Prijava majstora
x

Kako bismo vas kasnije mogli nazvati, napišite svoj broj i što trebate. Hvala, Vaš TARIS j.d.o.o.

telefonski broj

Što trebate?


TARIS j.d.o.o.

TARIS J.D.O.O., VODICE

Servis za čišćenje, čišćenje katamarana, čišćenje luksuznih jahti, čišćenje uredskih prostorija, čišćenje skladišta, dubinsko čišćenje namještaja

Knin, Šibenik, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Nadia Klišanić-Pühringer
predstavnik poduzeća

Srima XVIII 13b, 22211 Vodice
Tel: 09985985...

Ekipa: 40
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 2018

TARIS j.d.o.o. je aktivno na tržištu od 2018. godine, te svoju djelatnost usmjerava na poslove u održavanju čistoće. Sa novim, kvalitetnim i modernim materijalima trudimo se da ostvarimo odlične rezultate. Također, trudimo se da suradnja sa vama bude na prijatnom, profesionalnom nivou. Težimo konstatnom napredovanju, te nastojimo da svoju djelatnost usavršavamo tako da opravdano možemo reći da se uspjeh temelji kako na kvalitetu i dugovječnosti, tako i na brzini i efikasnoti. Fleksibilan profesionalan i ozbiljan tim djelatnika usmjeren je na vaše zahtjeve. Na svaki Vaš upit ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku sa zadovoljstvom. Uvjerite se u našu učinkovitost, brzinu, točnost i kvalitetu. S toga se nadamo da ćemo nastaviti našu daljnju suradnju. Stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Kontaktirajte nas.


TARIS j.d.o.o.
TARIS j.d.o.o. je pripremio referencu za područje Servis za čišćenje
27. Sep 2019
TARIS j.d.o.o.
TARIS j.d.o.o. je pripremio referencu za područje Servis za čišćenje
27. Sep 2019
Gdje i što radimo
SERVIS ZA ČIŠĆENJE
čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stana, generalno čiščenje objekata pri novogradnji, pranje zavjesa.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Knin, Šibenik, Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Vodice , Šibensko-kninska i u okolici izvodimo:

Naše djelatnosti
Servis za čišćenje
Srima XVIII 13b, 22211 Vodice
sve ocjene
Zašto izabrati TARIS j.d.o.o.?


9
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Servis za čišćenje, čišćenje katamarana, čišćenje luksuznih jahti, čišćenje uredskih prostorija, čišćenje skladišta, dubinsko čišćenje namještaja:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: