Prijava majstora

MEŠTAR HENDIĆ D.O.O.

MEŠTAR HENDIĆ D.O.O., DUBROVNIK

Elektroinstalacije, vodoinstalacije, centralno grijanje, podno grijanje, plinske instalacije, adaptacija stana, adaptacija kuće, adaptacija potkrovlja, adaptacija stana

Dubrovnik,
odazivanje poduzeča

Paulino Hendić
predstavnik poduzeća

Dr. Ante Starčevića 20, 20000 Dubrovnik
Tel: 0986807...

Ekipa: 30
projekti: manji, srednji i veliki
osnivanje: 2015

Poduzeće MEŠTAR HENDIĆ d.o.o. veoma uspješno posluje od 2015. godine. Osnovna djealntost poduzeća obuhvaća strojarske instalacije, kao i adaptacije. Bavimo se ugradnjom vodoinstalacija, plinskih instalacija, elektroinstalacija, kao i instalacija centralnog i podnog grijanja. Pored toga u mogućnosti smo izvesti i kompletne adaptacije stanova, kuća, kupaonica i potkrovlja. Tim naših djelatnika veoma je iskusan u navedenim djelatnostima. Trudimo se da sa našim korisnicima ostvarimo prijatnu i profesionalnu suradnju, te da prije izvedbe sagledamo sve mogućnosti kako bi našli najbolje rješenje. Trudimo se da napredujemo, da širimo svoju djelatnost, te da stalnim usavršavanjem budemo u koraku za stjecanjem novih znanja i tehnologija. Uvjek poštivamo rokove koji su unaprijed dogovoreni. Svoju djelatnost obavljamo vrlo profesionalno, odgovorno i savjesno. Povjerene poslove realiziramo brzo, učinkovito i točno, u skladu sa dogovorenim uvjetima. Sjedište našeg poduzeća je u Dubrovniku, a poslujemo na području cijele Dubrovačko-neretvanske županije. Kontaktirajte nas i uvjeite se u kvalitetu naših izvedbi.


Adaptacija kuće

Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska

Gdje i što radimo
ADAPTACIJA KUĆE
potrebna adaptacija kuće, izvršitelj adaptacije kuće.

ponuda
ADAPTACIJA KUPAONICE
Povoljna adaptacija kupaonice, rušenje kupaonice, izvođač adaptacije kupaonice.

ponuda
ADAPTACIJA STANA
cjenovno dostupna adaptacija stana, majstor za adaptaciju stana.

ponuda
UREĐENJE POTKROVLJA
kvalitetna adaptacija potkrovlja, majstor za renovacije potkrovlja.

ponuda
CENTRALNO GRIJANJE
Podno zagrijavanje, zidno grijanje, pomjeranje radijatora, grijanje na stropu, grijanje na plinski kotao, ugradnja peći na pelete, kotao na loživo ulje, izvedba centralnog zagrijavanja, izvođač za grijanje.

ponuda
ELEKTROINSTALACIJE
Električne instalacije za kuće, sanacija električnih instalacija, elektrika v sanu, mansardne električne instalacije, instalacije razvoda za elektriku, zaštitne cijevi za elektriku, montaža kutije, nove električne instalacije, poduzeće za e

ponuda
PLINSKE INSTALACIJE
potrebni plinski razvodi, izvođač za plinske razvode.

ponuda
PODNO GRIJANJE
Podno grijanje, podno grijanje u estrihu, podno grijanje na vodu, podno grijanje sa trakama, podno zagriajvanje u dnevnim sobama, podno zagrijavanje u kupaonici, terasa sa podnim grijanjem, podno grijanje za parket.

ponuda
VODOINSTALATERI
Unutarnji vodovod, kanalizacijski radovi, vodovodarski radovi, geberit instalacije, izvedba vodovoda in odvoda, poduzeće za vodovodne usluge.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Dubrovnik , Dubrovačko-neretvanska i u okolici izvodimo:

Dr. Ante Starčevića 20, 20000 Dubrovnik
zadovoljni klijenti
9.3/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati MEŠTAR HENDIĆ d.o.o.?


9.3
odlična ocjena poduzečaa
5
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Elektroinstalacije, vodoinstalacije, centralno grijanje, podno grijanje, plinske instalacije, adaptacija stana, adaptacija kuće, adaptacija potkrovlja, adaptacija stana:

Dubrovačko-neretvanska,