
Grijanje na gradsku toplanu. Potrebno je postaviti 6 novih radijatora sa ventilima.
Tri radijatora potrebno je izmjestiti:
u dječjoj sobi 1 radijator se premješta za cca 4,7m
u kupaoni 1 radijator se premješta za cca 1,2m
u dnevnom boravku 1 radijator se premješta za cca 3m

• Radovi na struji:
Zamjena elektro razvodne ploče, sa kompletnom promjenom elektro instalacija.
Utičnica 30x
Prekidača 8x
Antenski priključak 3x
Telefonski priključak 1x

• Zidarski radovi:
Izrada AB grede b/h=22/25 dužine 130cm po nacrtu statičkog izračuna.
Saniranje oštećenja nakon vodoinstalaterskih i elektro instalacijskih radova.
Priprema zidova u kuhinji i kupaonici za postavu keramike.

• Keramičarski radovi:
Postava keramike u kupaonici i kuhinji 40m2. Od toga podne pločice 12m2 i 28m2 zidne.

• Klimatizacija i ventilacija:
Montaža 1 klima uređaja sa sakrivanjem cijevi u zid.

• Soboslikarski radovi:
Gletanje zidova i stropova.
Bojenje u bijelu boju.

• Parketarski radovi:
Postava gotovog seljačkog poda, 52m2 sa lajsnama.

• Suha gradnja:
Izrada pregradnog zida od GK ploča dvostruko na pocinčanu željeznu konstrukciju, profili Uw75¸ Cw 75mm.

• Montaže:
Montaža sanitarija: kada, monoblok wc, umivaonik.
Montiranje 30x utičnica i 8x prekidača.
Montaža 7 lustera, 7x zidnih svjetiljki

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca
MA
Matija B.
Prikupljamo ponude
02.04.19

Adaptacija stana. Preuređuje se kupaonica, kuhinja i dnevni boravak. Potrebno je srušiti nekoliko zidova, preusmjeriti vodu i struju, staviti pločice i laminat, izraditi vrata i napraviti nekoliko zidova od knaufa te obložiti određene zidove s kamenom vunom i onda zatvoriti knaufom. Cijeli stan je velik 50 kvadrata, no dio koji se adaptira je otprilike 23 kvadrata. Okvirni početak radova je druga polovica kolovoza ove godine.

prilika:
okviran termin: :
Više od 3 mjeseca

Tražim zainteresirane izvođače za radove:

NAPOMENA: Prije rušenja konstruktivnih dijelova zgrade i zidova obavezno je izvršiti sva potrebna podupiranja i osiguranja od rušenja i oštećenja zidova i stropnih konstrukcija koje ostaju. Sva potrebna podupiranja i osiguranja ako se to posebnom izrekom ne napominje moraju biti sadržana u cijeni stavke rušenja. Odvoz se ne obračunava posebno već mora biti sadržan u jed. cijeni stavke i obračunava se bez rastresitosti.

BETONSKA PLOČA
Pažljivo ručno skidanje svih slojeva međukatne konstrukcije.Radovi uključuju sve potrebne maniuplacije na gradilištu, alate i sl s odvozom materijala na gradsku deponiju. (27,52 m2)

Štemanje šliceva za ugradnju odgovorajuće armature u nosivim zidovima. Sve kompletno izvedeno pažljivo sa odvozom otpadnog materijala na gradsku deponiju.Dimenzije šlica 20x15 cm.. (21,4 m2)

Betoniranje AB ploče kao međukatne konstrukcije debljine 12 cm. Radovi uključuju dobavu izradu i ugradnju te sve manipulacije na gradilištu te potrebnu armaturu, oplatu sa svim potrebnim spojnim materijalom i poduporama. Ploča se armira u dvije zone, donja zona Q 257, gornja zona Q 188. U šliceve se ugrađuju vilice promjera 8 mm na svakih 25 cm dužine te četiri armatune rebraste šipke promjera 12 sa svim popratnim ugradbenim materijalom, razdjelnicima itd. Obračun po m3 ugrađenog betona koja uključuje i oplatu, armatura posebno.

Beton m3 3,50
Q 257 kg 114,40
Q 188 kg 84,15
RA kg 80,00
vilice kg 24,00

Betoniranje AB nadvoja betonom C 25/30 u daščanoj oplati. Sve kompletno izvedeno sa svim potrebnim vezivnim sredstvima i pomoćnim materijalom, prenosima, ugradbom, vibriranje i sl. Te daščanom oplatom. (0,05 m3)
Zazidavanje otvora u nosivom zidu sa šupljom blok opekom u produžnom cem. Mortu. Sve kompletno izvedeno sa svim veznim i pomoćnim materijalom. (2,3 m2)

Izrada cementnog estriha debljine 4 cm na podovima iznad toplinsko -zvučne izolacije te ojačano dodatkom potrebne količine građevinskih vlakana na bazi polypropilena. Sve kompletno izvedeno točno prema uputstvu prouzvođača građ. vlakana, svim veznim i pomoćnom materijalom, nabijanjem, prijenosom te završni sloj sa samonivelirajućom masom finom zaglađeno. (28 m2)

Popravak žbuke unutrašnjih zidova i stropova na mjestu srušenih pregradnih zidova te novo zazidanih otvora kao i na mjestu oštećenja postojeće žbuke. Sve kompletno izvedeno sa svim veznim i pomoćnim materijalom, predradnjama.

Obračun po m2.
zidovi m2 53,00
stropovi m2 28,00

Dobava i postava parne brane na osušenu i pripremljenu podlogu sa kompletnim veznim i pomoćnim sredstvima sve prema uputama proizvođača. Tip parne brane kao Knauf insulation LDS 35. U Obračun se uračunava ugradnja parne brane ispod AB ploče i ispod cementnog estriha a iznad toplinsko/zvučne izolacije. (28 m2)

Dobava i izrada toplinsko/zvučne izolacije podova na konstrukciji, izvedenoj konstrukciji, izvedene od ekspandiranog polistirena (EPS) d=4 cm.. Sve kompletno izvedeno sa svim veznim i pomoćnim materijalom PVC folijom te dobavom i postavkom trake od prepariranog polistirena širine cca 15 cm deb. 1,0 cm uza zidove za odvajanje plivajućeg poda od zida. Obračun po m2 tlocrtne projekcije poda. (20 m2)

Čišćenje objekta u toku gradnje po završenoj pojedinoj fazi rada, obračunato po metru kvadratnom izgrađene površine. (50 m2)

KUHINJA
Pažljivo ručno štemanje pregradnog zida debljine cca 25 cm radi izvedbe otvora svjetle širine 71/201 što uključuje potrebne podupore i sl. sa odvozom otpadnog materijala na gradsku deponiju.

Štemanje šliceva za ležaj te ugradnju čeličnog nosača u nosivim zidovima. Sve kompletno izvedeno pažljivo sa odvozom otpadnog materijala na gradsku deponiju. Dimenzije šlica 20x20 cm

Betoniranje AB nadvoja i stupova radi izrade novog otvora betonom C 25/30 u daščanoj oplati. Sve kompletno izvedeno sa svim potrebnim vezivnim sredstvima i pomoćnim materijalom, prenosima, ugradbom, vibriranje i sl. Te daščanom oplatom.

Dobava i ugradba čeličnog nosača INP 100 (I profil ) uz postojeću drvenu gredu sa svim potrebnim popratnim radnjama i materijalom za ugradnju uključujući i ugradnju u pripremljene šliceve. Obračun po kg/m. Dužina 5 m.
Opravak žbuke unutrašnjih zidova i stropova na mjestu srušenih pregradnih zidova i na mjestu oštećenja postojeće žbuke. Sve kompletno izvedeno sa svim veznim i pomoćnim materijalom, predradnjama. Obračun po m2.
zidovi 10 m2; stropovi 5 m2
Gletovanje ožbukanih površina stropova disperzivnim kitom. Sve kompletno izvedeno sa svim vezivnim sredtvima i pomoćnim materijalom. Gletovanje se izvodi u dva sloja. (15m2)
Gletovanje ožbukanih površina zidova disperzivnim kitom. Sve kompletno izvedeno sa svim vezivnim sredstvima i pomoćnim materijalom. Gletovanje se izvodi u dva sloja. (25m2)
Dobava i izrada unutrašnjih premaza stropova s disperzivnim bojama prema izboru naručitelja sa pripremom podloge. Sve prema uputama proizvođača.
U cijenu stavke uključene su sve predradnje i postupak nanošenja boje u dva sloja. Obračun po m2 površine. (15m2)
Dobava i izrada unutrašnjih premaza zidova s disperzivnim bojama prema izboru naručitelja sa pripremom podloge.Sve prema uputama proizvođača.
U cijenu stavke uključene su sve predradnje i postupak nanošenja boje u dva sloja.Obračun po m2 površine. (25m2)
SOBE
Pažljivo ručno štemanje nosivog zida debljine cca 50 cm radi izvedbe otvora svjetle širine 81/201 što uključuje potrebne podupore i sl. sa odvozom otpadnog materijala na gradsku deponiju. Obračun po m3.
Dobava i izrada KNAUF pregradnih zidova kupaona s jednostrukom metalnom podkonstrukcijom iz CW i UW profila. Ukupna debljina zida je 150mm obostrano dvostruko obložen vodootpornim "zelenim pločama" debljine 2x 12,5 mm. Izolacijski sloj od kamene vune Tervol debjine 100 mm.Sve kompletno izvedeno sa svim veznim i pomoćnim materijalom, izolacijom, sva moguća spajanja, završetke dilatacijske spojeve, te po potrebni potkonstrukcijom za dovratnije izreze utučnice i prekidače te finalno obrađenim spojevima (bandažiranje, silikoniranje i gletovanje). Obračun po m2 kompletno izvedene stavke. (14 m2)
Dobava i izrada KNAUF pregradnih zidova soba s jednostrukom metalnom podkonstrukcijom iz CW i UW profila. Ukupna debljina zida je 150mm obostrano dvostruko obložen standardnim pločama (GKF) debljine 2x 12,5 mm. Izolacijski sloj od kamene vune Tervol debjine 100 mm.Sve kompletno izvedeno sa svim veznim i pomoćnim materijalom, izolacijom, sva moguća spajanja, završetke dilatacijske spojeve, te po potrebni potkonstrukcijom za dovratnije izreze utučnice i prekidače te finalno obrađenim spojevima (bandažiranje, silikoniranje i gletovanje). Obračun po m2 kompletno izvedene stavke. (20 m2)
Dobava i postavljanje laminata boje i vrste prema izboru naručitelja. Sve kompletno izvedeno sa svim veznim i pomoćnim materijalom i izradom sokle.Obračun po m2 površine. (20 m2)
Gletovanje ožbukanih površina stropova disperzivnim kitom. Sve kompletno izvedeno sa svim vezivnim sredtvima i pomoćnim materijalom. Gletovanje se izvodi u dva sloja. (28 m2)
Dobava i izrada unutrašnjih premaza stropova s disperzivnim bojama prema izboru naručitelja sa pripremom podloge.Sve prema uputama proizvođača.
U cijenu stavke uključene su sve predradnje i postupak nanošenja boje u dva sloja. Obračun po m2 površine.
Dobava i izrada unutrašnjih premaza zidova s disperzivnim bojama prema izboru naručitelja sa pripremom podloge.Sve prema uputama proizvođača.
U cijenu stavke uključene su sve predradnje i postupak nanošenja boje u dva sloja.Obračun po m2 površine.

TERASA
Izrada, prijevoz i montaža zaštitne Fe ograde za izradom zaštite od korozije 1 sloj i bojanje završnom bojom 2 sloja. Ograda se izvodi na način, dvije vodoravne sa ispunom okomitim šipkama osni razmak 20 cm.Visina ograde od gotovog poda 1,1 m. Obračun po m1 montirane ograde.

KUPAONE
Sanitarije i armature su visoke kvalitete i odgovaraju svim propisanim standardima. Bira ih investitor.
Zidarska pripomoć pri montaži i priključivanju sanitarnih elemenata i armatura uračunata je u cijenu.
Dobava, transport i ugradnja kompletnog umivaonika u kupaoni koji se sastoji od:
- keramičkog umivaonika I klase, s poniklanim sifonom s ispustom d32 mm;
- stojeće jednoručne mješalice za umivaonik s pomičnim ispustom, dva gibljiva crijeva R⅜" za priključak vode, komplet s kutnim ventilima DN15 spojeno na dovod vode;

Dobava i postava podne i zidne polimercementne hidroizolacije tipa kao "Sika" ili "Mapei" u kupaoni. Hidroizolaciju podignuti uz zid 30 cm, a na mjestima ugrađene podne kade podignuti 130 cm od poda (9,5 m2)
Dobava materijala i postava toplinske izolacije poda kupaone koja se sastoji od negorivog ekstrudiranog elastificiranog polistirena XPS d=4 cm. Po završtku ploče pokriti PVC zaštitnom folijom (7m2)
Dobava i popločenje podova u sanitarnim prostorijama podnim keramičkim pločicama u veličine , boje i vrste prema uputama naručitelja.Sve kompletno izvedeno sa svim veznim i pomoćnim materijalom, postavljeno u adekvatno ljepilo te fugirano. Pločice vrijednosti do 80 kn/m2.
(7 m2)
Dobava i popločenje zidova pločicama u veličine , boje i vrste prema uputama naručitelja.Sve kompletno izvedeno sa svim veznim i pomoćnim materijalom, postavljeno u adekvatno ljepilo te fugirano. Pločice vrijednosti do 100 kn/m2. Visina opločenja je 150 cm. (22 m2)

VODOINSTALATERSKI RADOVI
Svi fazonski komadi, kao što su koljena, “T” komadi, redukcije, holenderi, nipli, ne pojavljuju se kao posebne stavke, već su obračunate u m postavljenog cjevovoda.
Posebno se ne obračunava građevinska pripomoć za sve radove koji se odnose na vodoinstalaterske radove (štemanje, izrada prodora, utora i zatvaranje istih i ako je potrbno žbukanje)
Posebno se ne obračunava izolacija cijevi, bilo da su iste postavljene u zemlji ili zidovima, već je izolacija u potrebnoj debljini obuhvaćena u jediničnoj cijeni položenog cjevovoda određenog profila.
Dobava, transport i ugradnja dvoslojnih polietilenskih cijev sa zaštitnom oblogom od pjenastog polietilena i ugrađenom detektibilnom niti za vanjski razvod sanitarne hladne . Stavka obuhvaća sve potrebne spojnice, redukcije, T-komade i potrebni pričvrsni i zaštitno-izolacijski materijal. Cijevi se isporučuju u palicama i kolutima sa zaštitom i toplinskom izolacijom. Cijevi se položu u tlo. Obračun po m' postavljene cijevi. d 25 mm, s izolacijom 10 mm, u kolutu
Dobava, transport i ugradnja troslojnih aluminijsko-plastičnih cijevi sa spajanjem ˝press˝ spojnicama , za razvod sanitarne hladne, tople vode.Stavka obuhvaća sve potrebne spojnice, redukcije, T-komade, armaturne priključke i potrebni pričvrsni i zaštitno-izolacijski materijal. Cijevi se isporučuju u palicama i kolutima sa zaštitom i izolacijom. Cijevi se položu u instalacijskim kanalima, zidnim usjecima i podu sa zaštitom i PE pjenastom izolacijom. Obračun po m' postavljene cijevi.

d 15 mm, s izolacijom 6 mm, u kolutu – 6m'
d 20 mm, s izolacijom 6 mm, u kolutu – 6 m'
d 25 mm, s izolacijom 6 mm, u kolutu - 10 m'

Dobava i ugradnja metalnih kuglastih ventila NO 25 kao glavnih zapora dovoda vode u objekt. Ventili se ugrađuju u na glavni dovod vode u objekt U stavku je uključen sav rad, materijal i pribor, kao i ugradbeni ormarić za ventil. Ormarić obavezno izolirati toplinskom izolacijom kako bi se spriječilo stvaranje kondenzata. Obračun po kompletno ugrađenom ventilu i ormariću. 2 kom
Dobava, transport i ugradnja PVC kanalizacijskih cijevi za sanitarnu odvodnju. Spajanje natičnim spojnicama sa gumenom brtvom. Način spajanja cijevi međusobno mora osiguravati trajno vodonepropusnost svih spojeva u oba smjera, pod utjecajem vanjskog opterećenja. Uz cijevi nabaviti i dopremiti sav potreban spojni materijal i potrebne alate za montažu cijevi prema uputama proizvođača.
Transportiranje duž iskopanog kanala do mjesta ugradnje, spuštanje na pripremljenu posteljicu, poravnanje po pravcu i niveleti.
Slijedi kompletno spajanje cijevi međusobno, prema uputama proizvođača. Obračun po 1 m' dobavljene i kompletno ugrađene cijevi.
PVC d=110 mm, 10 m'
Dobava, transport i ugradnja fazonskih (spojnih) komada iz PVC-a. Spajanje natičnim spojnicama sa gumenom brtvom. Uz cijevi potrebno je dostaviti i certifikat o ispitivanju cijevi i osiguranju kvalitete istih. U stavku je uključena nabava, transport, te sav potrošni materijal. Obračun se vrši po komadu ugrađenog fazonskog komada bez obzira na dimenziju. 5 kom
Dobava, transport i ugradnja zvučno optimiranih troslojnih odvodnih cijevi od polipropilena s mineralnom ispunom PP-MD. Spajanje natičnim spojnicama sa gumenom brtvom. Način spajanja cijevi međusobno mora osiguravati trajno vodonepropusnost svih spojeva u oba smjera. Uz cijevi nabaviti i dopremiti sav potreban spojni materijal i potrebne alate za montažu cijevi prema uputama proizvođača.

Projektirani nagib kanala horizontala mora se stalno određivati i pratiti. Obračun po 1 m' dobavljene i kompletno ugrađene cijevi.
PP d=110 mm , 5 m'
PP d=50 mm, 5 m'

Dobava, transport i ugradnja zvučno optimiranih troslojnih fazonskih komada od polipropilena s mineralnom ispunom PP-MD. Spajanje natičnim spojnicama sa gumenom brtvom. Uz fazonske komade potrebno je dostaviti i certifikat o ispitivanju cijevi i osiguranju kvalitete istih. U stavku je uključena nabava, transport, te sav potrošni materijal. Obračun se vrši po komadu ugrađenog fazonskog komada bez obzira na dimenziju. 3 kom
Ugradnja tuš kabine na pripremljenu podlogu sa staklom dimenzija 80x80 cm sa svim spojnim elemntima. Ugradnja sve prema uputama proizvođača. Kom 2
Dobava, transport i ugradnja kompletnog WC-a (2 kom) , koji se sastoji od:
- keramičke WC školjke I klase, za 6 lit ispiranje, oblika i boje po izboru naručitelja unutarnjeg uređenja, sa sjedalom i poklopcem
- montažnog instalacijskog elementa za WC školjku visine ugradnje 112 cm s niskošumnim ugradbenim vodokotlićem i štednom dvokoličinskom (6/3lit) plastičnom tipkom za aktiviranje ispiranja. Instalacijski element samonosiv za ugradnju u suhomontažnu zidnu ili predzidnu konstrukciju obloženu gipskartonskim pločama, komplet s integriranim kutnim ventilom priključka vode ½", niskošumnim uljevnim ventilom, odvodnim koljenom d90/110 mm sa zvučno izoliranom ubujmicom, spojnim komadom za WC školjku s brtvenim manžetama i setom zvučne izolacije, vijcima za učvršćenje keramike i svim potrebnim priborom za ugradnju prema uputama proizvođača:
- zidnog nosača od inoxa s WC četkom i držača toalet papira.
Dobava i ugradnja jednoručnih mješalica sa svim sitnijim materijalom potrebanim za kompletnu montažu za ugradnju na sudoper u kuhinji. U stavku uključena dva gibljiva crijeva R⅜" za priključak vode, komplet s kutnim ventilima DN15 spojeno na dovod vode i dvostrukim kutnim ventilom DN15 za priključak perilice za posuđe
Dobava, prijenos i ugradnja ugradbenog sifona za perilicu rublja ili suđa, komplet s poklopcem od inoxa dim cca 15x15cm
Dobava, transport i ugradnja prolaznog podnog sifona s kromiranom rešetkom 100x100mm s dodatnim fiksiranjem i zaokretnim priključkom d50mm/±135º, razina vode u sifonu ≥50mm, horizontalni izlaz d56mm kapaciteta minimalno 1 l/s.
ugradnja električnog grijača vode kapaciteta 80 l, sa grijačem od 1.50 - 2.00 kW, ugradnja uspravna. U stavku je uključen sav pribor i materijal za funkcionalnu ugradnju (fleksibilna crijeva, ventili, spojnice i sl.) Obračun po kompletno postavljenom grijaču.prilika:
okviran termin: :
Više od 6 mjeseci

Poštovani,

adaptacija našeg stana bi uključivala izmjenu stolarije, brušenje ili promjenu parketa, postavljanje pločica u kuhinji i kupaonici, promjenu instalacija plina, vode i struje, dograđivanje zidova od knaufa, izrada namještaja po mjeri u cijelom stanu.

prilika:
okviran termin: :
Više od 3 mjeseca

Potrebna je kompletna adaptacija. Izmjene podova, nova kupaonica, kuhinja. Idealno i galerija iznad spavaće sobe.

prilika:
okviran termin: :
Više od 3 mjeseca

Napraviti nanovo sve stropove (gore su drvene grede) jer je u jednoj sobi pao strop
- izravnati podove: u hodnicima i kupaoni je betonska ploča nalivena prije 15ak godina a u ostalim prostorijama je stari parket (na drvenim gredama, znači izliti neku "laganiju"betonsku ploču). U cijeli stan staviti nove podove: pločice u kupaoni, laminat u ostalom dijelu
- rušiti par zidova i napraviti jedan novi kako bi se izmjenio raspored prostorija u stanu
- obnoviti kuhinju i kupaonu i sve elektro i vodene instalacije; napraviti drugu kupaonu od djela hodnika
- promjeniti sve prozore i ulazna vrata, obnoviti postojeća unutarnaja vrata
- staviti podno grijanje i par klima

Stan je slobodan i moglo bi se odmah početi sa radovima

prilika:
okviran termin: :
Odmah

Potrebno mi je žbukanje garaže i susjedne prostorije (skladišta )80m2 na čisti betonski kvadar ,podruma sa materijalima protiv vlage 16m2.Fine podloge i neki premaz na beton .Poželjan savjet majstora s kojim materijalima raditi.Postavljanje keramičkih pločica ili (nešto )na 20 vanjskih stepenica do sad su bile keramučke pločice.

prilika:
okviran termin: :
Odmah

Sanacija slegnutog poda i temeljne ploče. Kućice u nizu, pod je u dnevnoj sobi na zemlji, lijevi susjed nema problema a desni ima probleme od davno sa podom. Moj pod pada ka sredini, nekih 4-5 cm.

Dići komplet pod i obnoviti.

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca

Nove instalacije(struja,voda,plin) stavljanje keramike na pod i zidove. Ugradnja sanitarija

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca

Adaptacija stana sa svime sto treba. Rušenje, zidanje, elektroinstalacije, grijanje, stolarija, završni radovi.

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca

Kompletna adaptacija stana. Zamjena parketa u sobi i dnevnoj, zamjena pločica, kujinja i hodnik - pod, kupaona i zidovi. Zamjena svih cijevi za vodu i odvod. zamjena sobnih vrata. Zamjna dva prozora i balkonskih vrata. Kompletna struja. Hidroizolacija jednog zida i poda u jednoj sobi. Pomicanje jednih sobnih vrata za cca 70 cm (zid siporeks). prekrivanje cijevi grijanja knaufom. Sređivanje stropa u kuhinji i dnevnoj - knauf. podzidavanje jednoh prozora (umjesto drvene konstrukcije) cca 2 m dućine. Premještanje i zamjena tri radijatora.

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca

Trebali bismo procjenu sto se sve moze napraviti sto se tice nosivog zida izmedju dvije prostorije kako bismo znali kako cemo pristupiti dalje. Sigurno bi se islo u postavljanje laminata i knaufa u te dvije prostorije, ali nam je dosta bitno da se napravi sve sto se moze oko otvaranja tih prostorija. Takodjer ce biti potrebno odraditi manje izmjene oko vodoinstalacija i elektroinstalacija s obzirom da bismo mijenjali pozicije sudopera i uticnica.

prilika:
okviran termin: :
Odmah
PA
Partner E.
Prikupljamo ponude
25.03.19

Unutarnje uređenje sa svim radovima.

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca
SI
Silvana D.
Prikupljamo ponude
25.03.19

Poštovani,
zeljeli bi urediti neuređeni prostor u obiteljskoj kuci na 2 katu ( nema lifta) na području Maksimira.
Potrebni radovi.
I. RUŠENJE- zida između hodnika i sobe, ugradnja sobnih vrata, odvoz šute
II. PLIVAJUĆI POD –izrada plivajućeg strojnog brzosušečeg estriha debljine 5 cm, dilatiranja od zidova stiroporom debljine 2 cm ugradnje mreže q 131 i armiranja propilenskim mikrovlaknima, sa svim uključenim materijalom
III. ZIDARSKI RADOVI -krpanje zidova poslije raznih instalacija itd...
V. GIPSKARTONSKI RADOVI - knauf oblaganje potkrovlja (okvirno 60 m2). Izolaciju krova izvesti sa mineralnom vunom Isover u slojevima od 10 cm i parnom branom.
Oblaganje zidova u novoj sobi knauf pločama uz izolaciju sa mineralnom vunom od 5 cm.
Knauf bi trebao biti gletan 3x a mrežica koja se lijepi na ploče treba biti dobre kvalitete, kako ne bi došlo do pucanja. U sklopu buduće sobe planiran je wc i lavabo za prati ruke, ukupna tlocrtna površina te prostorija biti će 4 m2. Te je potrebna izrada zida od knaufa površine okvirno14 m2. Vrata koja će voditi u prostoriju u kojoj će biti wc i lavabo - biti će klizna vrata koje će ulaziti u zid od knaufa kada se budu otvarala te trebamo izradu šupljeg knauf zida
VI. VODOINSTALATERSKI RADOVI – nove vodovodne i kanalizacijske instalacije ( dovod i odvod vode za sudoper, mašinu za suđe, bojler, mašinu za rublje, WC, umivaonik )
VII. ELEKTROINSTALATERSKI RADOVI -nove elektroinstalacije u cijelom prostoru ( okvirno 5 izvoda za lustere, 4 dupla prekidača, 9 utičnica za kuhinjske strojeve, 7 duplih utičnica)

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca

Adaptacija poslovnog prostora u apartman, dograditi u postojećem prostoru sobu i kupaoni. Stavit u kupaoni keramičku a u sobu laminat. Po bojiti prostor. Vani na teras staviti keramiku 20m2, iza na terasi napraviti zid i pozbukat ga.

prilika:
okviran termin: :
Odmah

Adaptacija stana u centru zagreba, trenutačno su porušeni svi zidovi, skinuti parketi, pločice, sanitarije i instalacije..

prilika:
okviran termin: :
Odmah

Poštovani,

kompletno bih adaptirala bih stari stan od 24 kvadrata građen 1970-tih godina.
Stan se sastoji od hodnika, sobe, kupaone i kuhinje te treba kompletna promjena instalacija, podova, prozora te prema mojoj zamisli i rušenje zidova ako je to moguće. Zanima me koja bi bila cijena adaptacije po principu ključ u ruke.


Unaprijed se zahvaljujem.

Srdačan pozdrav

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca

Kucica je dimenzija je 5x4 m i visine 2,5 m.
Postavljeni su prozori i oblozena je stirporom debljine 5 cm.
Zelio bi u sljedeca 2-3 mjeseca zavrsiti kucicu da se u njoj moze boraviti.
Pri tome mislim da se napravi hidroizolacija poda, nalije estrih i postave plocice.
Povrsina unutarnjih zidova je 37.5 m2, Njih bi trebalo ozbukati i fino obraditi gletom. Trebalo bi provesti 50 - 60 m elektricnih instalacija i 10 - 15 m cijevi za vodu (za sudoper, lavandin i vodokotlic).
Vanjska povrsina od 41 m2 je pod stiroporoporom, ali bi trebalo dovrsiti termo izolaciju.

Zanima me ima li zaintersiranih izvodjaca i koliko bi to kostalo.

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca

Postovani,
u prilogu vam saljem prizemlje kuce u kojem se nalaze 3 stana sa desne strane je stan sa ljeve strane je jedan stan a stan koji ide ravno bi bio za obradu.
Kao sta vidite vidite stan je dvosoban sadrzi spavacu sobu, kupaonu sa velikim dnevnim boravkom i otvorenom kuhinjom.
Za mene je interesantan dnevni boravak u koji bi zelila dodati jedan krevet za spavanje a zelila bi da taj prostor bude odvojen.Posto bi izgubila na velicini dnevnog boravka potrebna mi je vasa pomoc.Nebi ruslila zidove jer je to vec veliki zahvat a kuca vec 5-6 godina u funkciji.

Kupaona ostaje
soba ostaje ista najvaznije mi je dnevni boravak sa kuhinjom.
Kako bi vas bolje upoznala sa prostorom saljem vam moju web stranicu
radi se o app br.2
www.apartmani-tribunj.com
kad sve pogledate mozemo jos razgovarati i dogovoriti se.

lp

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca
MA
Marinko T.
Prikupljamo ponude
28.02.19

Specifikaciju radova šaljem u prilogu.

prilika:
okviran termin: :
Odmah
IV
Ivana B.
Prikupljamo ponude
26.02.19

Poštovani,

savjetovanje i adaptaciju stana. Želim renovirati podove, kupaonu i nadograditi kuhinju.

Hvala.

prilika:
okviran termin: :
1-3 mjeseca

Dostup do više od tisuću projekata

Besplatno se registrirajte i probajte sustav eMajstor


BESPLATNO UPIŠITE PODUZEĆE
SLOVENIA, HQ
SLOVENIA, HQ
MOJMOJSTER.NET

Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
2000 Maribor

00386 40 145 800

AUSTRIA
AUSTRIA
DAIBAU.AT

Hilmteichstraße 21
8010 Graz

0043 664 1993547

CROATIA
CROATIA
EMAJSTOR.HR

Pijavišće 17g
10000 Zagreb

00385 99 3317 311

KONTAKTI

Upiti: 099 3317 311
Poduzeća: 099 3309 224

GLOBALNE STRANICE

www.mojmojster.net
www.emajstor.hr
www.daibau.at
www.daibau.rs
www.daibau.com
© 2018 Daibau d.o.o. | Pijavišće 17g, Zagreb | Sva prava zadržana