Prijava majstora
PROSTOR-SPLIT d.o.o.

PROSTOR-SPLIT d.o.o., Split

Arhitektura, projektiranje, arhitektonsko projektiranje, idejni projekt, glavni projekt, izvedbeni projekt, urbanizam, urbanistički plan, urbanistički projekt, 3D vizualizacije,

i na drugim mjestima u Hrvatskoj
Za područje

  Duje Šegvić
  predstavnik poduzeća

  Split , Splitsko-dalmatinska
  Tel: 0915471...

  Ekipa: 3
  projekti: manji i srednji
  osnivanje: 1994

  Poduzeće PROSTOR-SPLIT d.o.o. veoma uspješno posluje još od 1994. godine. Primarna djelantost poduzeća usmjerena je na arhitektonsko projektiranje i urbanizam. Bavimo se projektiranjem stambenih i poslovnih objekata, kao i izradom urbanističkih planova i projekata. Izrađujemo idejni, glavni, kao i izvedbeni projekt. Pored toga radimo i 3D vizualizacije. Suradnja sa Vama počiva na profesionalnom, prijatnom i pouzdanom nivou. Usmjereni smo isključivo na Vaše zamisli i želje. Na prvom mjestu je zadovoljstvo klijenta, kao i kvalitetno izvršen posao. Svi djelatnici u poduzeću pristupaju svakom projektu sa najvišom posvećenosti i pažnjom. Sjedište našeg poduzeća nalazi se u Splitu, a poslujemo na području cijele Splitsko-dalmatinske županije. Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se u kvalitetu naših usluga.

  Gdje i što radimo

  PROJEKTIRANJE, ARHITEKTURNI BIRO, GEODEZIJA

  3D VIZUALIZACIJA
  3D prezentacija, renderiranje, 3D crtanje, animirani film, shematski renderi, realistični renderi, montaža 3D kuće na fotografijama.

  Ponuda
  ARHITEKTI, ARHITEKTURA
  Građevinska dozvola, izvođački projekt, načrt za kuću, sanacija kuće, promjena namjene, oblikovanje prostora, tipske kuće, projekt rušenja, raspored prostora stanova, arhitektonski projekt, projektantsko poduzeće.

  Ponuda
  IZVEDBENI PROJEKT
  Vodilna mapa projekta, građevinske konstrukcije, nacrt strojarskih instalacija, nacrt električnih instalacija.

  Ponuda
  PROJEKTIRANJE
  Organizacija projektiranja, glavna dokumentacija , PZI, projekt za preuzimanje, rekonstrukcija kuće.

  Ponuda
  URBANIZAM
  Urbanističko projektiranje, OPN, općinski detaljni prostorni nacrt.

  Ponuda
  Radove izvodimo. i u regijama: Makarska, Split, Dubrovačko-neretvanska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

  Blizu mjesta Split , Splitsko-dalmatinska i u okolici izvodimo:

  Split , Splitsko-dalmatinska
  Zašto izabrati PROSTOR-SPLIT d.o.o.?


  10
  odlična ocjena poduzečaa
  28
  godina tradicije i iskustva
  Gdje i što radimo

  Arhitektura, projektiranje, arhitektonsko projektiranje, idejni projekt, glavni projekt, izvedbeni projekt, urbanizam, urbanistički plan, urbanistički projekt, 3D vizualizacije, :

  Dubrovačko-neretvanska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska,
  Vaši Partneri za
  kvalitetnu gradnju: