Prijava majstora
x

Kako bismo vas kasnije mogli nazvati, napišite svoj broj i što trebate. Hvala, Vaš TIP BAZENI d.o.o.

telefonski broj

Što trebate?


TIP BAZENI D.O.O.

TIP BAZENI D.O.O., OSIJEK

Bazeni, izgradnja bazena, opremanje bazena, saune, izgradnja sauna, masažni bazeni, betonski bazeni, montažni bazeni, drveni kompozitni pod

Osijek, i na drugim mjestima u Hrvatskoj
odazivanje poduzeča

Stjepan Franjić
predstavnik poduzeća

Sv. Leopolda Mandića 239, 31000 Osijek
Tel: 09112213...

Ekipa: 2
projekti: manji
osnivanje: 2007

Poduzeće TIP BAZENI d.o.o. veoma uspješno posluje od 2007. godine. Osnovna djelatnost poduzeća obuhvaća izgradnju i opremanje bazena. Pored toga se bavimo i sa izgradnjom i opremanjem sauna. U ponudi imamo betonske, masažne, kao i montažne bazene. Također nudimo i usluga postavljanja drvenog kompozitnog poda. Našem kvalitetu i dugovječnosti u velikoj mjeri doprinose novi alati i strojevi. Koristimo se znanjem, iskustvom i najboljom opremom. Svoj posao radimo na visokoj razini kvalitete uz pristupačne cijene. Na svaki Vaš upit ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku sa zadovoljstvom. U poslovanju pratimo najviše standarde, u što su se već uvjerili brojni klijenti. Na prvom mjestu nam je zadovoljstvo klijenta, kao i kvalitetno izvršen posao. Usmjereni smo na naše korisnike te od samog početka se trudimo ispuniti sve Vaše zamisli i želje. Ukoliko želite bazen ili saunu, obratite nam se bez razmišljanja i uvjerite se u kvalitetu naših radova. Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja.


Montažni bazeni © TIP BAZENI d.o.o.

Montažni bazeni

Izrada montažnih bazena u tri oblika, tj. okrugli, osmica i ovalni.

Bazeni sa stiropornim blokovima © TIP BAZENI d.o.o.

Bazeni sa stiropornim blokovima

Ovakvi bazeni imaju na sebi otvor koji se ispunjava sa betonom u koji je postavljena vertikalna i horizontalna armatura.

Gdje i što radimo
SAUNA
Sauna u kući, sauna iz kataloga, ugradnja infra saune, saune aromaterapija, solne saune.

ponuda
BAZENI
Jacuzzi, ugradbeni bazen, betonski bazeni, preljevni bazeni folija, tipski bazeni, pokrivači za bazene, bazenske strojarnice.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Osijek, Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Osijek , Osječko-baranjska i u okolici izvodimo:

Naše djelatnosti
Sauna
Bazeni
Sv. Leopolda Mandića 239, 31000 Osijek
zadovoljni klijenti
9.9/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati TIP BAZENI d.o.o.?


9.9
odlična ocjena poduzečaa
12
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Bazeni, izgradnja bazena, opremanje bazena, saune, izgradnja sauna, masažni bazeni, betonski bazeni, montažni bazeni, drveni kompozitni pod:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: