Prijava majstora
x

Kako bismo vas kasnije mogli nazvati, napišite svoj broj i što trebate. Hvala, Vaš MARIJO, vl. Marijo Tonković

telefonski broj

Što trebate?


MARIJO, vl. Marijo Tonković

MARIJO, VL. MARIJO TONKOVIĆ, ZAGREB

Usluge transporta robe i selidbe, prijevoz namještaja, selidba namještaja, preseljenje stanova, preseljenje kuća, preseljenje ureda, skladištenje, transport specijalnih tereta

Zagreb, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Marijo Tonković
predstavnik poduzeća

Savski gaj 2. put 18a, 10000 Zagreb
Tel: 09150985...

Ekipa: 0
projekti: manji
osnivanje: 2003

Obrt za prijevoz i usluge "Marijo" bavi se uslugama transporta sa tradicijom od 15 godina. Naše stranke su ujedno naši partneri s kojima njegujemo kvalitetne i dugotrajne poslovne odnose i pri tome držimo razinu svoje usluge na vrlo visokom nivou. Naša primarna djelatnost su usluge transporta robe i selidbe u gradskim, međugradskim i međunarodnim relacijama za koje posjedujemo licencu za međunarodni promet. Pored toga vršimo i usluge carinjenja robe te uvoz i izvoz za pravne i fizičke osobe. Specijalizirani smo kako za manje tako i za veće i zahtijevnije selidbe. Vozila koja koristimo za međunarodni prijevoz su nova do dvije godine starosti a za domaći prijevoz od dvije do pet godina. Vrste vozila koja koristimo za transport su furgoni IVECO 35 C13 dužine 4,60 m, visine 2,15 m, volumena 18,5 m3 i nosivosti 1100 kg, 1300 kg, 1600 kg, 2000 kg i 2500 kg. Vozila su sa meko obloženom unutarnjom oplatom za zaštitu osjetljivog namještaja prilikom vožnje. Broj vozila koja se koriste pri selidbi - transportu se dodijeljuje prema potrebi, odnosno količini dogovorenog posla. U dupliranom prijevozu dižemo do 35 m3 robe ili namještaja i do 4000 kg težine, što se odnosi na prijevoz i selidbe unutar Hrvatske, a za međunarodni transport prema dogovoru. Selidbu ili transport je potrebno naručiti najmanje jedan dan unaprijed. Za sva pitanja u vezi selidbe ili cijene nazovite nas na telefon ili pošaljite upit na email. Ukoliko niste sigurni ili ne možete sami procijeniti potreban broj vozila za selidbu nazovite nas i mi će to napraviti za Vas.


Selidba ne mora biti stres niti za Vas niti za vaš novčanik. Vi se počnite pakirati, a ostalo prepustite našem spretnom timu !

WEB : https://selidbe-marijo.hr

Brzo, osigurano i povoljno !!! Selidbe Marijo čekaju Vas !

MARIJO, vl. Marijo Tonković
MARIJO, vl. Marijo Tonković je pripremio referencu za područje Selidbe, prijevoz namještaja
07. Oct 2019
SELIDBE HRVATSKA NJEMAČKA - EUROPA © MARIJO, vl. Marijo Tonković

SELIDBE HRVATSKA NJEMAČKA - EUROPA

Vršimo brze i kvalitetne usluge projevoza i selidbe u Hrvatskoj i Europi. Obratite nam se s povjerenjem !

MARIJO, vl. Marijo Tonković
MARIJO, vl. Marijo Tonković je pripremio referencu za područje Selidbe, prijevoz namještaja
07. Oct 2019
Transport robe i selidbe © MARIJO, vl. Marijo Tonković

Transport robe i selidbe

Vršimo brze i kvalitetne usluge prijevoza i selidbe u Hrvatskoj i Europi ! Osiguranje na svim relacijama u cestovnom prijevozu !

Gdje i što radimo
SELIDBE, PRIJEVOZ NAMJEŠTAJA
Radove izvodimo. i u regijama: Zagreb, Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Zagreb , Zagreb i u okolici izvodimo:

Naše djelatnosti
Selidbe, prijevoz namještaja
Savski gaj 2. put 18a, 10000 Zagreb
sve ocjene
Zašto izabrati MARIJO, vl. Marijo Tonković?


9.3
odlična ocjena poduzečaa
16
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Usluge transporta robe i selidbe, prijevoz namještaja, selidba namještaja, preseljenje stanova, preseljenje kuća, preseljenje ureda, skladištenje, transport specijalnih tereta:

Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Ličko-senjska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Šibensko-kninska, Sisačko-moslavačka, Splitsko-dalmatinska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zadarska, Zagrebačka,
Vaši Partneri za
kvalitetnu gradnju: