Prijava majstora
PROTO - ARCH d.o.o.

PROTO - ARCH D.O.O., DUBROVNIK

Arhitektura, projektiranje, idejni projekt, glavni projekt, izvedbeni projekt, 3D vizualizacije, dizajn interijera

Dubrovnik, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Lea Đurović Ruso
predstavnik poduzeća

Dr. Ante Starčevića 24, 20000 Dubrovnik
Tel: 0992170...

Ekipa: 4
projekti: manji i srednji
osnivanje: 2015

Poduzeće PROTO - ARCH d.o.o. aktivno je na tržištu od 2015. godine i od tada veoma uspješno posluje. Primarna djelanotst poduzeća usmjerena je na arhitektonsko projektiranje. Bavimo se izradom idejnog, glavnog, kao i izvedbenog projekta. Pored toga radimo dizajn interijera, kao i 3D vizualizacije. Tim stučnjaka, kvalificiranih arhitekata spremni su da se prilagode Vašim potrebama i zahtjevima. Nudimo profesionalnu, prijatnu i sigurnu suradnju koja se temelji na poštovanju dogovorenog. Povjerene poslove realiziramo brzo, učinkovito i točno, u skladu sa dogovorenim rokovima. Sjedište našeg poduzeća je u Dubrovniku, a poslujemo na području cijele Hrvatske. Ukoliko želite da surađujete sa ozbiljnim i pouzdanim partnerom, kontaktirajte nas i uvjerite se u prednsoti koje posjedujemo. Stojimo Vam na raspolaganju.

Ugostiteljski objekat © PROTO - ARCH d.o.o.

Ugostiteljski objekat

Idejni prikaz interijera ugostiteljskog objekta.

Gdje i što radimo

PROJEKTIRANJE, ARHITEKTURNI BIRO, GEODEZIJA

3D VIZUALIZACIJA
3D renderi, rendering, model za render, animacija, konceptualni renderi, realistični renderi, montaža 3D kuće na fotografijama.

ponuda
ARHITEKTI, ARHITEKTURA
Projektna dokumentacija, projekt za gradnju, arhitektonski projekt, dogradnja kuće, projekt izvođačkih radova, oblikovanje prostora, tipski projekti, projekt za rušenje kuće, idejni tlocrt stanova, arhitekturna dokumentacija, projektantsko

ponuda
DIZAJN INTERIJERA
Renovacija kuće, unutarnji dizajn stana, unutarnja oprema lokala, 3D renderji, savjetovanje za boja, postavljanje opreme, nacrt namještaja, popis radova za interijer.

ponuda
IZVEDBENI PROJEKT
Projektna dokumentacija, nacrt građevinskih konstrukcija, nacrt strojarskih instalacija, nacrt električnih instalacija.

ponuda
PROJEKTIRANJE
Organizacija projektiranja, glavna dokumentacija , PGD, projekt za preuzimanje, rekonstrukcija kuće.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Dubrovnik, Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Dubrovnik , Dubrovačko-neretvanska i u okolici izvodimo:

Dr. Ante Starčevića 24, 20000 Dubrovnik
Zašto izabrati PROTO - ARCH d.o.o.?


9.3
odlična ocjena poduzečaa
6
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Arhitektura, projektiranje, idejni projekt, glavni projekt, izvedbeni projekt, 3D vizualizacije, dizajn interijera:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: