Prijava majstora
Za područje
  odazivanje poduzeća

  Christian Posavec
  predstavnik tvrtke

  Mursko Središće, Međimurska
  Tel: 9831221...

  Ekipa: 3
  Projekti: manji i srednji
  Osnivanje: 2001

  KOP, vl. Christian Posavec, Mursko Središće

  Kamini, izrada kamina, sobni kamini, moderni kamini

  i na drugim mjestima u Hrvatskoj

  Obrt KOP aktivan je na tržištu od 2001. godine i od tada veoma uspješno posluje. Primarna djelatnost poduzeća usmjerena je isključivo na kamine. Bavimo se izradom kamina. U ponudi imamo moderne, kao i sobne kamine. Naš specijalizirani tim djelatnika, iskusnih, strukovno osposobljenih, nudi vam kvalitetne izvedbe i sigurnu suradnju. Nastojimo da ispunimo želje i očekivanja naših korisnika. Iza nas je mnoštvo uspješnih suradnji koje su potvrde naše kvalitete, učinkovitosti i točnosti. Naše višegodišnje iskustvo i rad na ovom području garantira kvalitetu usluge i garanciju u dugotrajnost. Sjedište našeg poduzeća je u mjestu Mursko Središće, a poslujemo diljem Hrvatske, kao i u Sloveniji i Austriji. Ukažite nam povjerenje i uvjerite se u prednosti koje posjedujemo.

  Zadovoljni klijenti
  6 ocjena
  Pokaži više ocjena
  Gdje i što radimo
  Kamini
  Ugradni kamini na plin, samostojeći kamini na drva, kaminski umetci za pelete, bioetanolski kamini, kamini na topli zrak, kaljeve peći, kamin za toplu vodu.
  Ponuda

  Blizu mjesta Mursko Središće, Međimurska i u okolici izvodimo:

  Naše djelatnosti
  Kamini
  Zašto izabrati KOP, vl. Christian Posavec?


  10
  odlična ocjena tvrtke
  23
  godina tradicije i iskustva
  Gdje i što radimo

  Kamini, izrada kamina, sobni kamini, moderni kamini:

  Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Dubrovačko-neretvanska, Grad, Zagreb, Istarska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Međimurska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Varaždinska, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska, Zagrebačka.
  Vaši Partneri za
  kvalitetnu gradnju: