Prijava majstora
x

Kako bismo vas kasnije mogli nazvati, napišite svoj broj i što trebate. Hvala, Vaš SAN TEK d.o.o.

telefonski broj

Što trebate?


SAN TEK d.o.o.

SAN TEK D.O.O., NOVI MAROF

PVC ograde, tehnička plastika, plastenici, proizvodnja predmeta od plastičnih masa i umjetnih smola, PVC stolarija, PVC kutna lajsna, čep za oplatu, PVC cijev, PVC panel za ograde

Varaždin, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Vlado Šantek
predstavnik poduzeća

Varaždinska 138f, 42220 Novi Marof
Tel: 09875504...

Ekipa: 0
projekti: manji
osnivanje: 1993

Tvrtka SAN TEK d.o.o. posluje na području Varaždinske županije, te se bavi proizvodnjon predmeta od plastičnih masa, izradom PVC ograda i plastenika. Sa dugogodišnjim, znanjem i iskustvom pojavljujemo se na tržište 1993. godine sa ciljem da usavršimo i proširimo svoje djelatnosti. Siguran, pouzdan i efikasan tim garantira vam kvalitet i dugoročnost izvedenih radova. Trudimo se ostvariti zadovoljstvo kod naših klijenata, te smo spremni pružiti stručni savjet, podršku te naći najbolje rješenje za izvedbu vašeg projekta. Koristimo se novom i kvalitetenom opremom te imate garanciju za besprekorno izvedene radove. Na vama je da nam se obratite sa povjerenjem. Garantiramo izvedbe u rokovima unaprijed dogovorenim. Obratite nam se s povjerenjem kao partneru s kojim će Vam biti uspješna suradnja u realizaciji vaših ciljeva. Uvjerite se i sami u kvalitetu naših radova.


PVC ograde

Novi Marof, Varaždinska

Gdje i što radimo
PVC OGRADE
Radove izvodimo. i u regijama: Varaždin, Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Novi Marof , Varaždinska i u okolici izvodimo:

Naše djelatnosti
PVC ograde
Varaždinska 138f, 42220 Novi Marof
zadovoljni klijenti
9/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati SAN TEK d.o.o.?


9
odlična ocjena poduzečaa
26
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

PVC ograde, tehnička plastika, plastenici, proizvodnja predmeta od plastičnih masa i umjetnih smola, PVC stolarija, PVC kutna lajsna, čep za oplatu, PVC cijev, PVC panel za ograde:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: