Prijava majstora

TIP BAZENI D.O.O.

TIP BAZENI D.O.O., OSIJEK

Bazeni, izgradnja bazena, opremanje bazena, saune, izgradnja sauna, masažni bazeni, betonski bazeni, montažni bazeni, drveni kompozitni pod

Osijek, i na drugim mjestima u Hrvatskoj
odazivanje poduzeča

Stjepan Franjić
predstavnik poduzeća

Sv. Leopolda Mandića 239, 31000 Osijek
Tel: 0911221...

Ekipa: 2
projekti: manji
osnivanje: 2007

Poduzeće TIP BAZENI d.o.o. veoma uspješno posluje od 2007. godine. Osnovna djelatnost poduzeća obuhvaća izgradnju i opremanje bazena. Pored toga se bavimo i sa izgradnjom i opremanjem sauna. U ponudi imamo betonske, masažne, kao i montažne bazene. Također nudimo i usluga postavljanja drvenog kompozitnog poda. Našem kvalitetu i dugovječnosti u velikoj mjeri doprinose novi alati i strojevi. Koristimo se znanjem, iskustvom i najboljom opremom. Svoj posao radimo na visokoj razini kvalitete uz pristupačne cijene. Na svaki Vaš upit ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku sa zadovoljstvom. U poslovanju pratimo najviše standarde, u što su se već uvjerili brojni klijenti. Na prvom mjestu nam je zadovoljstvo klijenta, kao i kvalitetno izvršen posao. Usmjereni smo na naše korisnike te od samog početka se trudimo ispuniti sve Vaše zamisli i želje. Ukoliko želite bazen ili saunu, obratite nam se bez razmišljanja i uvjerite se u kvalitetu naših radova. Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja.


Montažni bazeni © TIP BAZENI d.o.o.

Montažni bazeni

Izrada montažnih bazena u tri oblika, tj. okrugli, osmica i ovalni.

Bazeni sa stiropornim blokovima © TIP BAZENI d.o.o.

Bazeni sa stiropornim blokovima

Ovakvi bazeni imaju na sebi otvor koji se ispunjava sa betonom u koji je postavljena vertikalna i horizontalna armatura.

Gdje i što radimo
SAUNA
Sauna u kući, sauna iz kataloga, ugradnja infra saune, saune aromaterapija, solne saune.

ponuda
BAZENI
Jacuzzi, ugradbeni bazen, betonski bazeni, preljevni bazeni folija, tipski bazeni, pokrivači za bazene, bazenske strojarnice.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Osijek, Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Osijek , Osječko-baranjska i u okolici izvodimo:

Naše djelatnosti
Sauna
Bazeni
Sv. Leopolda Mandića 239, 31000 Osijek
zadovoljni klijenti
9.9/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati TIP BAZENI d.o.o.?


9.9
odlična ocjena poduzečaa
13
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Bazeni, izgradnja bazena, opremanje bazena, saune, izgradnja sauna, masažni bazeni, betonski bazeni, montažni bazeni, drveni kompozitni pod:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: