Prijava majstora
SUPRA MEA d.o.o.

SUPRA MEA D.O.O., ZAGREB

Montaža i servis klima uređaja, ugradnja ventilacije

Zagreb, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Ivan Drenček
predstavnik poduzeća

Maksimirska 129, 10000 Zagreb
Tel: 0992316...

Ekipa: 15
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 2010

Poduzeće SUPRA MEA d.o.o. veoma uspješno posluje od 2010. godine. Naša djelatnost je ugradnja i servis klima uređaja, kao i ventilacijskih sustava. Imamo izuzetno vješte i educirane djelatnike. Sa ogromnim iskustvom iza sebe, spremni smo obaviti posao brzo, kvalitetno i pedantno. Imamo mnogobrojne zadovoljne klijente, kao i veliki broj uspješo obavljenih poslova. Poštovanje unaprijed dogovorenih rokova za nas je primarno, te vam je sigurna i pouzdana suradnja sa našim djelatnicima. Nastojimo da ispunimo želje i očekivanja naših korisnika. Preuzimamo i manje i veće projekte, te je svaki novi projekat izazov za nas. Uvijek spremni na razgovor, savjete i dogovor sa Vama. Obratite nam se sa povjerenjem. Tu smo za vas, kontaktirajte nas i učinićemo sve da budemo iznova Vaš izbor.

Ventilacija © SUPRA MEA d.o.o.

Ventilacija

Ugradnja ventilacijskog sustava.

Ventilacija © SUPRA MEA d.o.o.

Ventilacija

Ugradnja ventilacijskog sustava.

Gdje i što radimo
KLIMA UREĐAJI
Klime, montaža klima uređaja, servis klima uređaja, klasični klima uređaji, podne stojeće klime, prijenosna klima.

ponuda
VENTILACIJA, REKUPERACIJA
Kontrolirano prezračivanje, rekuperacija zraka, klima naprava sa mogućnoću prezračivanja, centralno prezračivanje kuće, lokalna rekuperacija.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Zagreb, Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Zagreb , Zagreb i u okolici izvodimo:

Maksimirska 129, 10000 Zagreb
Zašto izabrati SUPRA MEA d.o.o.?


10
odlična ocjena poduzečaa
11
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Montaža i servis klima uređaja, ugradnja ventilacije:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: