Prijava majstora
STUDIO LACROMA d.o.o.

STUDIO LACROMA d.o.o., Dubrovnik

Arhitektura, projektiranje, arhitektonsko projektiranje, idejni projekt, glavni projekt, izvedbeni projekt, dizajn interijera, projektiranje interijera, 3D vizualizacije, građevinska dozvola, legalizacija objekata

i na drugim mjestima u Hrvatskoj
Za područje

  Ursula Stanić-Siništaj
  predstavnik poduzeća

  Dubrovnik , Dubrovačko-neretvanska
  Tel: 0984552...

  Ekipa: 4
  projekti: manji i srednji
  osnivanje: 2004

  Poduzeće STUDIO LACROMA d.o.o. aktivno je na tržištu od 2004. godine i od tada veoma uspješno posluje. Osnovna djelatnost poduzeća obuhvaća arhitektonsko projektiranje. Izrađujemo idejni, glavni, kao i izvedbeni projekt. Pored toga projektiramo i interijere, a radimo i 3D vizualizacije. Također pružamo usluge ishođenja građevinske dozvole, kao i legalizacije objekata. Djelatnici u našem timu su iskusni stručnjaci koji su postigli izvrsne poslovne rezultate. Nastojimo da ostvarimo partnersku i profesionalnu suradnju te da Vam ispunimo očekivanja. U skladu sa željama klijenata predlažemo najbolja rješenja za projekt. Sjedište našeg poduzeća je u Dubrovniku, a poslujemo na području cijele Dubrovačko-neretvanske županije. Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitetu naših usluga.

  3d vizualizacija

  Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska

  Gdje i što radimo

  PROJEKTIRANJE, ARHITEKTURNI BIRO, GEODEZIJA

  3D VIZUALIZACIJA
  Renderi, renderiranje, model za render, animirani film, konceptualni renderi, realistične prezentacije, montiranje kuće na slikama.

  Ponuda
  ARHITEKTI, ARHITEKTURA
  Projekt za građevinsku dozvolu, izvođački projekt, projekt za novogradnju, nadgradnja kuće, projekt za uporabnu dozvolu, unutarnje oblikovanje, tipski projekti, projekt rušenja, raspored prostora, kuća po narudžbi, projektant.

  Ponuda
  DIZAJN INTERIJERA
  Dizajn interijera kuće, preuređenje stana, interijer lokala, 3D renderji, odabir boja, postavljanje opreme, nacrt unutarnjeg namještaja, popis za unutarnju opremu.

  Ponuda
  GRAĐEVINSKA DOZVOLA
  Glavni projekt, projekt arhitektonske kuće, elaborat požarne sigurnosti, izjava o mehaničkoj otpornosti.

  Ponuda
  IZVEDBENI PROJEKT
  Vodilna mapa projekta, nacrt građevinskih konstrukcija, nacrt strojarskih instalacija, nacrt električnih instalacija.

  Ponuda
  LEGALIZACIJA OBJEKATA
  Legalizacija objekta, legalizacija dozidavanja, dokumenti za legalizaciju.

  Ponuda
  PROJEKTIRANJE
  Organizacija projektiranja, glavna dokumentacija projekta, projekt za građevinsku dozvolu, projekt za izvođenje, gradnja kuće na mjesto stare.

  Ponuda
  Radove izvodimo. i u regijama: Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska, Splitsko-dalmatinska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

  Blizu mjesta Dubrovnik , Dubrovačko-neretvanska i u okolici izvodimo:

  Dubrovnik , Dubrovačko-neretvanska
  Zašto izabrati STUDIO LACROMA d.o.o.?


  9.1
  odlična ocjena poduzečaa
  18
  godina tradicije i iskustva
  Gdje i što radimo

  Arhitektura, projektiranje, arhitektonsko projektiranje, idejni projekt, glavni projekt, izvedbeni projekt, dizajn interijera, projektiranje interijera, 3D vizualizacije, građevinska dozvola, legalizacija objekata:

  Dubrovačko-neretvanska, Splitsko-dalmatinska,
  Vaši Partneri za
  kvalitetnu gradnju: