Prijava majstora
POSA d.o.o.

POSA D.O.O., VARAŽDIN

Kamini, izrada kamina, izrada roštilja, rustikalni kamini, moderni kamini

Varaždin, i na drugim mjestima u Hrvatskoj
odazivanje poduzeča

Danijel Posavec
predstavnik poduzeća

Miljenka Stančića 12, 42000 Varaždin
Tel: 0986379...

Ekipa: 2
projekti: manji
osnivanje: 2007

Poduzeće POSA d.o.o. aktivno je na tržištu od 2007. godine i od tada veoma uspješno posluje. Primarna djelatnost poduzeća usmjerena je na kamine. Bavimo se izradom kamina i roštilja. Izrađujemo rustikalne, kao i moderne kamine. Trudimo se da sa našim korisnicima ostvarimo prijatnu i profesionalnu suradnju, te da prije izvedbe sagledamo sve mogućnosti kako bi našli najbolje rješenje. Svoju djelatnost obavljamo vrlo profesionalno, odgovorno i savjesno. Povjerene poslove realiziramo brzo, učinkovito i točno, u skladu sa dogovorenim uvjetima. Svakako našim klijentima nudimo prema dogovoru najbolju ponudu koja im odgovara. Sjedište našeg poduzeća nalazi se u Varaždinu, a poslujemo diljem Hrvatske. Ukažite nam povjerenje i uvjerite se u kvalitetu naših kamina. Stojimo Vam na raspolaganju.


POSA d.o.o.
POSA d.o.o. je pripremio referencu za područje Kamini
14. Nov 2019
POSA d.o.o.
POSA d.o.o. je pripremio referencu za područje Kamini
14. Nov 2019
Gdje i što radimo
KAMINI
Plinski kamini, ugradni kamini na drva, ugradni kamini na pelete, kamini na alkohol, kamini na topli zrak, kamini sa ložištem, kamin za grijanje vode.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Varaždin, Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Varaždin , Varaždinska i u okolici izvodimo:

Naše djelatnosti
Kamini
Miljenka Stančića 12, 42000 Varaždin
zadovoljni klijenti
9.9/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati POSA d.o.o.?


9.9
odlična ocjena poduzečaa
13
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Kamini, izrada kamina, izrada roštilja, rustikalni kamini, moderni kamini:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,