Prijava majstora
PARTNER ELEKTRIK GRUPA d.o.o

PARTNER ELEKTRIK GRUPA D.O.O, SVETA NEDELJA

Elektroinstalacije jake i slabe struje, radovi na kompjutersko/telefonskim mrežama, ispitivanja kompletnih elektroinstalacija, gromobranske instalacije, otpora izolacije, sustava panik rasvjete, preventivni pregledi elektro razdjelnika i elektroinstalacije, elektro radovi

Zagreb, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Ivan Horvat
predstavnik poduzeća

Zagrebačka 15, 10431 Sveta Nedelja
Tel: 0913823...

Ekipa: 13
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 2011

Tvrtka PARTNER ELEKTRIK GRUPA d.o.o aktivna je na tržištu od 2011. godine, te se bavi izvođenjem elektroinstalaterskih radova na području Zagrebačke županije i okolice. Naši zaposlenici izvode radove kao što su: elektroinstalacije jake i slabe struje, radovi na kompjutersko/telefonskim mrežama, ispitivanja kompletnih elektroinstalacija, postavljanje gromobranskih instalacija, otpora izolacije, sustavi panik rasvjete, preventivni pregledi elektro razdjelnika i elektroinstalacije. Zadovoljstvo klijenata je naš primaran cilj. Tehnologija i mehanizacija su na visokom novu, i sa takvom opremom obećavamo brzu, sigurnu suradnju i izvedbu. Težimo da ostvarimo povjerenje i ugled na temelju poštenja i profesionalnosti u navedenim djelatnostima. Uvjerite se u našu učinkovitost, brzinu, točnost i kvalitetu. Na vama je da nam ukažete povjerenje i da se uvjerite u sve naše prednosti. Slobodno nas kontaktirajte za sva Vaša pitanja i informacije.


PARTNER ELEKTRIK GRUPA d.o.o
PARTNER ELEKTRIK GRUPA d.o.o je pripremio referencu za područje Elektroinstalacije
26. Dec 2019
PARTNER ELEKTRIK GRUPA d.o.o
PARTNER ELEKTRIK GRUPA d.o.o je pripremio referencu za područje Elektroinstalacije
26. Dec 2019
Gdje i što radimo
GROMOBRAN, UZEMLJENJE
Gromobrani za sva krovišta, montaža gromobrana, nacrt i mjerenje gromobranskih sustava, prenaponska zaštita za kuću.

ponuda
ELEKTRO SERVIS
ELEKTROINSTALACIJE
Elektrika u novoj kući, električne instalacije na novo, električne instalacije u stanu, elektrika u mansardi, grube instalacije, kabeli za elektriku, montaža kutije, povoljne elektroinstalacije u kući, elektroinstalaterski majstor.

ponuda
RASVJETA
Rasvjeta za kuću, viseće svijetlo, monitarna rasvjeta, ugradne svjetiljke, zidno svijetlo, ugradne podne svjetiljke, vodootporne svjetiljke.

ponuda
TELEKOMUNIKACIJE
Kablovi za telefon, kablovi za optiku, UTP instalacije, računarske mreže.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Zagreb, Bjelovarsko-bilogorska, Grad, Zagreb, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Varaždinska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Sveta Nedelja , Zagreb i u okolici izvodimo:

Zagrebačka 15, 10431 Sveta Nedelja
zadovoljni klijenti
9.6/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati PARTNER ELEKTRIK GRUPA d.o.o?


9.6
odlična ocjena poduzečaa
9
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Elektroinstalacije jake i slabe struje, radovi na kompjutersko/telefonskim mrežama, ispitivanja kompletnih elektroinstalacija, gromobranske instalacije, otpora izolacije, sustava panik rasvjete, preventivni pregledi elektro razdjelnika i elektroinstalacije, elektro radovi:

Bjelovarsko-bilogorska, Grad, Zagreb, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Varaždinska, Zagrebačka,