Prijava majstora

PANTER EUROPA D.O.O.

PANTER EUROPA D.O.O., MOKOŠICA

Završni građevinski radovi, podopolagački radovi, keramičarski radovi, gipsarski radovi, fasaderski radovi, suha gradnja, parketarski radovi, podne i zidne obloge

Dubrovnik, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Dragica Jurković
predstavnik poduzeća

Marina Kneževića 25, 20236 Mokošica
Tel: 0993133...

Ekipa: 13
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 2011

PANTER EUROPA d.o.o. djeluje na području Dubrovačko-neretvanske županije, te se bavi izvođenjem završnih građevinskih radova. Koristimo se kvalitetnim materijalima kao i alatima i strojevima što doprisnosi kako našim besprijekornim izvedbama tako i efikasnom i brzom djelovanju. Djelatnici našeg poduzeća usmjereni su na Vaše zamisli, te se trudimo da ostvarimo zadovoljstvo kod Vas te da to isto i zadržimo. Poslujemo sa pozitivnim trendom razvoja u smislu kvalitete, ali i kvantitete uspješno realiziranih projekata. Nastojimo da ostvarimo partnersku i profesionalnu suradnju te da Vam ispunimo očekivanja. Trudimo se da sve radove izvedemo precizno i kvalitetno, prije svega u rokovima dogovorenim unaprijed. Poslujemo na području Dubrovačko-neretvanske županije i okolice. Ukažite nam Vaše povjerenje, a tim naših djelatnika neće Vas iznevjeriti.

Fasade

Mokošica, Dubrovačko-neretvanska

Gdje i što radimo
FASADE
Nove fasade, obnova fasade, odstranjivanje fasade, objekti obloženi sa završnim slojem fasade, kulirplast za sokl, lijepljenje izolacije na kuću, postavljanje mrežice, fasada 20 cm, fasada kamena vuna, dobra fasada sa izolacijom, izvođači za

ponuda
GIPSANE PLOČE, SUHA GRADNJA
Suha montaža, knauf, gipsokartonski strop, zidovi iz kanufa, sanacija zida sa knaufom, visoko potkrovlje suhomontaža, nadstrešnica od knaufa.

ponuda
SOBOSLIKARSKI RADOVI
Bojanje cijele kuće, izbjeljivanje stana s kitanjem i gletanjem, bojanje stropa, ličenje zida, osvježivanje fasade, farbanje nadstrešnice, bojanje vrata lazurni premaz.

ponuda
ZIDNE OBLOGE
PODNE OBLOGE
Tekstilne podne obloge, povoljne podne obloge, poduzeće za podne obloge.

ponuda
POSTAVLJANJE PARKETA
Postavljanje parketa u zgradi, povoljno postavljanje parketa, parketar.

ponuda
POSTAVLJANJE PLOČICA
pouzdano postavljanje keramičkih pločica, izvođač postavljanja keramičkih pločica.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Mokošica , Dubrovačko-neretvanska i u okolici izvodimo:

Marina Kneževića 25, 20236 Mokošica
Zašto izabrati PANTER EUROPA d.o.o.?


9.2
odlična ocjena poduzečaa
9
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Završni građevinski radovi, podopolagački radovi, keramičarski radovi, gipsarski radovi, fasaderski radovi, suha gradnja, parketarski radovi, podne i zidne obloge:

Dubrovačko-neretvanska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: