Prijava majstora

S FASADE D.O.O.

S FASADE D.O.O., MURSKO SREDIŠĆE

Fasaderski radovi, fasade, soboslikarski radovi, ličilački radovi, krečenje, bojanje

i na drugim mjestima u Hrvatskoj
odazivanje poduzeča

Mario Tarandek
predstavnik poduzeća

Zrinskih 13 , 40315 Mursko Središće
Tel: 0996383...

Ekipa: 12
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 2018

Poduzeće S FASADE d.o.o. veoma uspješno posluje od 2008. godine. Bavimo se izradom fasada, soboslikarskim i ličilačkim radovima. Dugogodišnje iskustvo na navedenim radovima od kojih su neki projekti više tisuća kvadratnih metara. Dajemo pisanu garanciju na izvedene radove, jamčimo kvalitetu i dugovječnost. U skladu sa željama klijenata, predlažemo najbolja rješenja. Spremni smo realizirati svaki projekt bez obzira na njegovu veličinu i kompleksnost. Naše poslovanje zasniva se na poštenju i povjerenju, kao i na poštivanju unaprijed zadatih rokova za završetak radova. Ukoliko su Vam potrebne naše usluge, povjerite Vaše upite timu stručnjaka. Opravdaćemo Vaše povjerenje. Naši iskusni djelatnici, učinit će sve da uljepša vanjski izgled Vašeg doma ili poslovnog prostra. Sjedište naše tvrtke je u mjestu Mursko Središče, a poslujemo na području Zagreba, Primorsko-goranske i Varaždinske županije. Također po potrebi poslujemo i u Sloveniji. Stojimo Vam na usluzi, te nas slobodno kontaktirajte.

U ovoj godini smo završili soboslikarske radove na stambenom objektu Sea mare u Rijeci,12500m2.Fasada na objektu za smještaj radnika Walmart Krk,vatrogasni dom Krk,privatna kuća Mursko Središće,kuća za odmor u Linardićim, šumarija Senj..

zadovoljni klijenti
10/10
sve ocjene

Adaptacija kuće

Mursko Središće, Međimurska

Gdje i što radimo
ADAPTACIJA KUĆE
potrebna adaptacija kuće, izvršitelj adaptacije kuće.

ponuda
HIDROIZOLACIJA TEMELJA, PODRUMA
ZIDAR
FASADE
Nove fasade, nova fasada na mjesto stare fasade, uklanjanje stare fasadne žbuke, oblaganje nadstrešnice, sokl od kuriplasta, izolacija fasade, završni sloj fasade, 20 cm fasade, stiropor fasada, termoizolacija fasade, izvođač fasada.

ponuda
GRAĐEVINSKA SKELA
Mobilne fasadne skele, montaža in demontaža građevinske skele, skela za zidariju, skela za bojenje fasade, višenamjenska skela.

ponuda
SOBOSLIKARSKI RADOVI
Fino kitanje i bojanje cele hiše, bojanje stana ravnanje i bojanje, kitanje i gletanje stropa, ličenje zida, bojanje fasade sa silikatnom bojom, bojanje nadstrešnica beltop, bojanje okvira vrata.

ponuda
STROJNO ŽBUKANJE
Strojna žbuka pri kući, stukturna strojna žbuka, fino izvedeno strojno žbukanje.

ponuda
POSTAVLJANJE PLOČICA
pouzdano postavljanje keramičkih pločica, izvođač postavljanja keramičkih pločica.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Međimurska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Zadarska, Slovenija. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Mursko Središće , Međimurska i u okolici izvodimo:

Zrinskih 13 , 40315 Mursko Središće
Zašto izabrati S FASADE d.o.o.?


10
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Fasaderski radovi, fasade, soboslikarski radovi, ličilački radovi, krečenje, bojanje:

Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Međimurska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Zadarska, Slovenija,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: