Konstrukcija za montažu vanjskog klima uređaja, Cijena, Zagreb


Veličina projekta: 1

Datum projekta: 14.03.2019

Lokacija: Zagreb, Grad Zagreb

Kategorija: Metalne konstrukcije, čelik

Željeni početak posla: Odmah

Količina: : dodane skice

Više informacija:

  • Kojih dimenzija će biti vaša konstrukcija; dužina, širina, visina - obavezno? U prilogu
  • Imate li nacrte za izvođenje, radničke nacrte, skicu ili popis? U prilogu
  • Iz kakvog materiala; čelik, aluminij, inox? čelik?

Trebao bih dvije metalne konstrukcije za postavljanje dviju vanjskih jedinica klima uređaja.
Konstrukcije bi trebale biti izvedene od dva dijela, jednog fiksnog koji se učvrsti sa vanjske strane zgrade, te drugog kliznog koji bi se šarafio na tu vanjsku jedinicu (dno uređaja), te time dopustio kliznu ugradnju klima uređaja na donju podlogu i fiksiranje sa gornje strane.
Fiksiranje je sa gornje strane kako bi se omogućila, lakša demontaža, te servisiranje klima uređaja sa gornje strane (odnosno pomicanje tog dijela konstrukcije prema gore, zajedno sa klima uređajem).
Dakle osnovna konstrukcija koja bi držala cijelu stvar je fiksna, odnosno nepomična i ugrađuje se sa vanjske strane zgrade, dok se sam klima uređaj, montiran na nosivu podlogu na nekim šinama/ vodilicama spušta sa gornje strane u krajnji donji položaj u neke utore, te se u taj položaj učvršćuje sa gornje strane tih istih vodilica i čini i taj dio nepomičnim u daljnjem korištenju.

Fiksni dio konstrukcije bi trebao imati i nekakvu žičanu rešetku (slično kao žičana pletena ograda) sa prednje strane koja bi štitila ventilator klime od upada krupnog smeća (PVC vrećica i sl.) koje zna letjeti između zgrada, ali u isto vrijeme nebi trebala predstavljati neku veliku prepreku protoku zraka. Ta rešetkasta ogradica bi trebala biti fiksna na toj primarnoj fiksnoj konstrukciji.

U privitku Vam šaljem pdf datoteku sa uputstvima za ugradnju same klime, gdje ćete naći dimenzije klima uređaja, te obvezne prostore koji bi se trebali ostaviti sa prednje strane, odnosno sa stražnje strane klime, a za njeno normalno funkcioniranje.

Također ću priložiti i neku okvirnu skicu konstrukcije, odnosno ono kako pretpostavljam da bi u konačnici mogla izgledati. Dimenzije same konstrukcije izvedite iz dimenzija klima uređaja, odnosno prostora koji se mora ostaviti na montaži za njeno normalno funkcioniranje.

Goran

Okvirna cijena izvedbe: od 360€ do 600€
Provjerite i: Metalne konstrukcije, čelik, cijena
Odgovarajući izvođači za: Metalne konstrukcije, čelik, Zagreb

Zainteresiranih izvođača: 1

Metalne konstrukcije, čelik, Cijene sličnih projekta

12.03.2024

Montažne garaže Bužinija

12.03.2024

Izrada boks za spr... Zagreb

19.03.2024

Izrada metalne nad... Varaždin

21.02.2024

Kooperanti za izra... Velika Gorica

20.02.2024

Montažne garaže Osijek

14.02.2024

Kontejneri za stan... Biograd na moru

12.02.2024

Izrada pomoćnog ob... Ston