Prijava majstora
TEHMAC d.o.o.

TEHMAC D.O.O., ZADAR

Projektiranje strojarskih instalacija, nacrt strojarsih instalacija, podno grijanje, klimatizacija, klima uređaju, klimatizacijski sustavi

Biograd na moru, Pag, Zadar,
odazivanje poduzeča

Mislav Perin
predstavnik poduzeća

Kninska 10, 23000 Zadar
Tel: 0915691...

Ekipa: 5
projekti: manji i srednji
osnivanje: 1990

Poduzeće TEHMAC d.o.o. veoma uspješno posluje još od 1990. godine. Primarna djelatnost poduzeća usmjerena je na projektiranje strojarskih instalacija. Bavimo se izradom nacrta strojarskih instalacija. Pored toga izvodimo instalacije podnog grijanja. Također pružamo i usluge ugradnje klimatizacije. Suradnja sa Vama počiva na profesionalnom, prijatnom i pouzdanom nivou. Na prvom mjestu je zadovoljstvo klijenta, kao i kvalitetno izvršen posao. Svi djelatnici u poduzeću pristupaju svakom projektu sa najvišom posvećenosti i pažnjom. Uvjerite se u našu učinkovitost, brzinu, točnost i kvalitetu. Jamčimo kvalitetu i dugovječnost naših radova. Veliki broj zadovoljnih klijenata koje imamo iza sebe, garancija su Vam za temeljni i kvalitetni rad na projektima. Sjedište našeg poduzeća je u Zadru, a poslujemo na području cijele Zadarske županije. Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitetu naših usluga i radova. Stojimo Vam na raspolaganju.


TEHMAC d.o.o.
TEHMAC d.o.o. je pripremio referencu za područje Podno grijanje
09. Oct 2019
Gdje i što radimo

PROJEKTIRANJE, ARHITEKTURNI BIRO, GEODEZIJA

PROJEKTIRANJE STROJARSKIH INSTALACIJA
Projekt strojarskih instalacija, nacrt strojarskih instalacija za izvođenje, nacrt za kanalizaciju, nacrt vodovoda, nacrt podnog grijanja, nacrt prezračivanja.

ponuda

KLIMA UREĐAJI
Klime, start klime, servisiranje klima, zidne klime, podne stojeće klime, mobilna klima.

ponuda
PODNO GRIJANJE
Podno grijanje, podno grijanje sistemske ploče, podno grijanje sa cijevima, podno grijanje s grejnom mrežom, podno grijanje u spavaćoj sobi, podno zagrijavanje u kupaonici, podno grijanje terase, podno grijanje za parket.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Biograd na moru, Pag, Zadar, Zadarska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Zadar , Zadarska i u okolici izvodimo:

Kninska 10, 23000 Zadar
zadovoljni klijenti
9.6/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati TEHMAC d.o.o.?


9.6
odlična ocjena poduzečaa
30
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Projektiranje strojarskih instalacija, nacrt strojarsih instalacija, podno grijanje, klimatizacija, klima uređaju, klimatizacijski sustavi:

Zadarska,