Prijava majstora

TOPLI DOM D.O.O.

TOPLI DOM D.O.O., KAMENMOST

Vodoinstalacije, vodoinstalaterski radovi, kanalizacija, plinske instalacije, centralno grijanje, klimatizacija, klima uređaji, ventilacija

Makarska, Split, i na drugim mjestima u Hrvatskoj
odazivanje poduzeča

Mate Kujundžić
predstavnik poduzeća

Ivanbegovina 29, 21262 Kamenmost
Tel: 0992168...

Ekipa: 5
projekti: manji i srednji
osnivanje: 2017

Poduzeće TOPLI DOM d.o.o. je mlado na tržištu, aktivno je od 2017. godine. Bavimo se instalaterskim radovima. Vršimo ugradnju vodoinstalacija, kanalizacije, plinskih instalacija, instalacija centralnog grijanja. Također nudimo usluge montaže klimatizacije i ventilacije. Tehnologija i mehanizacija su na visokom novu, i sa takvom opremom obećavamo brzu i sigurnu izvedbu. Kvaliteta našeg poduzeća se prepoznaje, zato su naši klijenti uvijek zadovoljni i imaju samo pohvalne riječi za naše poduzeće. Poštivanje unaprijed dogovorenih rokova za nas je primarno, te Vam je sigurna i pouzdana suradnja sa timom stukovno osposobljenih i kvalificiranih djelatnika. Dugogodišnje iskustvo naših zaposlenika na instalaterskim poslovima garantira Vam kvalitetu izvođenja, kao i duguvječnost instalacija. Sjedište naše tvrtke je u mjestu Kamenmost, a poslujemo na području cijele Dalmacije. Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitetu naših izvedbi.


Klimatizacija © TOPLI DOM d.o.o.

Klimatizacija

Montaža klima uređaja u obiteljskoj kući.

Gdje i što radimo
CENTRALNO GRIJANJE
Podno grijanje - sistemske ploče, montaža zidnog grijanja, skidanje radijatora, grijanje na stropu, instaliranje plinskog kotla, kotao na pelete, peć na ulje, kalitetna gradnja toplinske pumpe, strojni instalater.

ponuda
KLIMA UREĐAJI
Klimatski uređaji, start klime, servis klime, klasični klima uređaji, prijenosni klima uređaji, prijenosna klima.

ponuda
PLINSKE INSTALACIJE
VENTILACIJA, REKUPERACIJA
Kontrolirano prezračivanje, rekuperacijski sustav, klima naprava sa mogućnoću prezračivanja, centralno prezračivanje, lokalna rekuperacija.

ponuda
VODOINSTALATERI
Vodovod za kuću, kanalizacija u kući, vodoinstalaterski radovi, geberit instalacije, povoljna adaptacija vodovoda, poduzeće za vodoinstalacije.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Makarska, Split, Dubrovačko-neretvanska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Kamenmost , Splitsko-dalmatinska i u okolici izvodimo:

Ivanbegovina 29, 21262 Kamenmost
zadovoljni klijenti
9.5/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati TOPLI DOM d.o.o.?


9.5
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Vodoinstalacije, vodoinstalaterski radovi, kanalizacija, plinske instalacije, centralno grijanje, klimatizacija, klima uređaji, ventilacija:

Dubrovačko-neretvanska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska,