Prijava majstora
x

Kako bismo vas kasnije mogli nazvati, napišite svoj broj i što trebate. Hvala, Vaš TERRAN CRIJEP d.o.o.

telefonski broj

Što trebate?


TERRAN CRIJEP d.o.o.

TERRAN CRIJEP D.O.O., OSIJEK

Krovovi, krovna oprema, krovopokrivački radovi, radovi na krovištu

odazivanje poduzeča

Goran Dašek
predstavnik poduzeća

Sv. Leopolda Mandića 111z, 31000 Osijek
Tel: 09921695...

Ekipa: 9
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 2005

Tvtka TERRAN CRIJEP d.o.o. na tržištu Hrvatske je od 2005. godine i bavi se proizvodnjom crijepa kao i krovne opreme za potpunu izvedbu krovišta. Kao jedna od najstarijih i najiskusnijih tvornica od 1920. god. bavimo se proizvodnjom crijepa. Prisutni smo na međunarodnom tržištu, uz kontinuiranu ekspanziju na inozemna tržišta. Korištenjem novih materijala, boja i novim tehnikama površinske obrade prilagođavamo se potrebama tržišta i visokim kvalitativnim zahtjevima suvremenog doba.Sa Terran imenom dajemo do znanja da su naši proizvodi napredniji, bez obzira u kojoj klimatskoj zoni primijenjeni, svuda estetski primamljivi i predstavljaju moderan stil današnjice. Koristimo se temeljnim načelom projektiranja i izvedbe. Imamo tim specijaliziranih i educiranih djelatnika koji ispunjavaju zahtjeve klijenata. Činimo značajne korake u smislu kontinuiranog unaprjeđivanja proizvoda kako bi Vi – dajući mašti na volju – mogli odabrati krovni pokrov koji najbolje odgovara Vašem ukusu i stilu. Ako trebate provjereno poduzeće, sa odgovornim, brzim, stukovnim timom kontaktirajte nas. Mi vam jamčimo odgovoran odnos, kvalitetu i poštovanje želja naših klijenata.


TERRAN CRIJEP d.o.o.
TERRAN CRIJEP d.o.o. je pripremio referencu za područje Krovopokrivač
01. Feb 2018

Krovovi

Krovovi

zanima me više >
37 ogledi

Gdje i što radimo

KROVOVI

Terran je proizvođač crijepa i prateće opreme za izvedbu kompletnog krovišta sa pisanim jamstvom od 50 godina.

ponuda
ŽLIJEBOVI

žlijebovi, koljena, cijevi iz pocinkanog lima, poluokrugli, pravokutni, aluminijski žlijebovi, bakreni žlijebovi, mjenjanje žlijebova, popravak žlijebova.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Koprivničko-križevačka, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Sisačko-moslavačka, Vukovarsko-srijemska, Grad, Zagreb, Zagrebačka, Karlovačka, Međimurska, Krapinsko-zagorska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Osijek , Osječko-baranjska i u okolici izvodimo:

Sv. Leopolda Mandića 111z, 31000 Osijek

zadovoljni klijenti

9.8/10
sve ocjene
sve ocjene

Zašto izabrati TERRAN CRIJEP d.o.o.?9.8
odlična ocjena poduzečaa
13
godina tradicije i iskustva

Gdje i što radimo

Krovovi, krovna oprema, krovopokrivački radovi, radovi na krovištu:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Koprivničko-križevačka, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Sisačko-moslavačka, Vukovarsko-srijemska, Grad, Zagreb, Zagrebačka, Karlovačka, Međimurska, Krapinsko-zagorska,

Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: