Prijava majstora

NINO TERM, VL.NIKOLA PAVIĆ

NINO TERM, VL.NIKOLA PAVIĆ, SINJ

plinske instalacije, instalacije vode, instalacije vodovoda, vodovodne instalacije, instalateri, instalacije u novogradnji,

Makarska, Split, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Nikola Pavić
predstavnik poduzeća

Gorućica 48, 21230 Sinj
Tel: 0985645...

Ekipa: 2
projekti: manji
osnivanje: 2002

Termotehničke ili strojarske intalacije naša su specijalnost. Naše poduzeće osnovano je 2002. godine te sa sjedištem u Sinju izvršava sve projekte termotehničkih i strojarskih instalacija u novogradnji, obiteljskim kućama te stambenm objektima. Kroz mnoge radove instalacija stekli smo iskustvo te se modernizirali i adaptirali na uvođenje modernih i kvalitetnih vodova u novogradnji. Prilikom postavljanja instalacija i instalacijskih vodova koristimo samo kvalitetne i postojane materijale te time garantiramo da će takvi vodovi trajati više desetaka godina. Ukoliko imate probleme sa instalacijama te starim vodovima, bavimo se i adaptacijom i renovacijom svih vrsta instalacija. U vaše kuće i domove uvodimo i instalacije klimatizacije te klimatizacijskih sustava te ventilacijskih sustava. Želite li pouzdane instalatere u vašoj kući, mi smo prava opcija za vas.


Centralno grijanje

Sinj, Splitsko-dalmatinska

Gdje i što radimo
CENTRALNO GRIJANJE
Montaža podnog grijanja, montaža zidnog grijanja, skidanje radijatora, stropno grijanje, grijanje na plinski kotao, ugradnja peći na pelete, ugradnja peći na ulje, toplinske pumpe zrak voda, poduzeće za strojne instalacije.

ponuda
KLIMA UREĐAJI
Klima uređaji, montaža klima uređaja, servis klime, zidne klime, talna klima na tleh, prijenosna klima.

ponuda
PLINSKE INSTALACIJE
PODNO GRIJANJE
Montaža talnega gretja, podno zagrijavanje sa sistemskim pločama, podno grijanje na vodu, podno grijanje s grejnom mrežom, podno grijanje u spavaćoj sobi, podno grijanje sanitarija, podno grijanje terase, podno grijanje za parket.

ponuda
VODOINSTALATERI
Vodovod za kuću, kanalizacija WC, vodovodni radovi, montaža WC školjke, kvalitetan vodovod u stanu, vodovodni izvođač.

ponuda
ZIDNO GRIJANJE
Zidno zagrijavanje, zidno grijanje ispod žbuke, zidno zagrijavanje sa vodom, zidno zagrijavanje termo trakama.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Makarska, Split, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Sinj , Splitsko-dalmatinska i u okolici izvodimo:

Gorućica 48, 21230 Sinj
zadovoljni klijenti
9/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati NINO TERM, vl.Nikola Pavić?


9
odlična ocjena poduzečaa
18
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Plinske instalacije, instalacije vode, instalacije vodovoda, vodovodne instalacije, instalateri, instalacije u novogradnji, :

Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska,