Prijava majstora

OBSIDIAN, VL. DANKO ŠESTAN

OBSIDIAN, VL. DANKO ŠESTAN, KLANA

staklene ograde, staklene stijene, kuhinjska stakla, staklene nadstrešnice, zrcala

Krk, Rijeka, i na drugim mjestima u Hrvatskoj
odazivanje poduzeča

Danko Šestan
predstavnik poduzeća

Studena , 51217 Klana
Tel: 0981600...

Ekipa: 1
projekti: manji
osnivanje: 2018

OBSIDIAN , vl. Danko Šestan obrt je specijaliziran za izradu i montažu staklenih ograda, staklenih nadstrešnica, staklenih stijena, kuhinjskih stakala, zrcala. Na Hrvatsko tržište smo se pojavili 2018. godine relativno mlad obrt, sa znanjem, iskustvom kao i velikim brojem zadovoljnih klijenata iza sebe. Nudimo vam mogućnost naručiti zamjenska stakla za stolove, kuhinje, peći ili bilo kakva ravna stakla. Usmjereni smo na vaše zahtjeve, te se trudimo da konačni ishod bude naš maksimalno uložen trud a vaša prvobitna zamisao. Koristimo se modernim alatima i strojevima. Tu su također kvalitetni materijali koji imaju veliki uticaj. Sva stakla su termički obrađena tako da zadovoljavaju sigurnosne EU norme. Na vama je da se uvjerite u naš kvalitet, te da nam ukažete povjerenje. Učinićemo da vam staklo i proizvodi od stakla postanu izbor broj jedan. Sa sjedištem u Primorsko-goranskoj županiji svoj uticaj i znanje širimo i na okolne županije, te se trudimo da suradnju što je više moguće uspostavljamo i sa Slovenijom. Tu smo, samo za vas. Pozovite strukovno osposobljene i pouzdane djelatnike. Vaše zadovoljstvo nam je primarno te ćemo učini sve da ga ostvarimo i zadržimo.


Gdje i što radimo
STAKLARI
Ugradnja stakla, staklene ograde, staklena vrata, staklene stijene, tuš kabine, kaljeno staklo, kuhinjsko staklo, ogledala po narudžbi, majstor za staklarstvo.

ponuda
STAKLENE OGRADE
Unutarnje staklene ograde, vanjske staklene ograde, steklena ograda, staklena ograda na vanjskoj terasi, staklena ograda bez konstrukcije, staklena klasična ograda.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Krk, Rijeka, Istarska, Ličko-senjska, Primorsko-goranska, Slovenija. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Klana , Primorsko-goranska i u okolici izvodimo:

Naše djelatnosti
Staklari
Staklene ograde
Studena , 51217 Klana
zadovoljni klijenti
10/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati OBSIDIAN, vl. Danko Šestan?


10
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Staklene ograde, staklene stijene, kuhinjska stakla, staklene nadstrešnice, zrcala:

Istarska, Ličko-senjska, Primorsko-goranska, Slovenija,