Prijava majstora

MIEKE D.O.O.

MIEKE D.O.O., SAMOBOR

Saune, wellnes, projektiranje sauna, izgradnja sauna, montaža sauna, održavanje sauna, opremanje sauna

i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Milan Škreb
predstavnik poduzeća

Vjekoslava Noršića 12, 10430 Samobor
Tel: 0989405...

Ekipa: 3
projekti: manji i srednji
osnivanje: 2005

Poduzeće MIEKE d.o.o. veoma uspješno posluje od 2005. godine. Djelatnost poduzeća usmjerili smo isključivo na saune. Nudimo usluge projektiranja, izrade, montaže, opremanja, kao i održavanja sauna. Tim naših djelatnika veoma je iskusan u ovoj oblasti. Trudimo se da sa našim korisnicima ostvarimo prijatnu i profesionalnu suradnju, te da prije izvedbe sagledamo sve mogućnosti kako bi našli najbolje rješenje. Povjerene poslove realiziramo brzo, učinkovito i točno, u skladu sa dogovorenim rokovima. Trudimo se da u svakom projektu dajemo svoj maksimum i da klijenti budu potpuno zadovoljni uslugom. Fleksibilan, profesionalan i ozbiljan tim djelatnika usmjeren je na Vaše zahtjeve. Iza nas je veliki broj uspješno realiziranih projekata, kao i mnogobrojni zadovoljni klijenti. Sjedište našeg poduzeća je u mjestu Samobor, a poslujemo na području cijele Hrvatske. Obratite nam se, naši djelatnici čekaju Vaš poziv. Uvjerite se u našu poslovnost.


Gdje i što radimo
SAUNA
Sauna u potkrovlju, sauna katalog, tipske infra saune, bio saune, dvosistemske saune.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Samobor , Zagrebačka i u okolici izvodimo:

Naše djelatnosti
Sauna
Vjekoslava Noršića 12, 10430 Samobor
zadovoljni klijenti
9.8/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati MIEKE d.o.o.?


9.8
odlična ocjena poduzečaa
15
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Saune, wellnes, projektiranje sauna, izgradnja sauna, montaža sauna, održavanje sauna, opremanje sauna:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: