Prijava majstora

MB, VL. MARKO BARIĆ

MB, VL. MARKO BARIĆ, SKRAD

elektroinstalacije, elektro servis, adaptacije instalacija, uvođenje instalacija, pametne kuće, kartično otvaranje

Krk, Rijeka, i na drugim mjestima u Hrvatskoj
odazivanje poduzeča

Marko Barić
predstavnik poduzeća

Vladimira Nazora 27, 51311 Skrad
Tel: 0992725...

Ekipa: 1
projekti: manji
osnivanje: 2018

Obrt MB, vl Marko Barić za elektrousluge otvoren je prvenstveno zbog pružanja kavlitetne usluge klijentima. Sa sjedištem u Primorsko-goranskoj županiji trudimo se ka konstatnom usavršavanju i širenju svoje djelatnosti. Na Hrvatsko tržište se pojavljujemo 2018. godine sa dugogodišnjim znanjem i iskustvom iza sebe. Našem kvalitetu i dugovječnosti u velikoj mjeri doprinose novi alati, stojevi i mehanizacija. Trudimo se da ispunimo sve zamisli i zahtjeve klijenata, te da konacna izvedba bude upravo ono što ste tražili od nas. Danas je malo poduzeća koja se bave ugradnjom opreme pametnih kuća u cemu imamo zaista veliko iskustvo. Iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih korisnika, te vam garantiramo prvenstveno prijatnu i sigurnu suradnju, zatim besprekornu i kvalitetenu izvedbu. Brzi, efikasni i jedinstveni su riječi koje nas opisuju. Ukoliko trebate ispitivanje instalacija, uvođenje novih instalacija, servis i adaptacije, mislim da ste na pravom mjestu. Tu smo isključivo za nas, s povjerenjem nam sapstite vaš problem. Učinićemo sve da iznova budemo vaš izbor. Samo se uvjerite u naš kvalitet, svestranost i jedinstvenost. Pozovite nas.


Elektroinstalacije

Skrad, Primorsko-goranska

Gdje i što radimo
ELEKTROINSTALACIJE
Elektrika u novoj kući, obnova električnih instalacija, elektrika v sanu, mansardne električne instalacije, grubi razvod elektroinstalacija, električni kablovi, montaža štekera, grube i fine električne instalacije, poduzeće za elektriku.

ponuda
PAMETNE KUĆE
Inteligentne instalacije, crtanje pametnih kuća, popravka inteligentnih instalacija, pametni upravljač grijanja, pametna regulacija rasvjete.

ponuda
RASVJETA
Rasvjeta za kuću, viseće svijetlo, plafonjere, ugradne svjetiljke, svijetla za zidove, podne svjetiljke, vodootporne svjetiljke.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Krk, Rijeka, Istarska, Primorsko-goranska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Skrad , Primorsko-goranska i u okolici izvodimo:

Vladimira Nazora 27, 51311 Skrad
zadovoljni klijenti
9/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati MB, vl. Marko Barić?


9
odlična ocjena poduzečaa
Gdje i što radimo

Elektroinstalacije, elektro servis, adaptacije instalacija, uvođenje instalacija, pametne kuće, kartično otvaranje:

Istarska, Primorsko-goranska,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: