Prijava majstora
STUDIO LACROMA d.o.o.

STUDIO LACROMA D.O.O., DUBROVNIK

Arhitektura, projektiranje, arhitektonsko projektiranje, idejni projekt, glavni projekt, izvedbeni projekt, dizajn interijera, projektiranje interijera, 3D vizualizacije, građevinska dozvola, legalizacija objekata

Dubrovnik, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Ursula Stanić-Siništaj
predstavnik poduzeća

Ispod Minčete 6, 20000 Dubrovnik
Tel: 0984552...

Ekipa: 4
projekti: manji i srednji
osnivanje: 2004

Poduzeće STUDIO LACROMA d.o.o. aktivno je na tržištu od 2004. godine i od tada veoma uspješno posluje. Osnovna djelatnost poduzeća obuhvaća arhitektonsko projektiranje. Izrađujemo idejni, glavni, kao i izvedbeni projekt. Pored toga projektiramo i interijere, a radimo i 3D vizualizacije. Također pružamo usluge ishođenja građevinske dozvole, kao i legalizacije objekata. Djelatnici u našem timu su iskusni stručnjaci koji su postigli izvrsne poslovne rezultate. Nastojimo da ostvarimo partnersku i profesionalnu suradnju te da Vam ispunimo očekivanja. U skladu sa željama klijenata predlažemo najbolja rješenja za projekt. Sjedište našeg poduzeća je u Dubrovniku, a poslujemo na području cijele Dubrovačko-neretvanske županije. Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitetu naših usluga.

3d vizualizacija

Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska

Gdje i što radimo

PROJEKTIRANJE, ARHITEKTURNI BIRO, GEODEZIJA

3D VIZUALIZACIJA
Renderi, renderiranje, model za render, animirani film, konceptualni renderi, realistične prezentacije, montiranje kuće na slikama.

ponuda
ARHITEKTI, ARHITEKTURA
Projekt za građevinsku dozvolu, izvođački projekt, projekt za novogradnju, nadgradnja kuće, projekt za uporabnu dozvolu, unutarnje oblikovanje, tipski projekti, projekt rušenja, raspored prostora, kuća po narudžbi, projektant.

ponuda
DIZAJN INTERIJERA
Dizajn interijera kuće, preuređenje stana, interijer lokala, 3D renderji, odabir boja, postavljanje opreme, nacrt unutarnjeg namještaja, popis za unutarnju opremu.

ponuda
GRAĐEVINSKA DOZVOLA
Glavni projekt, projekt arhitektonske kuće, elaborat požarne sigurnosti, izjava o mehaničkoj otpornosti.

ponuda
IZVEDBENI PROJEKT
Vodilna mapa projekta, nacrt građevinskih konstrukcija, nacrt strojarskih instalacija, nacrt električnih instalacija.

ponuda
LEGALIZACIJA OBJEKATA
Legalizacija objekta, legalizacija dozidavanja, dokumenti za legalizaciju.

ponuda
PROJEKTIRANJE
Organizacija projektiranja, glavna dokumentacija projekta, projekt za građevinsku dozvolu, projekt za izvođenje, gradnja kuće na mjesto stare.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska, Splitsko-dalmatinska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Dubrovnik , Dubrovačko-neretvanska i u okolici izvodimo:

Ispod Minčete 6, 20000 Dubrovnik
Zašto izabrati STUDIO LACROMA d.o.o.?


9.1
odlična ocjena poduzečaa
17
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Arhitektura, projektiranje, arhitektonsko projektiranje, idejni projekt, glavni projekt, izvedbeni projekt, dizajn interijera, projektiranje interijera, 3D vizualizacije, građevinska dozvola, legalizacija objekata:

Dubrovačko-neretvanska, Splitsko-dalmatinska,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: