Prijava majstora
x

Kako bismo vas kasnije mogli nazvati, napišite svoj broj i što trebate. Hvala, Vaš TOP DOM d.o.o.

telefonski broj

Što trebate?


TOP DOM D.O.O.

TOP DOM D.O.O., ZAGREB

Dimnjaci, inox dimnjaci, ALU dimnjaci, sanacija dimnjaka, izrada dimnjaka

Zagreb, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Marko Mustač
predstavnik poduzeća

Taborska 31, 10000 Zagreb
Tel: 09137046...

Ekipa: 5
projekti: manji i srednji
osnivanje: 2014

Poduzeće TOP DOM d.o.o. uspješno posluje od 2014. godine. Djelatnost našeg poduzeća obuhvaća poslove i radove kao što su izgradnja i sanacija dimnjaka. Vršimo izradu i sanaciju ALU, kao i inox dimnjaka. Vaše zadovoljstvo i Vaši zahtjevi su nam na prvom mjestu. Pored toga, naše poduzeće odlikuju profesionalnost, poštivanje ugovornih obveza, te prilagodljivost pojedinačnim zahtjevima svojih investitora i klijenata što u konačnici rezultira velikim povjerenjem u realizaciji projekata. Kvaliteta našeg poduzeća se prepoznaje, zato su naši klijenti uvijek zadovoljni i imaju samo pohvalne riječi za naše poduzeće. Dajemo svoj maksimalan doprinos u poslu. S toga se nadamo da ćemo nastaviti našu daljnju suradnju. Sjedište našeg poduzeća je u Zagrebu, a poslujemo na području cijele Hrvatske, kao i u Sloveniji, Srbiji i BiH. Na Vama je da se obratite jedinstvenom, efikasnom i pouzdanom timu djelatnika. Stojimo Vam na raspolaganju. Ukažite nam povjerenje, nećemo Vas iznevjeriti.


Gdje i što radimo
DIMNJACI
KAMINI
Kaminski umetci na plin, kamini na drva, kamini na pelete, ugradni kamini na bioetanol, kamini za zagrijavanje zraka, kaljeve peći, kamini sa zagrijavanjem vode.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Zagreb, Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka, Slovenija. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Zagreb , Zagreb i u okolici izvodimo:

Naše djelatnosti
Dimnjaci
Kamini
Taborska 31, 10000 Zagreb
zadovoljni klijenti
9.3/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati TOP DOM d.o.o.?


9.3
odlična ocjena poduzečaa
5
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Dimnjaci, inox dimnjaci, ALU dimnjaci, sanacija dimnjaka, izrada dimnjaka:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka, Slovenija,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: