Prijava majstora
TM ELEKTROINSTALACIJE d.o.o.

TM ELEKTROINSTALACIJE D.O.O., KOPRIVNICA

Elektroinstalacije, jaka struja, slaba struja, elektromontaža, gromobrani, alarmni sustavi, proizvodnja razvodnih ormara, izrada električnih instalacija za industriju i kućanstvo, ugradnja, ispitivanje i popravak elektroinstalacija i elektrouređaja, mjerenje elektroinstalacija, sustavi vatrodojave

i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Miroslav Tremski
predstavnik poduzeća

Nikole Tesle 7, 48000 Koprivnica
Tel: 0983754...

Ekipa: 0
projekti: manji
osnivanje: 2005

Primarna djelatnost poduzeća TM ELEKTROINSTALACIJE d.o.o. obuhvaća izradu i montažu elektroinstalacija, kao i ispitivanje. Našu djelatnost osim u Koprivničko-križevačkoj županiji obavljamo i diljem cijele Hrvatske. Od postavljanja električnog ormarića pa sve do dovođenja elektroinstalacija jake i slabe struje do svakog kutka vašega objekta, naši kvalitetni izvođači izvesti će sve potrebne radove. Za naše klijente se uvijek trudimo ostvariti ono najbolje. Težimo da ostvarimo povjerenje i ugled na temelju poštenja i profesionalnosti u navedenim djelatnostima. Vaše zadovoljstvo i vaši zahtjevi su nam na prvom mjestu. Iza nas je mnoštvo uspješnih suradnji koje su potvrde naše kvalitete, učinkovitosti i točnosti. Naše dugogodišnje iskustvo jamči vam stručnu izradu svih elektroinstalacija. Uvjerite se u sve naše prednosti. Slobodno nas kontaktirajte za sva Vaša pitanja i informacije.

Gdje i što radimo
GROMOBRAN, UZEMLJENJE
Gromobrani na novogradnji, gromobranska instalacija, nacrt i mjerenje gromobranskih sustava, prenaponska zaštita za kuću.

ponuda
ELEKTRO SERVIS
ELEKTROINSTALACIJE
Električne instalacije za kuće, sanacija električnih instalacija, stambene električne instalacija, električne instalacije mansarde, grube instalacije elektrike, cijevi za elektriku, montaža štekara, temeljita rekonstrukcija elektrike, elekt

ponuda
ISPITIVANJE ELEKTRIČNIH INSTALACIJA
SOLARNI SUSTAV
TELEKOMUNIKACIJE
Kablovi za IP telefoniju, kablovi za optiku, UTP instalacije, instalacije za LAN mrežu.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Bjelovarsko-bilogorska, Grad, Zagreb, Koprivničko-križevačka, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Koprivnica , Koprivničko-križevačka i u okolici izvodimo:

Nikole Tesle 7, 48000 Koprivnica
Zašto izabrati TM ELEKTROINSTALACIJE d.o.o.?


9.2
odlična ocjena poduzečaa
15
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Elektroinstalacije, jaka struja, slaba struja, elektromontaža, gromobrani, alarmni sustavi, proizvodnja razvodnih ormara, izrada električnih instalacija za industriju i kućanstvo, ugradnja, ispitivanje i popravak elektroinstalacija i elektrouređaja, mjerenje elektroinstalacija, sustavi vatrodojave:

Bjelovarsko-bilogorska, Grad, Zagreb, Koprivničko-križevačka, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: