Prijava majstora
PLUS INTERIJERI d.o.o.

PLUS INTERIJERI D.O.O., SPLIT

Namještaj, stolovi, stolice, fotelje, vitrine, komode, ogledala, spavaće sobe, dnevne sobe, rasvjeta, zidne tapete

Makarska, Split, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Sandro Rosandić
predstavnik poduzeća

Rendićeva 49, 21000 Split
Tel: 0914444...

Ekipa: 5
projekti: manji i srednji
osnivanje: 2010

Poduzeće PLUS INTERIJERI d.o.o. veoma uspješno posluje od 2010. godine. Osnovna djelatnost poduzeća obuhvaća prodaju i montažu namještaja. U ponudi imamo komode, stolove, fotelje, vitrine, stolice, kao i ogledala. Radimo kompletno opremanje spavaćih i dnevnih soba. Pored toga također se bavimo i sa postavljanjem zidnih tapeta, kao i ugradnjom rasvjete. Djelatnici u našem timu su iskusni stručnjaci koji su postigli izvrsne poslovne rezultate. Svakako našim klijentima nudimo prema dogovoru najbolju ponudu koja im odgovara. Usmjereni smo na Vas, te težimo da konstatno napredujemo i širimo našu djelatnost, koliko je moguće. Veliki broj zadovoljnih klijenata koje imamo iza sebe, garancija su Vam za temeljni i kvalitetni rad na projektima. Sjedište našeg poduzeća je u Splitu, a poslujemo na području cijele Hrvatske. Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se u prednosti koje posjedujemo.

Gdje i što radimo
RASVJETA
Svijetlo u novoj kući, viseće svjetiljke, ugradne svjetiljke, rasvjeta za ugradnju, zidno svijetlo, podna rasvjeta, vodootporna svijetla.

ponuda
DNEVNE SOBE
Moderna dnevna soba, klasična dnevna soba, dnevna soba seoski stil, namještaj dnevne sobe iver.

ponuda
MONTAŽA NAMJEŠTAJA
Montaža namještaja IKEA, rastavljanje namještaja, sastavljanje montažne kuhinje, odvoz namještaja, sastavljanje opreme za trgovine.

ponuda
SPAVAĆE SOBE
Bračni krevet po mjeri, nočni ormarić, ormari za spavaču sobu.

ponuda
TAPECIRANJE
Radove izvodimo. i u regijama: Makarska, Split, Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Split , Splitsko-dalmatinska i u okolici izvodimo:

Rendićeva 49, 21000 Split
Zašto izabrati PLUS INTERIJERI d.o.o.?


9.4
odlična ocjena poduzečaa
10
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Namještaj, stolovi, stolice, fotelje, vitrine, komode, ogledala, spavaće sobe, dnevne sobe, rasvjeta, zidne tapete:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: