Prijava majstora
MUŽEK KAMINKO d.o.o.

MUŽEK KAMINKO D.O.O., PETROVSKO

Izrada kamina, kamini, kaljeve peći, ložišta, vrtni roštilji, pečenjare, krušne peći

i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Željko Šmigeljski
predstavnik poduzeća

Štuparje 104, 49234 Petrovsko
Tel: 0993488...

Ekipa: 10
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 2011

Na tržištu smo se pojavili 2011. godine, sa znanjem i iskustvom iza sebe kao i sa timom strukovno osposobljenih djelatnika spremnih da vam ispune sve zahtjeve. Odgovornost i kvaliteta na prvom su nam mjestu te zbog toga ponosno nudimo garanciju na sve naše proizvode i usluge. Trudimo se biti drugačiji od drugih i stoga imamo poseban pristup prema našim strankama i njihovim željama. Radimo kvalitetno, brzo i veoma profesionalno. Raspolažemo sa najmodernijom tehnologijom za obradu i montažu svih vrsta kamena. Naš primaran cilj je da kontinuirano unaprijeđujemo učinkovitost i da stvaramo zadovoljstvo kod naših korisnika, partnera i radnika. Nastojimo pružati vrhunsku uslugu u izvođenju naših radova. Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Kontaktirajte nas.


MUŽEK KAMINKO d.o.o.
MUŽEK KAMINKO d.o.o. je pripremio referencu za područje Kamini
08. Nov 2019
MUŽEK KAMINKO d.o.o.
MUŽEK KAMINKO d.o.o. je pripremio referencu za područje Kamini
08. Nov 2019
Gdje i što radimo
KALJEVE PEĆI
Kamini prilagođeni arhitekturi, nacrt kamina, suvremeni kamini, rustikalni kamini, grijanje sa kaminom, masivni kamin, kamin za pasivnu kuću.

ponuda
KAMINI
Kamini na plin, samostojeći kamini na drva, kaminski umetci za pelete, kamini na alkohol, kamini na topli zrak, kaljeve peći, kamin za grijanje vode.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Petrovsko , Krapinsko-zagorska i u okolici izvodimo:

Naše djelatnosti
Kaljeve peći
Kamini
Štuparje 104, 49234 Petrovsko
zadovoljni klijenti
10/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati MUŽEK KAMINKO d.o.o.?


10
odlična ocjena poduzečaa
9
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Izrada kamina, kamini, kaljeve peći, ložišta, vrtni roštilji, pečenjare, krušne peći:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,