Prijava majstora
ROTOR d.o.o.

ROTOR D.O.O., BJELOVAR

Elektroenergetske instalacije, telefonske i gromobranske instalacije, održavanje javne rasvjete, servis elektromotora i pumpi, automatika

Bjelovar, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Stjepan Kusturin
predstavnik poduzeća

Ulica Hrvatskog proljeća 10, 43000 Bjelovar
Tel: 0432203...

Ekipa: 40
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 1192

Primarna djelatnost poduzeća ROTOR d.o.o. je izvođenje elektroinstalacija, kao što su ugradnja i spajanje elektromaterijala, gromobranske instalacije, informatička instalacija, elektroenergetske instalacije u stambenim i poslovnim prostorima i slično. Svaka izvedba instalacija je popraćena adekvatnom izvedbenom atestnom dokumentacijom. Također izrađujemo razvodne ormare za sve kategorije priključaka i vrste razvoda električne energije. Poduzeće se bavi održavanjem objekata i uređaja javne rasvjete, te posjedujemo tri hidraulične platforme i hidrauličnu dizalicu. U mogućnosti smo Vam ponuditi uslugu mjerenja i analize rezultata mjerenja kvalitete električne energije na vašem objektu. Možemo vam ponuditi prijedlog mjera za poboljšanje kvalitete električne energije i smanjenje jalove energije na temelju analize rezultata mjerenja. Pored toga vršimo i servis elektromotora, te vodovodnih pumpi, raznih agregata i izvođenje telefonskih i računalnih instalacija te ugradnjom ostalih komponenti potrebnih za funkcioniranje sustava. Od ostalih naših usluga bavimo se još projektiranjem i izvođenjem vatrodojavne instalacije, projektiranjem i izvođenjem instalacije portafona i video portafona, programiranjem PLC i ostalih uređaja industrijske automatike, u dogovoru sa tehnologom i prema željama investitora.

Nadzorni inženjer

Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorska

Gdje i što radimo

PROJEKTIRANJE, ARHITEKTURNI BIRO, GEODEZIJA

NADZORNI INŽENJER
Građevinski nadzor, nadzor građevinske konstrukcije, smanjenje troškova gradnje, pregled kvalitete materijala, pomoć pri nadzoru izvođača.

ponuda
PROJEKTIRANJE
Projektni inženjering, glavna dokumentacija projekta, dobivanje građevinske dozvole, PID, renovacija kuće.

ponuda

GROMOBRAN, UZEMLJENJE
Gromobrani za sva krovišta, gromobranska instalacija, mjerenja gromobranskih sustava, prenaponska zaštita za kuću.

ponuda
ELEKTROINSTALACIJE
Kompletne instalacije za stambeni objekt, električne instalacije na novo, električne instalacije u stanu, elektrika u mansardi, instalacije razvoda za elektriku, žice za elektriku, montaža štekera, stručna renovacije električnih instalacija

ponuda
RASVJETA
Rasjveta kuće, viseće svijetlo, plafonjere, rasvjeta za ugradnju, svjetiljke za zidove, podne svjetiljke, vodootporne svjetiljke.

ponuda
TELEKOMUNIKACIJE
Instalacije za kablovsku, optičke instalacije, UTP instalacije, instalacije za LAN mrežu.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorska, Koprivničko-križevačka, Požeško-slavonska, Virovitičko-podravska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Bjelovar , Bjelovarsko-bilogorska i u okolici izvodimo:

Ulica Hrvatskog proljeća 10, 43000 Bjelovar
Zašto izabrati ROTOR d.o.o.?


8.3
odlična ocjena poduzečaa
828
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Elektroenergetske instalacije, telefonske i gromobranske instalacije, održavanje javne rasvjete, servis elektromotora i pumpi, automatika:

Bjelovarsko-bilogorska, Koprivničko-križevačka, Požeško-slavonska, Virovitičko-podravska,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: