Prijava majstora
STRIC d.o.o.

STRIC D.O.O., PAKRAC

Elektroinstalacije ,automatika za vrata, garažna vrata, motori za klizna vrata, motori za krilna vrata, motori za garažna vrata, motori za rolete

i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Goran Kosinc
predstavnik poduzeća

Kneza Branimira 39, 34550 Pakrac
Tel: 0915875...

Ekipa: 0
projekti: manji
osnivanje: 2008

Poduzeće STRIC d.o.o. se bavi pružanjem elektroinstalacijskih usluga, a pored toga naš asortiman obuhvaća automatiku za vrata, garažna vrata, motore za klizna vrata, motore za krilna vrata, motore za garažna vrata, kao i motore za rolete. Sa timom visoko educiranih majstora i djelatnika vam garantiramo kvalitetu i učinkovitost te trajnost svih proizvoda iz našeg poduzeća. Ulaganjem u moderne strojeve i opremu, te u ljudski kadar je ono što obilježava naš konstantni rast i razvoj. Imamo razne reference koje pokazuju našu vrijednost i sigurnost pri naručenom radu. Naš tim visokokvalificiranih majstora može odgovoriti na sve vaše upite. Kontaktirajte naše poduzeće i uvjerite se da smo najbolji tim za izvedbu vašeg upita.

Garažna vrata

Pakrac, Požeško-slavonska

Gdje i što radimo
GARAŽNA VRATA
Sekcijska garažna vrata, podizna garažna vrata, rolo vrata sa prozorom, servis garažnih vrata, vertikalna garažna vrata, industrijska garažna vrata, dvokrilna garažna vrata, automatska garažna vrata.

ponuda
ROLO GARAŽNA VRATA
ELEKTRO SERVIS
ELEKTROINSTALACIJE
Kompletne instalacije za stambeni objekt, obnova električnih instalacija, stambene električne instalacija, mansardne električne instalacije, grube instalacije elektrike, kabeli za elektriku, montaža kutije, cjelovita obnova elektrike, elekt

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Istarska, Požeško-slavonska, Sisačko-moslavačka, Virovitičko-podravska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Pakrac , Požeško-slavonska i u okolici izvodimo:

Kneza Branimira 39, 34550 Pakrac
Zašto izabrati STRIC d.o.o.?


8.8
odlična ocjena poduzečaa
12
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Elektroinstalacije ,automatika za vrata, garažna vrata, motori za klizna vrata, motori za krilna vrata, motori za garažna vrata, motori za rolete:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Istarska, Požeško-slavonska, Sisačko-moslavačka, Virovitičko-podravska,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: