Prijava majstora

ÓTIMA LUZ J.D.O.O.

ÓTIMA LUZ J.D.O.O., SOLIN

Selidbe, prijevoz namještaja, fasade, fasaderski radovi, izrada fasada

Makarska, Split, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Helena Čerina
predstavnik poduzeća

Stjepana Radića 15, 21210 Solin
Tel: 0977275...

Ekipa: 3
projekti: manji i srednji
osnivanje: 2019

ÓTIMA LUZ j.d.o.o. je specijalizirana tvrtka za usluge prijevoza, najma, preseljenja, popravaka u kuci, odrzavanja nekretnina i okolisa, interijera, bravarije, izradu fasada. Sa novim, kvalitetnim i modernim materijalima trudimo se da ostvarimo odlične rezultate. Također, trudimo se da suradnja sa vama bude na prijatnom, profesionalnom nivou. Težimo konstatnom napredovanju, te nastojimo da svoju djelatnost usavršavamo tako da opravdano možemo reći da se uspjeh temelji kako na kvalitetu i dugovječnosti, tako i na brzini i efikasnoti. Fleksibilan profesionalan i ozbiljan tim djelatnika usmjeren je na vaše zahtjeve. Uvjerite se u našu učinkovitost, brzinu, točnost i kvalitetu. S toga se nadamo da ćemo nastaviti našu daljnju suradnju. Stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Kontaktirajte nas.


Montaža namještaja

Solin, Splitsko-dalmatinska

Gdje i što radimo
MONTAŽA NAMJEŠTAJA
Sastavljanje namještaja IKEA, rastavljanje namještaja, sastavljanje montažne kuhinje, prevoz namještaja, montiranje trgovinske opreme.

ponuda
ODRŽAVANJE STAMBENIH OBJEKATA
SELIDBE, PRIJEVOZ NAMJEŠTAJA
FASADE
Nova fasada na kući, sanacija fasade, uklanjanje žbuke fasade, zatvaranje nadstrešnica, kulirplast za sokl, izolacija čela balkona, silikatna zaključna žbuka, 15 cm fasade, klasična fasada, povoljni fasaderski radovi, fasader.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Makarska, Split, Dubrovačko-neretvanska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Solin , Splitsko-dalmatinska i u okolici izvodimo:

Stjepana Radića 15, 21210 Solin
sve ocjene
Zašto izabrati ÓTIMA LUZ j.d.o.o.?


8.6
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Selidbe, prijevoz namještaja, fasade, fasaderski radovi, izrada fasada:

Dubrovačko-neretvanska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska,