Prijava majstora
x

Kako bismo vas kasnije mogli nazvati, napišite svoj broj i što trebate. Hvala, Vaš START-S d.o.o.

telefonski broj

Što trebate?


START-S D.O.O.

START-S D.O.O., KUTINA

Održavanje plinskih uređaja za centralno grijanje

Sisak, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Darko Bartolić
predstavnik poduzeća

Kolodvorska 28, 44320 Kutina
Tel: 09883414...

Ekipa: 0
projekti: manji
osnivanje: 2011

Primarna djelatnost poduzeća START-S d.o.o. je orjentirana na održavanje plinskih uređaja za centralno grijanje. Naš cilj je zadovoljstvo korisnika naših usluga, a to svakodnevno postižemo radom naših stručnih zaposlenika i ugradnjom kvalitetnog materijala. Povjerene poslove realiziramo brzo, učinkovito i točno, u skladu sa dogovorenim rokovima. Trudimo se da u svakom projektu dajemo svoj maksimum i da klijenti budu potpuno zadovoljni uslugom. Fleksibilan profesionalan i ozbiljan tim djelatnika usmjeren je na vaše zahtjeve. Na vama je da nam ukažete povjerenje te da se sami uvjerite u kvalitete koje imamo. Usmjereni smo na vas, te težimo da konstatno napredujemo i širimo našu djelatnost, koliko je moguće. Veliki broj zadovoljnih klijenata koje imamo iza sebe, garancija su vam za temeljni i kvalitetni rad na projektima. Na svaki Vaš upit ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku sa zadovoljstvom. Na nama je da pronađemo najbolje rješenje za Vaše potrebe imajući na umu Vaše zahtjeve, mogućnosti i razvojne planove. Trudimo se da sve radove izvedemo precizno i kvaliteteno, prije svega u rokovima dogovorenim unaprijed. Kontaktirajte naše stručno osoblje.


Centralno grijanje

Kutina, Sisačko-moslavačka

Gdje i što radimo
CENTRALNO GRIJANJE
Podno grijanje - sistemske ploče, montaža zidnog grijanja, radijatorsko grijanje, stropno grijanje, montaža plinskog kotla, kotao na pelete, uljna peć, savjet za toplinsku pumpu, strojar.

ponuda
PLINSKE INSTALACIJE
Radove izvodimo. i u regijama: Sisak, Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Kutina , Sisačko-moslavačka i u okolici izvodimo:

Kolodvorska 28, 44320 Kutina
zadovoljni klijenti
8.7/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati START-S d.o.o.?


8.7
odlična ocjena poduzečaa
8
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Održavanje plinskih uređaja za centralno grijanje:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: