Prijava majstora

NITRE D.O.O.

NITRE D.O.O., KOPRIVNICA

Elektromaterijal, rasvjeta, elektro servis, kućne instalacije, jaka struja, slaba struja,

i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Nino Treščec
predstavnik poduzeća

Antuna Mihanovića 58a, 48000 Koprivnica
Tel: 0982485...

Ekipa: 8
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 2011

Poduzeće NITRE d.o.o. već dugi niz godina uspješno obavlja djelatnost na području elektroinstalacijskih radova. Primarna djelatnost poduzeća je postavljanje elektromaterijala i rasvjete. Nastojimo da maksimalno učinkovito i kvalitetno rješavamo korisničke probleme i poslovne zahtjeve korisnika, te nam je cilj smanjiti troškove i zaštiti investicije. Stručnost i kvalitetu izvedenih radova osigurava naš tim električara, koji su odradili veliki broj projekata. Nudimo profesionalnu, prijatnu i sigurnu suradnju koja se temelji na poštovanju dogovorenog. Naš tim iskusnih majstora mogu preuzeti sve vaše manje i veće upite, poštivajući Vaše individualne želje. S toga se nadamo da ćemo nastaviti našu daljnju suradnju. Na vama je da se obratite jedinstvenom, efikasnom i pouzdanom timu djelatnika. Kontaktirajte nas za sva Vaša pitanja i informacije i uvjerite se u našu točnost, efikasnost i kvalitetu.

Elektro servis

Koprivnica, Koprivničko-križevačka

Gdje i što radimo
ELEKTRO SERVIS
ELEKTROINSTALACIJE
Nove elektične inštalacije, električne instalacije na novo, stambene električne instalacija, mansardne električne instalacije, grube instalacije elektrike, električni kablovi, montaža štekera, električni vodovi na novo, izvođač električnih

ponuda
RASVJETA
Kućna rasvjeta, pristupno viseće svijetlo, stropne plafonjere, ugradne svjetiljke, zidne svjetiljke, podna rasvjeta, vodootporne svjetiljke.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Bjelovarsko-bilogorska, Koprivničko-križevačka, Međimurska, Varaždinska, Virovitičko-podravska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Koprivnica , Koprivničko-križevačka i u okolici izvodimo:

Antuna Mihanovića 58a, 48000 Koprivnica
Zašto izabrati NITRE d.o.o.?


9.6
odlična ocjena poduzečaa
9
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Elektromaterijal, rasvjeta, elektro servis, kućne instalacije, jaka struja, slaba struja,:

Bjelovarsko-bilogorska, Koprivničko-križevačka, Međimurska, Varaždinska, Virovitičko-podravska,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: