Prijava majstora
x

Kako bismo vas kasnije mogli nazvati, napišite svoj broj i što trebate. Hvala, Vaš NATAN GRADNJA j.d.o.o.

telefonski broj

Što trebate?


NATAN GRADNJA j.d.o.o.

NATAN GRADNJA J.D.O.O., ZAGREB

adaptacija stambenih objekata, fasaderski radovi, izrada fasada, bojanje fasada, soboslikarski radovi, građevinske skele, bojanje drveta i metala

Zagreb, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Tomislav Radosavljević
predstavnik poduzeća

Kanarinska 40, 10000 Zagreb
Tel: 09160229...

Ekipa: 2
projekti: manji
osnivanje: 2018

Novootvoreno poduzeće NATAN GRADNJA j.d.o.o. nudi vam izradu fasadnog sustava po cijenama prilagodjenim tržištu kao i sve vrste adaptacija stambenih prostora. Sa sjedištem u Zagrebu trudimo se preuzimamo radove u okolici, te da širimo znanje i iskustvo i na inozemstvo i preuzimamo radove u Sloveniji, Austriji i Njemačkoj. Konstatno se trudimo da napredujemo te usavršavamo svoje znanje i stručnost. Bavimo se svim fasaderskim radovima, bojanjem fasada, bojanjem unutranjih i vanjskih zidova kao i bojanjem metala i drveta. Od početka radova, usmjereni smo na vas, trudimo se da ispunimo sve vaše zamisli i želje. Tim fleksibilnih i stukovno osposobljenih djelatnika garancija vam je za besprekorne izvedbe u rokovima unaprijed dogovorenim. Suradnja sa nama od početka je na profesionalno, prijatnom nivou. Koristimo se novim alatima, strojevima i mehanizacijom šta vam je garanacija za kvalitet i dugovječnost. Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu, te se trudimo da ga ostvarimo i da iznova budemo vaš izbor. Na vama je da nam se obratite sa zahtjevom i željama. Kontaktirajte nas i sami se uvjerite u kvalitet i prednosti koje ima naš tim djelatnika.


MA
Marija J. je dao ocjenu za NATAN GRADNJA j.d.o.o.
06. Dec 2018

Ličenje zidova

+ Za svaku preporuku! Savjetovali što i kako napraviti kako bi bili zadovoljni krajnjim rezultatom. Držali se dogovoreno roka, posao obavljen odlično. Cijena kako je rečeno na samom početku. Više smo nego zadovoljni!

KVALITETA:
SAVJETOVANJE:
CIJENA:
NATAN GRADNJA j.d.o.o.
NATAN GRADNJA j.d.o.o. je pripremio referencu za područje Soboslikarski radovi, bojanje zidova
29. Sep 2018
NATAN GRADNJA j.d.o.o.
NATAN GRADNJA j.d.o.o. je pripremio referencu za područje Soboslikarski radovi, bojanje zidova
25. Aug 2018
Unutarnje bojanje zidova © NATAN GRADNJA j.d.o.o.

Unutarnje bojanje zidova

Struganje stare boje,priprema zidova za gletanje,ljepljenje tapeta

zanima me više >
28 ogledi
Gdje i što radimo
ADAPTACIJA KUĆE
ADAPTACIJA STANA
RUŠENJE
Demontaža kuće, rušenje nosećeg zida, pukotina u ploči, rušenje krovne konstrukcije, demontaža ograde, odvoz šuta, uklanjanje ploče.

ponuda
RUŠENJE KUČE, OBJEKATA
UREĐENJE POTKROVLJA
GROMOBRAN, UZEMLJENJE
Gromobrani na novogradnji, montaža gromobrana, mjerenja gromobranskih sustava, prenaponska zaštita za kuću.

ponuda
ELEKTROINSTALACIJE
Elektrika u novoj kući, sanacija električnih instalacija, stambene električne instalacija, električne instalacije mansarde, grubi razvod elektroinstalacija, zaštitne cijevi za elektriku, montaža utičnica, grube i fine električne instalacije,

ponuda
BOJANJE DRVETA, NAMJEŠTAJA
Farbanje drveta, obnova drveta ograde, brušenje staroga drveta, kitanje drveta, zaštita drvene nadstrešnice, bojanje drveta s osnovnom ventilacijskom bojom.

ponuda
BOJANJE METALA
Malanje metala, bojanje željezne ograde, uklanjanje hrđe, bojanje sa osnovnom bojom za željezo.

ponuda
FASADE
Nove fasade, popravka fasade, uklanjanje fasade, nadstrešnica, izvedba sokla, izolacija dimnjaka, silikonska završna žbuka, 10 cm fasade, fasada montažna kuća, cjenovno pristupačna stiroporna fasada, izvođač fasada.

ponuda
GIPSANE PLOČE, SUHA GRADNJA
Suha gradnja, polaganje knauf ploča, gips strop, pregradne stene sa metalnom konstrukcijom, sanacija zida sa gipsom, visoko potkrovlje suhomontaža, suhomontažerska nadstrešnica.

ponuda
GRAĐEVINSKA SKELA
Mobilne fasadne skele, tipska građevinska skela, zidarska skela, skela za žbukanje, skela na vozilu.

ponuda
IZOLACIJA POTKROVLJA
Izoliranje mansarde, izolacija mansarde sa kamenom vunom, mavčne ploče mansarda.

ponuda
SOBOSLIKARSKI RADOVI, BOJANJE ZIDOVA
Fino kitanje i bojanje cele hiše, bojanje stana, bojanje stropa, kitanje i bojanje zida, bojanje fasade sa silikonskom bojom, bojanje nadstrešnica beltop, obojana vrata.

ponuda
LAMINAT
Plivajuće polaganje laminata, polaganje laminata po cijeloj kući.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Zagreb, Brodsko-posavska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Požeško-slavonska, Sisačko-moslavačka, Varaždinska, Vukovarsko-srijemska, Zagrebačka, Avstrija, Njemačka, Slovenija. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Zagreb , Zagreb i u okolici izvodimo:

Kanarinska 40, 10000 Zagreb
sve ocjene
Zašto izabrati NATAN GRADNJA j.d.o.o.?


10
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Adaptacija stambenih objekata, fasaderski radovi, izrada fasada, bojanje fasada, soboslikarski radovi, građevinske skele, bojanje drveta i metala :

Brodsko-posavska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Požeško-slavonska, Sisačko-moslavačka, Varaždinska, Vukovarsko-srijemska, Zagrebačka, Avstrija, Njemačka, Slovenija,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: