Prijava majstora
x

Kako bismo vas kasnije mogli nazvati, napišite svoj broj i što trebate. Hvala, Vaš RENOVA INTERIJERI vl. Safet Bećiri

telefonski broj

Što trebate?


RENOVA INTERIJERI VL. SAFET BEĆIRI

RENOVA INTERIJERI VL. SAFET BEĆIRI, GRADIŠKA

adaptacije kuće, adaptacije stana, kupaonice, potkrovlja, završni građevinski radovi, suha gradnja, knauf, izolacija potkrovlja, montaža stolarije, podne obloge, keramičarstvo, polaganje keramičkih pločica, laminati

Slavonski Brod, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Safet Bećiri
predstavnik poduzeća

Miroslava Kraljevića 5a, Nova Gradiška, 35400 Nova Gradiška
Tel: 09818103...

Ekipa: 1
projekti: manji
osnivanje: 2016

Obrt je sa dugogodišnjim iskustvom koncentriran isključivo na završnim građevinskim radovima u interijeru, kao i na raznim adaptacijama. Sa sjedištem u Brodsko-posavskoj županiji trudimo se da iz godine u godinu napredujemo, te širimo svoje djelovanje i na okolicu, kako bi na što laksi način ispunili sve vaše zamisli. Kako je suha gradnja sinonim za brzu i efikasnu gradnju, fokusirani smo na knauf koji postaje garancija visoke učinkovitosti. Tu smo da vam pružimo radove na vašim podovima, i da ih učimo tako da su kranji rezultati samo vaše zamisli. Bavimo se keramičarstvom, polaganjem keramičarskih pločica kao i polaganjem laminata. Novi alati, storijevi i mehanizacija doprinose našim besprekornim rezultatima. Uz suhu gradnju, bavimo se i montažom stolarije. Uz veliku posvećenost izvedbi, trudimo se da uspostavimo pouzdan, prijatan i profesionalan odnos sa našim korisnicima, te da ostvarimo vaše zadovoljstvo. Ako je vaš odabir visokokvalitetna i moderna gradnja, stojimo vam na raspolaganju i pružamo vam knauf suhu gradnju. Na vama je samo da nam ukažete povjerenje i da se uvjerite u naše prednosti. Kontaktirajte nas.


Adaptacija kuće

Nova Gradiška, Brodsko-posavska

Gdje i što radimo
ADAPTACIJA KUĆE
ADAPTACIJA KUPAONICE
ADAPTACIJA STANA
UREĐENJE POTKROVLJA
MONTAŽA, UGRADNJA PROZORA
Uobičajena montaža prozora, RAL ugradnja prozora, montaža prozora stirodur špalete, montaža prozora na vanjski rub, montaža prozora pri novi kući, zamjena prozora.

ponuda
GIPSANE PLOČE, SUHA GRADNJA
Suhomontaža, polaganje gipsanih ploča, knauf strop, pregradna stijena ALU podkonstrukcija, oblaganje zida sa knaufom, obnova visokog potkrovlja, oblačenje nadstrešnice u gipsokartonske ploče.

ponuda
IZOLACIJA POTKROVLJA
Izoliranje kosog krova, klasična izolacija potkrovlja, gips ploče mansarda.

ponuda
KERAMIČARI
Polaganje keramike, keramika po podu, keramika na novogradnji, polaganje umjetnog kamena, vanjska terasa keramika, oblaganje balkona, fugiranje keramike, polaganje pločica na unutarnjim stepenicama, keramika za kompletnu kupaonicu, poduzeće

ponuda
LAMINAT
Plivajuće polaganje laminata, laminat u kući.

ponuda
PODNE OBLOGE
POSTAVLJANJE PLOČICA
Radove izvodimo. i u regijama: Slavonski Brod, Brodsko-posavska, Požeško-slavonska, Šibensko-kninska, Zadarska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Gradiška , Brodsko-posavska i u okolici izvodimo:

Miroslava Kraljevića 5a, Nova Gradiška, 35400 Nova Gradiška
zadovoljni klijenti
9/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati RENOVA INTERIJERI vl. Safet Bećiri?


9
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Adaptacije kuće, adaptacije stana, kupaonice, potkrovlja, završni građevinski radovi, suha gradnja, knauf, izolacija potkrovlja, montaža stolarije, podne obloge, keramičarstvo, polaganje keramičkih pločica, laminati :

Brodsko-posavska, Požeško-slavonska, Šibensko-kninska, Zadarska,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: