Prijava majstora
PUL d.o.o.

PUL D.O.O., KASTAV

Kotlovi na biomasu, peći na pelete, peći na drva, kamini, izrada kamina, inox dimnjaci, sanacija dimnjaka

Krk, Rijeka, i na drugim mjestima u Hrvatskoj
odazivanje poduzeča

Anton Sušanj
predstavnik poduzeća

Rubeši 180, 51215 Kastav
Tel: 0512750...

Ekipa: 8
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 2010

Poduzeće PUL d.o.o. aktivno je na tržištu od 2010. godine i od tada veoma uspješno posluje. Osnovna djelatnost poduzeća obuhvaća montažu kotlova na biomasu. U ponudi imamo peći na pelete, kao i na drva. Pored toga se bavimo izradom kamina. Također pružamo usluge montaže inox dimnjaka, kao i sanacije već postojećih dimnjaka. Djelatnici u našem timu su iskusni stručnjaci koji su postigli izvrsne poslovne rezultate. Također, radimo po vrlo korektnim cijenama. Iza nas se nalazi veliki broj uspješno realiziranih poslova i zadovoljnih klijenata. Svoje radove izvodimo kvalitetno i profesionalno. Nastojimo biti drugačiji od drugih i stoga imamo poseban pristup prema našim strankama i njihovim željama. Sjedište našeg poduzeća je u mjestu Kastav, a poslujemo na području cijele Primorsko-goranske županije. Ukažite nam povjerenje i uvjerite se u prednosti koje posjedujemo.


PUL d.o.o.
PUL d.o.o. je pripremio referencu za područje Kamini
04. Mar 2020
Kamin Piazzetta MC © PUL d.o.o.

Kamin Piazzetta MC

Ugradnja kamina i serije MC sa Multifuocom-razvodom zraka .

Gdje i što radimo
INOX DIMNJACI
Moderni inox dimnjaci, troslojni nekorozivni dimnjavi, inox dimnjaci bez izolacije, novogradnja inox dimnjak, dobar dimnjak na novo, montažer inox dimnjaka.

ponuda
KAMINI
Kamini na tvrdo gorivo i pelete, kaminski umetci za pelete, kamini na alkohol, kamini na topli zrak, kamini sa zagrijavanjem vode, Kamini sa razvodom zraka

ponuda
KOTLOVI NA BIOMASU
Kotlovi na pelete

ponuda
SANACIJA DIMNJAKA
Sanacija dimnjaka sa inox cijevima, bušenje dimljaka.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Krk, Rijeka, Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Kastav , Primorsko-goranska i u okolici izvodimo:

Rubeši 180, 51215 Kastav
zadovoljni klijenti
10/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati PUL d.o.o.?


10
odlična ocjena poduzečaa
10
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Kotlovi na biomasu, peći na pelete, peći na drva, kamini, izrada kamina, inox dimnjaci, sanacija dimnjaka:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,