Prijava majstora
x

Kako bismo vas kasnije mogli nazvati, napišite svoj broj i što trebate. Hvala, Vaš SELIDBE TOKMOVIĆ, vl. Dino Tokmović

telefonski broj

Što trebate?


SELIDBE TOKMOVIĆ, vl. Dino Tokmović

SELIDBE TOKMOVIĆ, VL. DINO TOKMOVIĆ, BESTOVJE

Usluge selidbi, gradske i međugradske selidbe, međunarodne selidbe, pakiranje stvari i namještaja, usluga skladištenja, usluge utovara i istovara, montaža i demontaža namještaja, odvoz starog namještaja i deponiranje, prijevoz specijalnih tereta, usluge preseljenja

i na drugim mjestima u Hrvatskoj
odazivanje poduzeča

Dino Tokmović
predstavnik poduzeća

Rakitski odvojak V 4, 10437 Bestovje
Tel: 09881900...

Ekipa: 3
projekti: manji i srednji
osnivanje: 2015

Obrt SELIDBE TOKMOVIĆ posluje na području Zagrebačke županije, te se bavi pružanjem usluga preseljenja, privremenog skladištenja i pakiranja inventara. Naš cilj je zadovoljstvo korisnika naših usluga, a to svakodnevno postižemo radom naših stručnih zaposlenika i ugradnjom kvalitetnog materijala. Težimo da ostvarimo povjerenje i ugled na temelju poštenja i profesionalnosti u navedenoj djelatnosti. Naš uspjeh se temelji na poštovanju unaprijed dogovorenih radova, efikasnosti, pouzdanosti, i kvalitetno izvedenim projekima. Ekipa djelatnika sa dugogodišnjim iskustvom, znanjem i stručnošću tu je za Vas, spremna da ispuni sve vaše zamisli i želje. Kvaliteta i pouzdanost su u suradnji sa našim poduzećem zagarantirani. Obratite nam se sa povjerenjem.


VE
Vesna K. je dao ocjenu za SELIDBE TOKMOVIĆ, vl. Dino Tokmović
30. Oct 2019

Montaža ormarića

+ Sve je bilo prema dogovoru.

- Ništa nam nije zasmetalo.

KVALITETA:
SAVJETOVANJE:
CIJENA:
SELIDBE TOKMOVIĆ, vl. Dino Tokmović
SELIDBE TOKMOVIĆ, vl. Dino Tokmović je pripremio referencu za područje Montaža namještaja
07. Oct 2019
SELIDBE TOKMOVIĆ, vl. Dino Tokmović
SELIDBE TOKMOVIĆ, vl. Dino Tokmović je pripremio referencu za područje Montaža namještaja
07. Oct 2019
Gdje i što radimo
MONTAŽA NAMJEŠTAJA
Montaža namještaja IKEA, rastavljanje namještaja, montaža kuhinje, prevoz namještaja, montiranje trgovinske opreme.

ponuda
SELIDBE, PRIJEVOZ NAMJEŠTAJA
Radove izvodimo. i u regijama: Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Bestovje , Zagrebačka i u okolici izvodimo:

Rakitski odvojak V 4, 10437 Bestovje
sve ocjene
Zašto izabrati SELIDBE TOKMOVIĆ, vl. Dino Tokmović?


10
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Usluge selidbi, gradske i međugradske selidbe, međunarodne selidbe, pakiranje stvari i namještaja, usluga skladištenja, usluge utovara i istovara, montaža i demontaža namještaja, odvoz starog namještaja i deponiranje, prijevoz specijalnih tereta, usluge preseljenja:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: