Prijava majstora

KRTOLIN, VL. ZDRAVKO AUŽINA

KRTOLIN, VL. ZDRAVKO AUŽINA, ŠIBENIK

Vodoinstalacije, čišćenje cjevovoda, odštopavanje cijevi, odštopavanje odvoda, pražnjenje septičkih jama, odštopavanje kanalizacije

Knin, Šibenik, i na drugim mjestima u Hrvatskoj

Zdravko Aužina
predstavnik poduzeća

113. Šibenske brigade Hv-A 143, 22000 Šibenik
Tel: 0988702...

Ekipa: 6
projekti: manji i srednji
osnivanje: 1999

Tvrtka KRTOLIN aktivna je na našem tržištu od 1999. godine i od tada veoma uspješno posluje. Primarna djealntost tvrtke obuhvaća vodovoinstalacije i odštopavanje. Bavimo se ugradnjom vodoinstalacija, kao i odštopavanjem odvodnje, cijevi, kanalizacije i slično. Pored toga pružamo i usluge pražnjenja septičkih jama. Djelatnici u našem timu su iskusni stručnjaci koji su postigli izvrsne poslovne rezultate. Nastojimo da ostvarimo partnersku i profesionalnu suradnju te da Vam ispunimo očekivanja. Spremni smo realizirati svaki projekt bez obzira na njegovu kompleksnost. Trudimo se ostvariti zadovoljstvo kod naših klijenata, te smo spremni pružiti stručni savjet, podršku te naći najbolje riješenje. Vaše zadovoljstvo i Vaši zahtjevi su nam na prvom mjestu. Sjedište naše tvrtke je u Šibeniku, a poslujemo diljem Dalmacije. Ukoliko trebate neke od naših usluga, kontaktirajte nas bez razmišljanja i uvjerite se u prednosti koje posjedujemo. Čekamo Vaš poziv.


Manji vodovodni radovi, popravke

Šibenik, Šibensko-kninska

Gdje i što radimo
MANJI VODOVODNI RADOVI, POPRAVKE
izrada manjih vodovodnih radova, poduzeće za manje vodovodne radove.

ponuda
VODOINSTALATERI
Vodovodne instalacije, kanalizacijski radovi, vodoinstalaterski radovi, montaža odvoda, montaža kade, vodovod u kupaonici, poduzeće za vodovodne usluge.

ponuda
Radove izvodimo. i u regijama: Knin, Šibenik, Ličko-senjska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska. Kontaktirajte nas za više pojedinosti.

Blizu mjesta Šibenik , Šibensko-kninska i u okolici izvodimo:

113. Šibenske brigade Hv-A 143, 22000 Šibenik
zadovoljni klijenti
9.2/10
sve ocjene
sve ocjene
Zašto izabrati KRTOLIN, vl. Zdravko Aužina?


9.2
odlična ocjena poduzečaa
21
godina tradicije i iskustva
Gdje i što radimo

Vodoinstalacije, čišćenje cjevovoda, odštopavanje cijevi, odštopavanje odvoda, pražnjenje septičkih jama, odštopavanje kanalizacije:

Ličko-senjska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska,