Prijava majstora
PEGMA d.o.o.

PEGMA D.O.O., DUBROVNIK

Dizajn parketa, brušenje i lakiranje parketa , prodaja parketa od domaćih i egzotičnih vrsta drva postavljanje podnih obloga, postavljanje laminata i parketa, brušenje i uljenje

Dubrovnik, i na drugim mjestima u Hrvatskoj
odazivanje poduzeča

Zoran Makljenović
predstavnik poduzeća

Obala Pape Ivana Pavla II. 24, 20000 Dubrovnik
Tel: 0986996...

Ekipa: 0
projekti: manji
osnivanje: 2007

Tvrtka PEGMA d.o.o. se bavi parketarskim radovima na području Dubrovnika. Naše usluge se temelje na profesionalnom i kvalitetnom radu pri postavljanju parketa. Djelatnost tvrtke obuhvaća radove kao što su: restauracije starih drvenih podova, postava deckinga, strojno brušenje i isušivanje prostora od vlage, postavljanje laminata i parketa, četkanje i lakiranje parketa, priprema podloge i drugo. Pored toga, pružamo garanciju na izvršene radove i ugrađene materijale. Naši djelatnici izvode radove na objektima kao što su poslovni prostori, škole i sportski objekti, obiteljske kuće i stanovi. Pružamo vrhunske, kvalitetne rezultate svakog dana. Naš primaran cilj je da kontinuirano unaprijeđujemo učinkovitost i da stvaramo zadovoljstvo kod naših korisnika, partnera i radnika. Posjedujemo svu potrebnu mehanizaciju, te ručne strojne alate koji su potrebni za obavljanje naše djelatnosti. Veliki broj zadovoljnih klijenata koje imamo iza sebe, garancija su vam za temeljni i kvalitetni rad na projektima. Svaki upit za nas je novi izazov, te ukažite nam povjerenje i sami se uvjerite u sve prednosti koje imamo.


PEGMA d.o.o.
PEGMA d.o.o. je pripremio referencu za područje Parketari
20. Jan 2020
Decking © PEGMA d.o.o.

Decking

Postavljanje deckinga okolo bazena.

PEGMA d.o.o.
PEGMA d.o.o. je pripremio referencu za područje Laminat
20. Jan 2020
Gdje i što radimo
LAMINAT
Ljepljenje laminata, polaganje laminata po cijeloj kući.

ponuda
PARKETARI
Brušenje in lakiranje parketa, maloformatni gotovi parket, ljepljenje tehno parketa, polaganje daskovnog parketa, polaganje plemenitog parketa, polaganje završnih letvi za parket, obnova uljanog parketa, polaganje click parketa, majstor za

ponuda
PARKETI
Dvoslojni gotovi parket, tehno parket, masivni parket na principu za riblju kost, podne letve, parket sa klik montažom.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Dubrovnik , Dubrovačko-neretvanska i u okolici izvodimo:

Naše djelatnosti
Laminat
Parketari
Parketi
Obala Pape Ivana Pavla II. 24, 20000 Dubrovnik
zadovoljni klijenti
9.4/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati PEGMA d.o.o.?


9.4
odlična ocjena poduzečaa
13
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Dizajn parketa, brušenje i lakiranje parketa , prodaja parketa od domaćih i egzotičnih vrsta drva postavljanje podnih obloga, postavljanje laminata i parketa, brušenje i uljenje :

Dubrovačko-neretvanska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska,