Prijava majstora
x

Kako bismo vas kasnije mogli nazvati, napišite svoj broj i što trebate. Hvala, Vaš TETRA, vl. Vrus Tihomir Kopić

telefonski broj

Što trebate?


TETRA, VL. VRUS TIHOMIR KOPIĆ

TETRA, VL. VRUS TIHOMIR KOPIĆ, BAKARAC

Adaptacija kuće, adaptacija stana, adaptacija kupaonice, keremičarski radovi, sanacija balkona, zemljani radovi, sanacija i obnova, podne obloge,

Krk, Rijeka,
odazivanje poduzeča

Vrus Tihomir Kopić
predstavnik poduzeća

BAKARAC 32, 51261 Bakarac
Tel: 09577907...

Ekipa: 0
projekti: manji
osnivanje: 2019

Poduzeće TETRA iz mjesta Bakarac je mlado na tržištu. Nudimo veoma širok spektar usluga, pretežno iz oblasti završnih građevniskih radova. Izvodimo adaptaciju stanova, kuća i kupaonica. Također se bavimo i obnovama i sanacijama, zemljaim radovima, keramičarskim radovima, kao i sanacijom balkona. Pored toga, postavljamo podne obloge i keramičke pločice. Na temelju kvalitetnih materijala korištenih pri ugradnji, poduzetnih i iskusnih zaposlenika te moderne mehanizacije naše poduzeće djeluje na jednoj visokoj razini, što se i vidljivo očituje na izvedenim radovima i projektima koji su iza nas. Ne kasnimo sa izvedbama, držimo se unaprijed dogovorenih rokova. Mozemo uspješno realizirati svaki projekt, bez obzira na njegovu veličinu i kompleksnost. Imamo materijale i opremu za sve vaše manje i veće upite te Vam jamčimo brzu, točnu i učinkovitu realizaciju na području cijele Primorsko-goranske županije. Kontaktirajte nas te se uvjerite da smo najbolji izbor za Vaš projekt.


Adaptacija kuće

Bakarac, Primorsko-goranska

Gdje i što radimo
ADAPTACIJA KUĆE
ADAPTACIJA KUPAONICE
ADAPTACIJA STANA
GRAĐEVINSKI RADOVI
Renovacija mansarde, dozidavanje kuće, zidana podpora, rušenje kuće, betoniranje stepenica, betonski podrum, betonska ploča, hidroizolacija zida, cjenovno dostupno zidanje, poduzeće za gradnju.

ponuda
OBNOVA, SANACIJA, RENOVIRANJE
sanacija stare kuće, poduzeće za adaptaciju.

ponuda
SANACIJA BALKONA, TERASE
SPECIALIZIRANI GRAĐEVINSKI RADOVI
ZEMLJANI RADOVI
KERAMIČARI
Keramičarski radovi, keramičke pločice po podu, keramika pri kući, polaganje gres pločica, keramika na terasi, vanjska keramika balkon, sanacija fuga, polaganje pločica na unutarnjim stepenicama, obnova kupaonice keramika, keramičarski maj

ponuda
PODNE OBLOGE
POSTAVLJANJE PLOČICA
Radove izvodimo. i u regijama: Krk, Rijeka, Primorsko-goranska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Bakarac , Primorsko-goranska i u okolici izvodimo:

BAKARAC 32, 51261 Bakarac
sve ocjene
Zašto izabrati TETRA, vl. Vrus Tihomir Kopić?


8.1
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Adaptacija kuće, adaptacija stana, adaptacija kupaonice, keremičarski radovi, sanacija balkona, zemljani radovi, sanacija i obnova, podne obloge, :

Primorsko-goranska,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: