Prijava majstora

SEVERIN INSTALACIJE D.O.O.

SEVERIN INSTALACIJE D.O.O., ZAGREB

Vodovodne instalacije, kanalizacija, plinske instalacije, centralno rijanje, klimatizacija

Zagreb, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Vanja Severin
predstavnik poduzeća

Bleiweisova 21, 10000 Zagreb
Tel: 0993039...

Ekipa: 12
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 2016

Poduzeće SEVERIN INSTALACIJE d.o.o. aktivno je na tržištu od 2016. godine. Naša djelatnost obuhvaća ugradnju vodovodnih instalacija, kanalizacije, plinskih instalacija, centralnog grijanja, kao i klimatizacije. Naš cilj je zadovoljstvo korisnika naših usluga, a to svakodnevno postižemo radom naših stručnih zaposlenika i ugradnjom kvalitetnog materijala. Povjerene poslove realiziramo brzo, učinkovito i točno, u skladu sa dogovorenim rokovima. Trudimo se da u svakom projektu dajemo svoj maksimum i da klijenti budu potpuno zadovoljni uslugom. Fleksibilan profesionalan i ozbiljan tim djelatnika usmjeren je na vaše zahtjeve. Naše poduzeće nalazi se u Zagrebu, a poslujemo na području cijele Hrvatske. Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitetu naših izvedbi.


Centralno grijanje

Zagreb, Zagreb

Gdje i što radimo
CENTRALNO GRIJANJE
Podno zagrijavanje, zidno grijanje, zamjena radiajtora, grijanje na stropu, montaža plinskog kotla, peć za pelete, ugradnja peći na ulje, povoljna montaža kotlovnice, majstorr za grijanje.

ponuda
KLIMA UREĐAJI
Kućna klima, start klima uređaja, popravke klima, zidne klime, klima pod prozorom, mobilna klima.

ponuda
PLINSKE INSTALACIJE
VODOINSTALATERI
Vodovod za novogradnju, odvodna kanalizacija, vodovodni radovi, montaža tuš kabine, povoljan vodovod u kući, majstor za vodovod.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Zagreb, Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Zagreb , Zagreb i u okolici izvodimo:

Bleiweisova 21, 10000 Zagreb
zadovoljni klijenti
9.4/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati SEVERIN INSTALACIJE d.o.o.?


9.4
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Vodovodne instalacije, kanalizacija, plinske instalacije, centralno rijanje, klimatizacija:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,