Prijava majstora

ŠINE-EL IMF D.O.O

ŠINE-EL IMF D.O.O, JASTREBARSKO

Elektro radovi, jaka struja, slaba struja, električari, elektroinstalacije, elektro servis, rasvjeta, alarmi, video nadzor

i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Nenad Širanović
predstavnik poduzeća

Vladimira Nazora 1a, 10450 Jastrebarsko
Tel: 0986541...

Ekipa: 4
projekti: manji i srednji
osnivanje: 2007

Poduzeće ŠINE-EL IMF d.o.o aktivno je na tržištu od 2007. godine sa sjedištem u Zagrebačkoj županiji, te se primarno bavi izvođenjem svih vrsta elektroinstalacijskih radova. Naši djelatnici svoje radove obavljaju profesionalno, posvećeno, točno i pouzdano, te naše višegodišnje iskustvo i rad na ovom području garantira kvalitetu usluge i garanciju u dugotrajnost. Sa korisnicima se trudimo da uspostavimo prijatan, profesionalan i siguran odnos te je primarno poštovanje unaprijed dogovorenih rokova. Trudimo se da napredujemo, da širimo svoju djelatnost, te da stalnim usavršavanjem budemo u koraku za stjecanjem novih znanja i tehnologija. Učinićemo sve da ispunimo vaše zahtjeve, želje i zamisli. Pružamo vrhunske, kvalitetne rezultate svakog dana. Možete nas slobodno kontaktirati za sva Vaša pitanja i informacije.


Gromobran, uzemljenje

Jastrebarsko, Zagrebačka

Gdje i što radimo
GROMOBRAN, UZEMLJENJE
Gromobrani na novogradnji, montaža gromobrana, nacrt i mjerenje gromobranskih sustava, prenaponska zaštita za kuću.

ponuda
ALARMNI SUSTAVI
Klasični alarmni sistemi, protuprovalni sistemi, bežični alarmi, noćni video nadzor, požarni senzori.

ponuda
ELEKTRO SERVIS
ELEKTROINSTALACIJE
Nove elektične inštalacije, sanacija električnih instalacija, stambene električne instalacija, elektrika u mansardi, grube instalacije elektrike, kabeli za elektriku, montaža kutije, grube i fine električne instalacije, elektro izvođač.

ponuda
ISPITIVANJE ELEKTRIČNIH INSTALACIJA
RASVJETA
Svijetlo u novoj kući, viseće svjetiljke, plafonjere, rasvjeta za ugradnju, zidne svjetiljke, podna rasvjeta, vodootporna rasvjeta.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Bjelovarsko-bilogorska, Grad, Zagreb, Koprivničko-križevačka, Sisačko-moslavačka, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Jastrebarsko , Zagrebačka i u okolici izvodimo:

Vladimira Nazora 1a, 10450 Jastrebarsko
zadovoljni klijenti
9.1/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati ŠINE-EL IMF d.o.o?


9.1
odlična ocjena poduzečaa
13
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Elektro radovi, jaka struja, slaba struja, električari, elektroinstalacije, elektro servis, rasvjeta, alarmi, video nadzor:

Bjelovarsko-bilogorska, Grad, Zagreb, Koprivničko-križevačka, Sisačko-moslavačka, Zagrebačka,